F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@cokbekledik86 onay geldikten ne kadar süre sonra mülakat için gün veriyorlar ve mülakattan ne kadar süre sonra gidebiliyorum artık. 2,5 sene oldu inanılır gibi değil
-
@Damla-D onaydan sonra 1-3 ay arası gelmesi gerekiyo randevü ama bikaç aydır bi süre uzadı mülakattan sonra eksik bi evrak olmazsa tabi vizenizi alıp hemen gidebilirsiniz bu arada nvc de eksik evrak çıkarsa yeniden yükleyip 2,5 ay daha bekliyiceksiniz tekrar dosyanın kontrol edilmesini
-
@cokbekledik86 ben nvc ye evrak yükledikten sonra doğum sertifikasını yanlış yüklediğim için eksik evrak olarak geri döndü ama hemen döndü 2-3 gün içerisinde. Bende hemen nüfus kayıt örneğini İngilizce tercümesini yaptırıp yükledim. Heyecanlanmıştım hemen eksik evrak için geri döndüklerinde demek ki işlemler hızlandı diye düşündüm. Dediğiniz gibi şu sıralar onaylanması lazım. Onaydan ne kadar sonra mülakat ve ne kadar sonra gidiş o aralardaki süreler önemliydi benlm için çünkü çalışsam çalışamıyorum oturupta bekleyemiyorum da artık
-
@Damla-D neyse az kaldı artık belki şansınıza randevü tarihi erken gelir siz yinede kendinizi en kötüye hazırlayın ocakda gidecekmiş gibi düşününde erken olursa süpriz olsun
-
@cokbekledik86 çok teşekkür ederim cvplar için
-
@Damla-D rica ederim
-
@cokbekledik86 nvc den onay maili geldi inanılmaz şimdi aldım 🙌🏻✨
-
@Damla-D tebrikler gözünüz Aydın
-
@Damla-D en yakın zamanda f2A vizesi bekleyen arkadaş onaydan 2 ay sonra randevü emaili almıştı gelişmeleri sizde paylaşırsınız
-
@cokbekledik86 tabiki paylaşırım yol göstermesi açısından paylaşmak isterim
-
@Damla-D sizinle bizim durum ayni gibi. Bizim baslangic subat 2020. 15 gun once de nvc den onay aldik. Hemen hemen yakin zamanda cagiriliriz gibi geliyor mulakata.
-
@chemist evet hemen hemen aynı gibi sizde gelişmeler olursa sizde yazarsanız olur mu ?
-
@Damla-D tabiki
-
Bizim kategori de telegram grubu varsa paylaşabilirmi eklemek istiyorum.
-
@crazycells Merhaba, burada dosyamın büyük ihtimal F2B dönüşeceğini söylemiştiniz, şu an düşünceleriniz nedir?
06/07/2021 Başvuru Tarihi
04/09/2022 İncelenmeye Başlandı bildirisi geldi.25/02/2001 doğumluyum.
-
@yasmin982 Teşekkürler cevap için. Öncelikle durum diye belirttiklerim hepsi senaryo varsayım yani. Göç işine gelince kesinlikle çıkarsa bana göçeceğiz. Sadece orada kurulu bir düzen en azından düzgün bir ev ve sürekli bir iş bulmadan ailemin yaşayacağım muhtemel çileye dahil olmasını istemiyorum. Kesinlikle boş yere başvuru yapmıyorum. Bu işin için pasaport bile çıkarttım ki kaldırıldı diye bir gündem de var. Umarım kaldırılmaz bu pasaport şartı.
-
@ecom teşekkürler beklediğim cevaba en yakın bu post oldu. Katılıyorum dediklerinizin çoğuna. Tek başına gurbetin emin zorluğu vardır. Ama ailece ilk seferden göçersek ve oldu ki yapamazsak ABD’de en azından Türkiye’deki işlerimizin birini elde tutma amacımız var. Eşimin burada iyi bir işi var. Bu birincisi. İkincisi de göçme isteğimiz içinde maddi beklentiler ilk sıralarda değil. Malum ortam ve gelecek kaygısı çok daha fazla olduğu için maddi olarak ailemin 2fa sürecine girmesi beni çok düşündürmüyor. Denildiği gibi eğer çıkarsa daha derinlemesine sohbetlere girmek isterim bu forumda hatta direkt buluşmalarla.
-
@chemist merhabalar onay maili geldikten sonra Şuan posta aracılığı ile evrak mı bekleyeceğiz? Bilginiz var mı?
-
NVC’den evrak onay maili aldıktan sonraki aşama ile alakalı bilgisi olan yazabilir mi? Posta yoluyla konsolosluktan evrak alacağımı duydum konuyu tecrübe edenler yazabilir mi
-
@Damla-D Benim bildigime gore NVC onayindan sonra herhangi bir sey yapmadan konsolosluktan randevu mailini bekleyeceksiniz. Konsolosluga giderken istenilen belgelerin orjinalini yaninizda gotureceksiniz. Konsolosluk psaportunuzu alip, vizeyi bastiktan sonra adresinize gonderecek.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum