DV2024 Sohbet Odası
-
@ayvalik10 evet doğru bence de
-
@tolgasatir :))) yok ondan diil hani bilgisayarda otomatik bir sistem vardır photoshopun en miniğini gereksiz olanını bile algılar ve eler gibi düşündüm... ben detaylardayım yoksa sivilcem falan yok çok güzelim ben :)))
-
@Özgür-Can 2014 yılında oldu bu olay güne gelince şu gün başvurunca çıkma ihtimali daha yüksek diye bir şey yok inanmayın öyle şeylere. kendi toteminiz varsa yapın tabi ama tamamen şans.
-
@yenihayaletadam 2014 yılında oldu ve son 5, 10 yıl içerisinde bütün numaraların current olmadığı tek yıl yanlış bilmiyorsam. Gerçi bütün numaralar bültende current olsa bile sıra yine de sıra gelmeyebilir case no çok yüksekse.
-
@this-time89 aslında merak ediyoruz totem olabilir başka bir çıkartma inancı olabilir en ince ayrıntıyı denemek istiyor insan. :D
-
Bugün farklı bir vize türü için fotoğraf çektirdim. Fotoğraf ölçüsü DV başvurusu için gerekli olan ölçülerde değildi. Fotoğrafçıdan ham cropsuz hallerini e-mailime atarmısınız dedim, onlarda sadece isteğiniz ölçüdeki dijital hallerini e-mailinize gönderebiliriz dedi. Biraz ısrar edince patronu aradılar tamam atacağız dediler. E-mail geldi ve tahmin ettiğim gibi çözürlüğü düşürerek göndermişler 😃 tekrar arayıp orjinalleri göndermelerini istedim,bu sefer orjinalleri gönderdiler. Şimdiden fotoğrafları halletmiş olduk.
Bu benim 6.başvurum olacak yarışmacı arkadaşlara bol şans diliyorum 😃 . Umarım bu sene forumdan yüzlerce kazananımız olur. -
@Muhtaradana Bol şanslar. Bu sene o sene olması dileğiyle.
-
Geldim bende bu sene bende deneyeceğim
-
@Muhtaradana Son cümle semaya açılan ellerin beklentisi, bir şiirin son mısrası gibi. İnşallah öyle olur, dileğin kabul olur. Yine dilerim ki bundan sonraki yıllar 2022 gibi olmaz.
-
@Muhtaradana geçen ay kimlik yenileme için çektirmiştim vesikalık bastırdım aldım, sonra okul sisteminde kullanmak için güzel bir fotoğraf gerekti, fotoğrafçıdan göndermesini istedim 3 gün uğraştırdı, önce sizinki gibi düşük çözünürlükte attı ben tekrar isteyince orjinalini attı.
Benim fotoğraf makinem de var sırf ışık güzel saç sakal iyi diye istedim 3 gün uğraştırdılar:confused_face:
-
@Mücahit-Ahmet elbette; çıkma ihtimali 63% artar. 55K'da çıkma ihtimali 1% civarlarındayken, 80K'da 1,63% gibi olur.
-
@SUAT-GUNAY teşekkürler dostum :folded_hands:
-
Bilmem kaçıncı başvuru, ilk heyecanı da kalmadı zaten. Deli gibi takip ederken, gün saydığım günlerde çıkmadı.. Bu sefer sallamadan bekledim belki bu sefer çıkar mı çıkar.. Hadi hayırlısı..
-
@piriyatel Hoşgeldin. Bol şanslar.
-
@Erdemizmir Hayırlısı olsun. Umarım bu sene çıkar ve o heyecanı geri kazanırsınız.
-
@waterman Kıyamet kopar. :D
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@this-time89 aslında merak ediyoruz totem olabilir başka bir çıkartma inancı olabilir en ince ayrıntıyı denemek istiyor insan. :D
Rahmetli Kemal Sunal’in atla gel şaban filminde Niyazi karakteri at yarisi tahminlerini kulustur bi minubuste kokulu amca dedikoducu teyzenin arasinda son derece gurultulu ve rahatsiz bir ortamda yapiyordu. Ben kazandigim green card cekilisine basvurdugum sirada esim bir turlu rahat vermemisti. Gel camasira yardim et, markete git cok isimiz var gibi surekli darlamisti. Basvurumu iki arada bi derede anca tamamlamistim. Zorla fotografini cekmistim.
Degisik bir totem deneyebilirsiniz 😁
-
@ömerek dostum sana tek bir tavsiyem var. pasaport cıkartman 15 gununu alır. pasaport 3k tl green card 100k tl bunu unutma. pasaporttan kaçsan bile gc masrafından kaçamazsın. yani hiç bir şey bedava değil biraz araştırdıysan öğrenmişsindir. eğer gerçekten istekliysen 10yıllık pasaport almanda fayda var. sadece amerika olarak dusunme 2 3 sene boşa gider ama bi bakmıssın yurtdışı tatili planlamıssın 3 sene sonra pasaport olur sana 7 8 k tl. bu ulkede herşey zamlanır. erkenden almakta fayda var gc başvurusu olarak dusunme bir dost tavsiyesi..
ayrıca pasaport şartı kaltı derler pasaportu olmayana randevu vermezler. ki gc kazananların sıra numarasına gore bıle randevu gelmıyor onuda sen dusun. bir an once cıkart.. -
@ethsea gc 100k tl derken açar mısın masrafları?
-
@ethsea Hocam 100K fiyatı neye göre hesapladınız?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum