DV2024 Sohbet Odası
-
@ayvalik10 ya teşekkür ederim ama ben galiba formu çözemedim henüz yada bulamıyorum ilgili konuları .. kusura bakmayın lütfen alışacam inşallah :) Allah nasip ederse manhattan düşünüyorum inşallah amin :)
-
@Lossantosdy benimde bir kaç planım var hangisi olursa o yoldan devam. önce ds260 kısmına kadar gelelim.
-
@Lossantosdy istanbulda oturuyorsan @Orhan-Cabarov mesaj at onunla yüzyüze konuşursun kendisi de müsaitse o sana orasını anlatır.
-
@ayvalik10 aman aman 10 bin nakit yeterli altınla ne işim olur. Güzel bilgi altında bu beyandan sayılıyormuş kafamıza kazınsın.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy istanbulda oturuyorsan @Orhan-Cabarov mesaj at onunla yüzyüze konuşursun kendisi de müsaitse o sana orasını anlatır.
maalesef Adanada oturuyorum, birde son bi sorum olacak ds260 formunda do you have any previous spouses diye bi soru var önceki eşin var mı boşandığın falan onu soruyor ama şuanki eşimi sormuyor neden? yoksa orada yes deyip şuanki evli oldugum eşimi mi yazmalıyım
-
@Lossantosdy hemen bakıyorum
-
@Lossantosdy
aile başlığı altında ki tüm sorular bunlar
FamilyParents
Father:
Is your father still living?
Current address:
Mother:
Is your mother still living?
Is your mother's address the same as your father's?
Previous spouse
Do you have any previous spouses?
Children
Do you have any children?
Does this child live with you? (Cocugunuz sizinle beraber mi yasiyor?)
Is this child immigrating to the U.S. with you?
Is this child immigrating to the U.S. at a later date to join you?
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy
aile başlığı altında ki tüm sorular bunlar
FamilyParents
Father:
Is your father still living?
Current address:
Mother:
Is your mother still living?
Is your mother's address the same as your father's?
Previous spouse
Do you have any previous spouses?
Children
Do you have any children?
Does this child live with you? (Cocugunuz sizinle beraber mi yasiyor?)
Is this child immigrating to the U.S. with you?
Is this child immigrating to the U.S. at a later date to join you?
tmm işte yazmışsınz Do you have any previous spouses? burada eski eşten bahsediliyor videolarda, şuanki eşimi nerede yazmalıyım ,
-
@ayvalik10 aydınlatıcı bir bilgi elinize sağlık
-
@Riethian Allah nasip eder inşallah üstad
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Özgür-Can evet üstünde taşıdığın nakit para için geçerli. altın vs geçerli midir bilgim yok.
Bir konu açıp bunları yazarsanız, gc için gerekli olan tüm masrafları, gerçekten gitmeyecek öylesine deneyecek insanlar belki vazgeçer. Veya sürekli hatırlatmakta fayda var. Ortalama 500-600 bin Türk lirası gerekiyor arkadaşlar kısaca. Dolar arttıkça da bu oran yükselecek, kişi sayısı ve eyalette baz alınacak fakat daha tcde gitmeden yapılacak masrafları içine katılınca bu hesaba gelir diye düşünüyorum.
-
@JesusLord tek ve bekar biri için 10.000 dolar yeter diye düşünüyorum, 200.00 TL civarı.
-
@Lossantosdy eşinle ilgili hiçbir bilgi yazılmıyor
-
@JesusLord bir konu veya ilgili başlık vardır mutlaka ancak ben dv2024 sohbet odasına yazayım hatırlatayım yeri gelirse tekrar hatırlatmak amaçlı tekrar tekrar yazarım veya yazan biri olur.
-
@Özgür-Can Bence yetip yetmeyeceği gideceğin eyalete göre değişir.
-
@Özgür-Can mülakat sırasında tahmini veya söylenen o fazlası olan amerikada avantajına. amerika da başlangıç için 10 bin $ kısa süre için yeterli ilerleyen zamanda abd'nin ekonomisi ne olur bilemeyiz o ayrı bir konu.
-
@Özgür-Can
Ben de dün istek gönderdim, henüz beklemede, incelenmesi bekleniyormuş. Bu dönem çok fazla istek oluyordur muhtemele -
@Özgür-Can, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord tek ve bekar biri için 10.000 dolar yeter diye düşünüyorum, 200.00 TL civarı.
o kadarı çok bence, ayrıca ben eşimle düşünüyorum 20bin dolar mı gerekli yani :) o kadar sanmıyorum. eyalet önemli harcaman önemli ben mesela çok yemek yemem :) gereksiz harcama yapmam :) biz türkiye serverinde yeterince level atladık. o kadar para çok bence
-
arkadaşlar çok kel alaka bişey sorucam iş kurmak için bilgi almam gerek ne kadara maal olacağı ile ilgili aşağı yukarı bir bigiye ihtiyacım var amerika dükkan açmış işleten birilerini bu forumda bulabilir miyim yada bilgisi olan beni yönlendirir misiniz
-
@Lossantosdy herkes elinden geleni yapsın bence kıtı kıtına bir parayla gidip sıkışmayın sonra biriktirmeye devam :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum