DV2024 Sohbet Odası
-
Adı iki isimden oluşan kişiler başvuru formunda ikinci ismini middle name kısmına mı yazması gerekiyor?
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Amerikan konsolosluğunun resmi sitesindeki İzmirdeki fotoğrafçılardan birine gittim foto çekildim green kart için ve sadece dijital olarak almak istiyorum dedim adam 150 istedi.Yani 2 hafta önce Aydında 50 liraya çekilmiştim sırf içim rahat etsin diye verdim de bu kadar fiyat farkı olur mu ya herkes birbirini yolma peşinde! Ayrıca bu fotoğrafçıların esnaflar odası belirli bir fiyat belirleyip o fiyattan satışa izin veriyor diye biliyorum bu adam neden bu kadar pahalıya çekiyor anlamış değilim
-
@Özgür-Can kimlikte yazılan bilgi dışında yanlış bilgi girdiyse geçmiş olsun efenim. 1 harf hatası yüzünden bile mülakatta elenen var.
-
Bu ileti silindi! -
@EminK başvurabilir tabi ki ama bu siteden >>> https://www.onetonline.org/ <<< meslek puanlarına bakması lazım. 7 puan ve üstü iyi diye biliyorum.
-
Bu ileti silindi! -
@EminK o kadar bilgi sahibi değilim. burada eski olanlar yardımcı olabilirler.
-
neden bu sefer şıp diye bitti gibi geldi başvuru :) geçen sefer daha uzundu sanki evli değilim, boşandı, çocuğum yok fotomu yükledim mail adresimi yazdım bitti gibi geldi....
-
Bu ileti silindi! -
@EminK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@diablo_ercan Annem 5 yıldır temizlik görevlisi ve ortaokulu açıktan okuyor. Peki annem Green Carda başvurabilir mi?
Siz eğer 21 yaş üstüyseniz zaten anne babanız her şeyi karşılasa kazansa bile sizi başvurusuna ekleyemez Yani sizi götüremez. Bence önce buna bakın
-
@EminK siteden bakmanız gerekiyor. https://www.onetonline.org/link/summary/37-2012.00 şu linke baktım ancak puanı 4 umarım doğru seçmişimdir.
-
herkese merhaba greencard çıktıktan sonra yapılacaklara dair bir bilgilendirme odası vs mevcut mu.
-
@metehantokk 2020 - 2021 - 2022 - 2023 aşamaları başlıkları inceleyebilirsin ilk sayfalarında herşey yazıyor
-
@AllyCaptain Evet.
-
@EminK başvurmasında sıkıntı yok zaten. Mülakatta konsolosu ikna etmesi önemli
-
Bu ileti silindi! -
Telegram kanalı varmı başvuru yapanlarla belki çıkınca destek olabiliriz bilgisi olan var mı
-
@Bilal-CAN, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Telegram kanalı varmı başvuru yapanlarla belki çıkınca destek olabiliriz bilgisi olan var mı
Kazananlar için kuruluyor kazananlar isterse katılıyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum