DV2024 Sohbet Odası
-
@Chromium o zaman şöyle bir şey yapıyoruz bu aldığınız yıldızın son yıldız olmasını dileyerek sizi bu sene amerika'ya yolluyoruz ve tek yıldızlı olarak ilelebet mutlu mesut yaşıyorsunuz... nasıl fikir ? :)
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@uzaysan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@crazycells
5 yıldızı tammalayanın sponsoru oluyormuşsunuz o doğru mu 🙃HAHAHAHAHHAA. 5 yıldızı olanlar arasından da çekilişle sponsor olur bize yine çıkmaz xd.
Senin sponsor a mı ihtiyacın var şekerim.
Çulsuz olan biziz 🤪
😂Var gibi bir şey ya. ABDye transfer olabilmem için bir üst seviyeye terfi almam lazım. Onu da manager'a sordum 2 yada 2.5 yıl sürer dedi ortalama olarak. Bir de bunun yanında Terfi aldıktan sonra 1 sene daha çalışmam gerek company policy gereği. 3 buçuk sene sürüyor yani. O kadar durduktan sonra 1buçuk sene daha durup vatandaşlık alırım diyorum. Aslında terfi almadan vs transfer olmak da mümkün ama Çok üst seviye manager'dan onay gerektiriyor kimse de yanaşmıyor böyle olunca. Aslında bu biraz da iyi bir şey çünkü 3buçuk sene çalışıp işi, yada işlerin nasıl işlediğini öğrenmek faydalı yoksa yeterince performans gösteremezsen ve kovulursan deport ediliyorsun. "Visa slave" diye bir kavram var hatta bunun için.
-
bu arada şöyle bir şeye dikkat ettim; 2023 green kart lotosu aşamaları sohbet odasında olsun bütün odalarda olsun sohbet odalarında olsun herkes birbirine yardım ediyor... uzun uzun yazılar yazıp açıklamalar yapıp zaman ve emek harcayarak yardım ediyor... bu müthiş bir şey ve hiç bir soru cevapsız kalmıyor o daha da muhteşem bir şeyb
-
@debbieLA77 biz bir aileyiz kavramı ve burada vize basımı hariç herşey var söylemi boşa değil 🙂
-
@waterman ohooo neler gördük neler bir tanesini anlatayım caddede yürüyorum bir telefon araması yapmam gerekti ama hattım AT&T şebeke yok telefon çekmiyor kendime kızıyorum gittin de amerikanın vodafone'unu aldın alsana verizon diye 😀
-
@debbieLA77 amin inşallah umarım hepimize kısmet olur Amerika’da yaşamak.
-
merhaba. benim bir sorum olacak, ben Azerbaycan vatandaşıyım, eşim Türkiye, çok uzun yıllardır da tr de ikamet ediyorum. önce öğrenci ikametim vardı sonra da 5yıldır aile ikameti alıyorum yani vatandaşlık almadım, ve benim ülke kimliğimin de süresi çoktan geçti. şimdi pasaport şartı olmadığı zaman ben nasıl başvuru yapacağım? isteyen pasaport isteyen kimlik kullanabiliyor mu başvuruda?
-
Bu ileti silindi! -
Yine burdayız :)
-
@Muhtaradana Abinin durumu ne oldu bilenler var mı? Gidebildi mi? Yandı mı hakları?
-
@Chromium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@cy86, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Şu retweet ve beğenilere bakar mısınız?
Başvuru sayısı bir milyonu geçecek desene bu sene..
Yine dönüp dolaşıp bu konuya gelmek istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor.. rekor başvuru olacak ve olmaya devam edecek gibi duruyor
-
-
@JesusLord eminim bir grup da sırf pislik olsun diye fake başvurular yapacaktır.
-
Pasaport şartının kalkmasıyla başvuru sayısı 300 bini bulur dediğim zaman pek ciddiye almayan tiye alan arkadaş vardı. Burda mı acaba kendisi
-
@mehmet090 Herşey olacağına varır... Bu kadar takılmamak lazım. :)
-
Arkadaşlar eşiyle beraber 10 yıldır kazanamayan biri vardı hatırlayan var mı
-
@Özgür-Can Bu çekiliş ilk çıktığından beri başvurup kazanamayan biri çıksa da duygu ve düşüncelerini bizimle paylaşsa... :)
-
@arzu-karataş başvuru da kimlik yada pasaport şartı olmadığı için herhangi bir numara girmen gereksiz sadece kazanınca pasaport çıkartman gerekiyor eğer çıkartamazsan ozaman hiç girme ama ilk başvuru da hiçbir resmi belge istemiyorlar
- adı
- soyadı
- okul durumun
- evlimisin
- mail adresi
- uygun resim
bu kadar istenilen bilgiler
-
@Özgür-Can 17 yıldır çıkmayan var arada bir yazıyor
-
@ayvalik10 pasaportum var, eşimin de, 10 yıllık almıştık . ilk kez başvuru yapacağım için o sayfada ne var bilemedim. ülke kimliği çıkartmak da uzun ve masraflı bir süreç olduğundan üzülmüştüm. çok teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum