Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k
  • ⭐⭐

    @darkness3162, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    ghkgh.PNG

    Arkadaşlar bende bu hata oluyor nolur yardım edin başvuru yapmıyor herşeyi doldurdum bunun çözümünü bilen yazsın bana lütfen

    bence risk almayın tarayıcınızı kapatıp yeni bir tarayıcıdan yeniden noktalama işareti kullanmadan formu doldurun

  • ⭐⭐

    @Hopasej selamlar üstad, eğer gideceğiniz kesin değilse bence başvurun. Greencard sürecinin diğer sürecinizi etkileyeceğini sanmıyorum. Bir aksaklık olur da gidemezseniz 1 sene kaybınız olmuş olur.


  • @Atlantis00 Öylesine katılanlar en büyük sorun zaten. Evet hak yemiş oluyorlar. Kazandıklarında gitmedikleri için gitmek isteyen birine engel olmuş oluyor, kazanmasa bile gitmek isteyenlerin seçilme şansını azaltıyorlar.


  • Merhaba, basvurumu yaptim sonrasinda basvuruda kullandigim fotoyu photo tool da kontrol ettim overly compressed 20:1 hatasi verdi ama coktan basvurdum sorun olur mu?

  • ⭐⭐⭐

    @Hopasej hangi pozisyondan eb3e başvuracaksınız ?


  • @darkness3162 Merhaba, dün bende benzer hata almıştım, yüklediğiniz resmin dosya adını kontrol ediniz, türkçe karakter varsa, uygun şekilde düzeltiniz.


  • @drmars Başvuru fotoğrafınız kurallar dışındaysa da şu anda yapabileceğiniz bir şey yok maalesef. Tekrar başvuru yaparsanız bu sefer birden fazla başvuru nedeniyle kazanamazsınız

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Degerli forum uyeleri tek seferde, hicbir hata almadan Green Card basvuru formunu doldurmanin yolu nedir? :)

    Basvuru formunu 1000+ kez doldurmus biri olarak, kullandigim yontemi bu yeni videomuzda anlatiyorum... gectigimiz iki yilda yazili olarak (ama daha kisa bir sekilde) anlatmistim forumda lakin cok net anlasilmadiginin farkindaydim :) o nedenle video ile gorsel sekilde anlatmaya karar verdim...

    Video'da gosterdigim taktikle 4 cocuklu ailelere bile basvuru yaparken hata almadan basvuruyu rahatca tamamlayabiliyorum! Bu taktigi ozellikle cok cocuklu aileler, yogun zamanlarda basvuru yapanlar veya son dakikalarda basvuru totemi yapmak isteyenler (kesinlikle tavsiye etmiyorum ama boyle bir grup oldugunu biliyorum) cok faydali bulacaktir.

    Herkese basvurularinda bol sanslar dilerim!

    https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8

    not: video ile ugrastigimdan bugun sorulara donus yapamadim, yarindan itibaren cevaplayacagim. :thumbs_up:


  • bu yıl başvurmayı düşünmüyorum, daha dün gibi mayısta hayal kırıklığı yaşamıştım, genel bir bıkkınlık ve yorgunluk var, burda bazı yorumları okur hevesim gelirmi bilmiyorum ama bu sene başvurmamaya kararlıyım

  • ProgrammerP Programmer bu başlıktan bahsetti
  • ⭐⭐

    @crazycells gene hızır gibi yetiştiniz hocam. Emekleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • ⭐⭐

    @crazycells Emeğinize sağlık.


  • henüz fotoğraf çekilmedim ve büyük ihtimalle fotoğrafçıda çekilip öyle başvuracağım ancak burada okuduklarım ile şöyle bir kanıya vardım, büyük ihtimalle harita üzerinde Amerikanın yerini gösteremeyecek, İngilizce bilgisi olmayan, vasıfsız insanlara çıkacak. Okuduklarım sonrası resmen sinir krizine girdim. İngilizce bilmeyenler, prosedürler hakkında en ufak bilgisi olmayan insanlar başvuruyor. Pasaport zorunluluğu ile hiç değilse bu tarz insanların bir kısmı başvuramıyordu. Bu sene 3.defa başvurmuş olacağım ancak en heyecansız ve hiçbir bekletiye giremeyişim bu seneye denk geldi. Umarım gerçekten hakkını verebilecek insanlara çıkar.


  • @donquijote 13 yıldır başvuruyorum 1 tane benle beraber başvuran arkadaşım ilk yıllarda kazanmıştı gitmedi, birde geçen sene bir komşuma çıkmış gördüm kazandığını, gitmedi... Anlayacağın pasaport konusunda çok haklısın, ama gene gitmeyen gitmiyor sinir olmamak elde değil

  • ⭐⭐

    @donquijote kazanıp gitmeyenler ile ilgili size tamamen katılıyorum ancak İngilizce bilmiyor diye bir şart zaten pasaport olduğunda da yoktu. İngilizce bilip bilmemek bence bir kriter değil. Sonuçta bu bir loto ve dileyen herkes başvurusunu yapabilir.


  • @waterman Tam olarak netleştirmiş durumda değiliz henüz. Çeşitli sektörlerde 10 yıldan fazla tecrübem var. Karşı firma ise yaklaşık 40-45 kişinin çalıştığı bir inşaat firması. Firmanın sahibinin Türkiye'ye gelmesini bekliyorum detaylı görüşmek için. Şimdilik bir çocukluk arkadaşı vasıtasıyla haberi var, ilgileneceğini söylemiş. İnşaatta çalışabilir mi diye sormuş, tabii ki :D diye dönüş yaptık gelmesini bekliyoruz işte öyle.

    Fikirlere de açığım açık konuşmak gerekirse. Çünkü sitede uzun zamandır aktifim ama sürekli Green Card ve ABD'de yaşam konularında gezindik, bu tip vizeler hakkında neredeyse hiç bilgim yok. Arayıştayım ben de. Fikir verebilirseniz de gerçekten çok mutlu olurum

  • ⭐⭐

    @Hopasej inşaatta çalışmak ne demek gerekirse yüklenici kolon olurum deseydiniz hocam :D Umarım her şey gönlünüzce olur :)


  • Farklı mail adresleri ile başvuru yaptım kabul olur mu acaba arkadaşlar başvurum

  • ⭐⭐⭐

    @Hopasej peki inşaat sektöründe herhangi bir deneyiminiz varmı? Çünkü bu tarz konularda konsoloslukta özgeçmişinizi inceliyor umarım güzel haberlerinizi alırız


  • @crazycells elinize sağlık harika bir video olmuş, umarım yeni video forum üyelerinin hepsine şans getirir. Eşimin ve kendimin Dv2024 başvurusunu sorunsuz yapabildim.

  • ⭐⭐

    @Hopasej, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @waterman Tam olarak netleştirmiş durumda değiliz henüz. Çeşitli sektörlerde 10 yıldan fazla tecrübem var. Karşı firma ise yaklaşık 40-45 kişinin çalıştığı bir inşaat firması. Firmanın sahibinin Türkiye'ye gelmesini bekliyorum detaylı görüşmek için. Şimdilik bir çocukluk arkadaşı vasıtasıyla haberi var, ilgileneceğini söylemiş. İnşaatta çalışabilir mi diye sormuş, tabii ki :D diye dönüş yaptık gelmesini bekliyoruz işte öyle.

    Fikirlere de açığım açık konuşmak gerekirse. Çünkü sitede uzun zamandır aktifim ama sürekli Green Card ve ABD'de yaşam konularında gezindik, bu tip vizeler hakkında neredeyse hiç bilgim yok. Arayıştayım ben de. Fikir verebilirseniz de gerçekten çok mutlu olurum

    mrblar benim eşimde inşaat ustası olurda inşallah giderseniz bizede yardımcı olur musunuz acaba..


Benzer Başlıklar

  • DV2025 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ayvalik10A
    @kaanada84 yanlış başlıkta bu soruyu soruyorsun sana buradan kimse cevap yazmaz çünkü her sorunun sorulacağı başlık bulunmaktadır. Bu aşağıdaki sayfayı okursan aklında olan olmayan tüm soruların cevabını bulacaksın. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/16504
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2020 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum