Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

• 3 Ekim 2018 - 6 Kasım 2018
    Arasında Başvurular yapılacak.

• Herkese merhaba, dv2019 sürecinde USA hayaline girdiğimden beri forumu takipteyim fakat henüz üye oldum. Siteyi kuran, yöneten ve bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim, umarım dv2020 sürecinde daha olumlu bir tablo ile karşılaşırız. Şimdiden hayırlısı osun diyelim hepimiz için.

• @iacar DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Herkese merhaba, dv2019 sürecinde USA hayaline girdiğimden beri forumu takipteyim fakat henüz üye oldum. Siteyi kuran, yöneten ve bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim, umarım dv2020 sürecinde daha olumlu bir tablo ile karşılaşırız. Şimdiden hayırlısı osun diyelim hepimiz için.

siz de hosgeldiniz, size de bol sanslar! 👍

• Bende isteyen herkesin gitmesi taraftarıyım ancak gücü olmayan beyhude hayaller kurup çıkarsa düşünürüz diye hareket eden insanların gitmek için her şeyini ortaya koymuş olan insanlara saygı göstermesini bekliyorum.

• Herkese selam, aranızda yeniyim fakat sektörde eski sayılırım :) Şimdiden bol şans dilerim.

• Başarılar dilerim

Bu mayıs ayından çıktı çıktı çıkmadı dil kursuna gidip şansımı oyle deneyeceğim 1 yıl ücretsiz izin alıp gitmek istiyorum izin alamazsam memurlukta istifa edeceğim kafaya koydum , Gidip dil eğitimi sonrası kalma yollarıını deneyeceğim. Borcum Mayısda bitiyor maalesef dolar kurundan dolayı param azaldı ama en kötü yine 20 25 bin dolar param var gülermisin ağlarmısın milletin haberi yok ….. den neyse. …

Ama dediğim gibi Gc beklemek istemiyorum artık bu yıl son beyler . Restoranda çalışrım iş var , new york yada nj karar kıldım . Artık durmayacağım risk yoksa hayatta yok . bu kadar basit.

Ben bir polis m. olarak 5 000 tl maaş alıyorum bu para yalnız olduğum için hadi benı kesiyor idare ediyorum anlam veremıyorum buradaki insanlara 1600 tl 2000 tl maaş alıyor eeee be kardeşim sen neden beklersin Gc git git git neden korkuyorsun iltica et , git dönme 1600 tl içinmi üzülüyorsun iş içinmi üzünüyorsun :/ …

İnsanlarlar neler yapıyor . Arkdaş bankası 2000 tl maaşı vardı gidiş o gidiş hala dil kursu yollarıyla orada bir yandan çalışıyor adam donmek aklının ücünda yok bir yolunu bulur kalır orada kesin 3-5 yıla.

Bende artık boğazıma geldi yeter 3 4 yıldır başvuruyoruz ama yok uzatmanın gereğinde yok , artık. ne iş ne ülke . Gidip gelmemek lazım. işine bakmak lazım.

Ben artık riske edeceğim cünkü riski almak önüme bakmak istiyorum …

Herkese başarılar dilerim …

Umarım herkes istediği şeye ulaşır.

not: hızlı yazdım kızgın bir şekilde yanlış anlaşılmak istemem kus bakmayın .

• @serkanist kararınızı verdiyseniz vizeniz varmış green cardı beklemenize gerek yok gidip orada kalma yoluna bakın.bekar olmanız evlilik yolu ile kalmanız için ideal bir yol.anlaşmalı yada gercek evlilik yapabilirsiniz.vizenizin olması büyük bir şans bu şansı elde edemeyen etmek için caba sarf eden insanlar çok .

• @birumut Evet vizem var ama F değil B benımki şimdi 25 000 tl borcum kaldı onu bitirim mayıs haziran gibi. F vizesi alacağım daha uzun kalmak için. Kararımı kesin verdim . Dönmeyeceğim bu yoldan. Asla. Eğer bir şeyi istersen geriye bakmayacaksın bakarsan yapamazsın. Haklısın vizesi olmayanda çok veya alamıyor. Bakalım. Umarım isteğen hak edenlere çıkar.

• @serkanist Serkan bey, vizeniz var ise zaten gidip orada bir şekilde iş hayatına atılabilirsiniz. İlk planda kaçak olarak çalışmak kulağa garip gelsede, azımsanamayacak miktarda insan kaçak çalışıyor orada. Eğer işinizi düzgün yapar bir yandan da ingilizcenizi geliştirebilirseniz, sponsor bulmanız an meselesi olur. Kısmet bu sonuçta belki bir amerikalı ile evlenirseniz zaten bütün prosedür ortadan kalkıyor. Her şekilde şansınızı denemelisiniz derim. Umarım herşey dilediğiniz gibi olur.

• @SupraSailor Umarım elimizden geleni hepimizin yapması lazım başka çaremiz yok çünkü.Tek sorun Usa artık göçmenlere bakış açısı daha kötü oluyor Dün zaten çıktılar anlaşmadan göçmenlik anlaşmasından.BM de ...

• @suprasailor DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Herkese selam, aranızda yeniyim fakat sektörde eski sayılırım :) Şimdiden bol şans dilerim.

siz de hosgeldiniz, bol sanslar!

• Bu ileti silindi!

• Hadi hayırlı olsun hepimize bu sene o sene bundan sonra her sene

• @serkanist haklısınız insanlar zamanında gemiden atlayıp kaçmışlar kaybedecek bişey yoksa risk alınabilir ama keşke daha önce deneseydiniz şuan işler zorlaştı malesef

• @oğuzhan-cengiz DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

İlk başvurum olacak 18im çıkarsa askerlik düşünüyorum

bol sanslar, evet sizin gibi genc ve yapabilecek arkadaslara ben de ordu'yu tavsiye ederim. Sonrasinda yararlanabileceginiz guzel imkanlara sahipler. Egitim ve burs konusunda da destek sagliyorlar.

• @crazycells Çok teşekkür ederim sağolun.

• arkadaşlar bir şey soracam. Gc kazandık diyelim en kötü cebimizde ne kadar olması lazım? uçak bileti sağlık raporu vs bundan bahsetmiyorum. abd banka hesabımızda para görmek isteyecek mi ? isteyecekse ne kadar? birikimsiz biri gc çıksa bile gidebilir mi ?

• @Mcan Bahsettiğiniz rakamlar haricinde, tek kişi için ortalama 10-15K $ 'genelde' arası bir rakam yeterli gelmektedir.

• @entelman yani hesapta olması gereken miktar mı bu ?

• @Mcan Evet. Vize görüşmesi esnasında, oraya gittiğinizde resmi kurumlara yük olmadan, iş bulana kadar hayatınızı idame ettirebileceğinizi maddi anlamda kanıtlıyor olmanız gerekiyor.

Benzer Başlıklar

• Dv2020 green card ve ssn sorunu

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    427 Bakış
    crazycellsC
    DV2020 sureciyle ilgili sorulari su konuda: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari DV2020 mulakatlariyla ilgili sorulari su konuda: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri sorabilirsiniz
  • DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor

21
    -4 Oy
    21 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @serotonin, içinde söyledi: DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor Yakın bir arkadaşım dv2020 ye başvurmuş ama confirmation number'ı kaydetmemiş bilmiyor ,Forget confirmation number butonuna bastığında bir sonuç alamıyor mail adreslerini sanırım kabul etmiyor kısaca kazanıp kazanmadığını da göremedi, yapılabilecek bir şey var mı bu konu hakkında ? isim soyisim ya da dogum tarihi ve dogum ayini ters yazip denesin, basvuru sirasinda karistirmis olabilir. Genelde dediginiz hatayi alanlar basvuru sirasinda bilgileri ters giren arkadaslar...
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k