DV2020 bekleme odası
-
Dostlar merhaba. ^^ Büyük umutlarla beklediğim geçen çekilişi kaybetmenin halen üzüntüsü içerisindeyim. 10 bin dolardan aşağı parası olmayanların hala neden başvurduklarını ve başvuru beklediklerini anlamakta güçlük çekiyorum :/ Umarım bu kez olacak! :) :)
-
Herkese selamlar. Bir şeyi merak ediyorum.
...istan ülkeleri(Afganistan hariç) kuraya neden Avrupa bölgesinden dahil ediliyor? Bana epey saçma geldi. -
Onlar eski Sovyet sosyalist cumhuriyetler birliğine bağlı. O zaman Avrupa ya bağlıydılar. Hala öyle devam ediyor. Spor müsabakalarında da Avrupa grubunda oynuyorlar.
-
Merhaba ,
Günlerdir aradığım , formu doldururken alıcı ben değilsem baskasının ismini ve adresini yazabilir miyim ( 8 numara) ? sorusuna cevabı forumunuzda buldum ..ki yazabiliyormuşuz..
öncelikle teşekkür ederim..
devamında üç sorum olacak.. 1--yine 8 numarada isim ve adresi muhtarlık olarak yazacagım telefon numarası bana ait olacak değil mi?
2--bilgisayar formunu doldururken windows 7 ve ya windows 8-10 kuralı var mı? ( örnegin ingiltere konsolosluk formunu doldururken kesinlikle windows 7 istemiyor)
3-- Formun her sayfasına ait ayrıca bir çıktı almaya gerek duyulabilir mi? ( ben sadece confirmation number için screen shot almayı düşünüyorum..)
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.. -
@select Ama hocam bu program başladığında SSCB çoktan dağılmıştı başka bir nedeni olmalı. Bunlar EU'dan çok kota çalıyor.
-
@semra-karababa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba ,
Günlerdir aradığım , formu doldururken alıcı ben değilsem baskasının ismini ve adresini yazabilir miyim ( 8 numara) ? sorusuna cevabı forumunuzda buldum ..ki yazabiliyormuşuz..
öncelikle teşekkür ederim..
devamında üç sorum olacak.. 1--yine 8 numarada isim ve adresi muhtarlık olarak yazacagım telefon numarası bana ait olacak değil mi?
2--bilgisayar formunu doldururken windows 7 ve ya windows 8-10 kuralı var mı? ( örnegin ingiltere konsolosluk formunu doldururken kesinlikle windows 7 istemiyor)
3-- Formun her sayfasına ait ayrıca bir çıktı almaya gerek duyulabilir mi? ( ben sadece confirmation number için screen shot almayı düşünüyorum..)
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..-
en iyisi o sekilde olur.
-
onu sistem acilinca yan tarafta yaziyorlar zaten, bilgisayar isletim sisteminiz ne kadar yeni olursa o kadar iyi olur tabii, uyum sorunu yasamamis olursunuz. Ama o formu doldurabildiginiz surece isletim sisteminin ne oldugunun bir onemi olmayacak. Sanirim eski isletim sistemlerinde dosya yukleme kisminda sorun cikabiliyor, eger boyle bir sorun olursa farkli bir web browser ya da farkli bir bilgisayar ile deneyebilirsiniz.
-
gerek yok, son ekranin fotosu yeterli. Yesil renkli kutucuk yani...
-
-
@advena DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
...istan ülkeleri(Afganistan hariç) kuraya neden Avrupa bölgesinden dahil ediliyor? Bana epey saçma geldi.Sayın @crazycells sizin bu konuda bir fikriniz veya bilginiz muhakkak vardır.
-
@crazycells cevabınız için tesekkur ederim..
ıngiltere formu çok karmaşıktı..fakat vizeyi almıştım bu form çok basit sorun olmaz diye tahmin ediyorum.. yıne 2. soru uzerinden devam edersem kendi laptop'uma format atıp windows 8i yüklemiştim ..youtube videolarını izlerken çekiliş formuna bir kere girince 60 dakıka içinde bitirmek gerekiyormuş..
siz farklı bir bilgisayar diyince muallakta kaldım.. -
Green card başvururken şuan kaldıgım adresi yazmalı mıyım ikamet adresimden farkli bir yerde üniversite okuyorum
-
İkamet adresimi üniversite okuduğum yere almalı mıyım
-
...istan ülkeleri(Afganistan hariç) kuraya neden Avrupa bölgesinden dahil ediliyor? Bana epey saçma geldi.Sayın @crazycells sizin bu konuda bir fikriniz veya bilginiz muhakkak vardır.
Tarihsel ve ekonomik nedenler (iliskiler) diye dusunuyorum bende sayin @advena , World Bank da dunyani bu sekilde ayiriyor "Avrupa ve Orta Asya" diye hepsini birlestiriyor.
-
@semra-karababa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells cevabınız için tesekkur ederim..
ıngiltere formu çok karmaşıktı..fakat vizeyi almıştım bu form çok basit sorun olmaz diye tahmin ediyorum.. yıne 2. soru uzerinden devam edersem kendi laptop'uma format atıp windows 8i yüklemiştim ..youtube videolarını izlerken çekiliş formuna bir kere girince 60 dakıka içinde bitirmek gerekiyormuş..
siz farklı bir bilgisayar diyince muallakta kaldım..sorun degil, basvurunuzu gonderip son ekrani gormediginiz surece basvuru yapilmis sayilmiyorsunuz.
Eger butun web browser'lar sorun cikarirsa, o durumda farkli bir bilgisayar deneyebilirsiniz tabii ki. Ama genelde bu tur sorunlar yasanmiyor ve basvuru 5 dk bile surmuyor.
-
@mrrobot DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Green card başvururken şuan kaldıgım adresi yazmalı mıyım ikamet adresimden farkli bir yerde üniversite okuyorum
onemli degil, ikisinden birini yazabilirsiniz.
Eger bu yerde kalici olarak yasiyorsaniz, tabii ki ikametinizi almalisiniz, fakat bunu cekilisten dolayi degil, ulkedeki resmi islerin dogrulugundan dolayi yapmalisiniz :)
-
@maitredemusique DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Dostlar merhaba. ^^ Büyük umutlarla beklediğim geçen çekilişi kaybetmenin halen üzüntüsü içerisindeyim. 10 bin dolardan aşağı parası olmayanların hala neden başvurduklarını ve başvuru beklediklerini anlamakta güçlük çekiyorum :/ Umarım bu kez olacak! :) :)
Gitmek isteyenler bir şekilde zaten bulacaktır, bulacağına inanıyordur ve bilinçli başvurmuştur. Önemli olan gitmeyecek veya çıksa dahi gitmeyen bilinçsiz insanların başvurması. Paraları olsa da.. Sonuç olarak 10 bin doları olmayan ama gidecek insanlar da pek tabi başvurabilir..
-
Merhaba. GreenCard basvurusunu kendi kimligimle yapip kazandiktan sonra kendim gitmeyip oglumu tek kisi olarak gondere bilirmiyim?
-
@crazycells teşekkür ederim daha üniversite ye pazartesi başlıyacam bu hafta ikamet ettiğim adresi alacam
-
@hitomi78 olmaz
-
@maitredemusique bugün 10 bin doları olan ve başvuru yapan birinin yarın acil bir hastalık vs çıkıpta o parayı kullanmayacağının bir garantisi mi var? Önemli olan başvuru esnasındaki maddi durumunuz değil zaten kriterler arasında 10 bin dolardan az parası olan çekilişe katılamaz yazmıyor.
-
@hitomi78 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba. GreenCard basvurusunu kendi kimligimle yapip kazandiktan sonra kendim gitmeyip oglumu tek kisi olarak gondere bilirmiyim?
Hayir, kazanan kisi vize almali ve ABD'ye giris yapmali, aksi takdirde diger aile uyeleri de bu sanstan yararlanamaz. Fakat ABD'ye ilk girisi yaptiktan sonra geri donebilirsiniz ve diger aile uyeleri ABD'de yasamaya devam edebilirler.
-
Herkese merhaba.
Geeencard cekilisinde kazanilmasi durumunda hemcinsim olan partnerimle birlikte gitmenin prosedurleri tam olarak nedir ? Bu konuda bilgi sahibi arkadaslardan yardım istiyorum. İnternette arastirma yaptigimda kazanildiktan sonra gay evlilik kanunlari abd ile ayni olan bir ulkede evlilik yapilmasi sarti araniyor (bir takim ulkelerdeki sivil birliktelik yasalari ve bu ulkelerde yapilan evlilikler tanınmıyor green card cekilisinde). Ben turkiyede vatandasiyken partnerim yunanistan ve turkiye cifte vatandasi. İkimizden birine green card cikmasi durumunda abd yasalariyla denk olan bir ulkede evlilik yapmis olmamiz lazim ama yunanistandaki kanunlar abd ile esit degil, sivil birliktelik yasasi var. Bu durumda alakamiz olmayan ama abd ile gay evlilik konusunda esit kanunlara sahip 3. Bir ulkede yapacagimiz evlilik sorunumuzu cozer mi ?
Sivil birliktelik kanunlari olan ulkelerdeki yapilan evliliklerin greencard surecinde kabul gormedigi dogru mu ? Bu konuyu nasil tam olarak teyit edebiliriz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum