Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

    Burada bir youtuber hakkında konuşuluyor. Ben biliyorum olayı ama isim vermek istemiyorum. Bugün başka bir sosyal medya mecrasında daha gördüm. Lütfen bilmediğiniz işlere girmeyiniz. Kendiniz yapabileceğiniz ve avukatınızı da kendiniz tutacağınız bir işe giriniz. Lütfen herkes çok ama çok dikkatli olsun.

  • ⭐⭐⭐

    Evet , insanlar umut ediyorlar. Belki çoğu o parayı yıllarca biriktirmiş belki de borç almıştır. Mevcut durumdan kurtulmanın yolunu arıyor insanlar.
    Ama bir sorun var ! İnsanımız tüm yaşananlara rağmen, her konuda olduğu gibi burada da herhangi bir emek sarf etmeden bir şeyleri elde etmeye çalışıyor. Maalesef insanımız hala kolay yoldan para kazanılamayacağını (en azından dürüstçe) öğrenemedi. Bu sebeplerden dolayı bu tür yanlış haberlere kanarak Amerika hayali kuruluyor. Sonra da bunu fırsat bilenlerin kucağına düşüyor insanımız. Üstelik dolandıran da bizim insanımız.


  • Arkadaş açıklasaymış keşke kimlerin olduğunu açıklayacam demiş bırakmış öyle bu sefer bu işi yapan herkese acaba dedirtiyor. Eğer bu dolandırıcıları açıklamayacaksa dikkatli olun diye video çekmesi pek bir inandırıcı gelmedi. Zaten insanlar hayatları boyunca kazandıkları bu parayı kaybetmemek için kendilerince dikkatli oluyorlar.


  • Kozmetik işi yapan kaç kişi var? Belli. Biliyorsa açıklasın. Kendisi de prim kasıyor.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @artvinli eğer youtube takip ediyorsanız bunu çok rahat bilirsiniz. açıkçası ben biliyorum ama söylemeye gerek görmedim. Youtube ta E2 Yatırımcı Vizesi diyerek aratırsanız zaten görürsünüz.

  • ⭐⭐

    Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

    @artvinli, içinde söyledi: Yine Youtube Yine Dolandırıcılık

    Arkadaş açıklasaymış keşke kimlerin olduğunu açıklayacam demiş bırakmış öyle bu sefer bu işi yapan herkese acaba dedirtiyor. Eğer bu dolandırıcıları açıklamayacaksa dikkatli olun diye video çekmesi pek bir inandırıcı gelmedi. Zaten insanlar hayatları boyunca kazandıkları bu parayı kaybetmemek için kendilerince dikkatli oluyorlar.

    FirstMonth Time, Türkçeye çevir çıkıyo kim olduğu


  • Bu tip youtube içerik üreticileri iyice çoğalmaya başladı. Ülke battıkça dolandırıcı sayısı da artıyor.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Erkand müthiş bir yöntem😂 😂


  • @Erkand hahaha

  • ⭐⭐⭐

    YouTube’da o kadar yalan bilgi dolaşıyor ki gördükçe sinir katsayım artıyor. Turist vizesini 100 dolar karşılığında %100 alabileceğini iddia edenlerden tutun,green card başvurusunda sizi öne çıkarabilecek bazı taktikler olduğundan bahsedenler bile var.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @waterman ben danışmanlarıma şöyle yapıyorum. Red alırlarsa bir daha başvurmak isterlerse sonraki başvurudan ücret almıyorum. Ama %100 diye bir şey asla olamaz.


  • herif 200 bin dolar çarpmış, bir de evinin kirasını başkasına ödetip onu dolandırma olayıda var... rezalet cidden.


  • @Erkand Twitter'da ben de bu yöntemi kullanıyorum. Özellikle Free Ironstone ve October Nazım Stone'da 😃 Kendi isimlerini aratıyorlar çünkü. İsim şaşırtmadı bu arada maalesef, aylar önce abonelikten çıktım.

    Benim inandığım bir şey var. ABD'ye giden Türkler bir süre sonra her şeyi maddiyata vuruyor. "Saatlik danışma 30 dolar" diyenler var. Olur da bir gün gidebilirsem yardım edebildiğim herkese yardım edeceğim ve böyle küçük hesaplarla uğraşmayacağım.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Stiff ben de önceleri sizin gibi düşünüyordum. Çünkü ben Kasım 2019 da gitmeye karar verdiğimde koca bir sıfırdım. Hiçbir şey bilmiyordum. Burada yazanları okumakla başladım, insanlara mesaj attım bana çoğu dönüş bile yapmadı, sosyal medyadan mesaj attım mesajlarımı görüp sallamadılar vs. Ama yılmadım araştırdım, okudum, konuştum ve belirli bir seviyeye geldim. Şimdi danışmanlık veriyorum insanlara profesyonel hale geldim. Ama bakıyorum insanlar benim çabamın onda birini göstermiyor sadece soruyor işini bitiriyor ve tamam deyip gidiyor. Ama o kadar kolay değil. Eğer benim kadar zaman ve para ayırmadan bir şeyler öğrenmek istiyorum diyorsan kusura bakma onu bedava yapacak kadar da salak değilim. Belki beni anlamıyorsun şu an ama belki ileride anlarsın. Çok fazla suistimal ediliyorsun belirli bir süre sonra. Benim danışmanlığa başlama sebebim bu. Önceden de ben insanlara vize almalarına yardımcı oluyordum. Forumdan, arkadaşlarımdan ya da ailemden çok kişiye yardımcı oldum ve aldılar. Ama bu benim neredeyse tüm vaktimi almaya başladı. Şimdi paramı istiyorum diyorum isteyen gelir isteyen gelmez. Bilgi her zaman güçtür bununsakın unutma. Şunu da söylemek istiyorum şu an hiç mi yardım etmiyorum? Hayır halen özelden soranlar var elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu tamamen bambaşa bişey. Ama aradaki o ince çizgiyi korumak lazım. Yoksa çok yorulur çok kullanılırsın. Son olarak da şunu eklemek isterim. Abd de bunu hiç yapmayacaksın. Neden? Çünkü orada en kıymetli şey zaman. Eğer sen 1 saatini orada başkasına yardım diye ayırırsan saatte 30 dolar kaybetmiş olursun. Orada çalışmazsan aç kalırsın. Maalesef düzeni böyle. Dediğim gibi en yakın arkadaşına yapmayacaksın böyle ama bunu yaptın insan sayısı bir elin parmaklarını geçerse çok büyük sıkıntıya girersin. Ben ABD ye gittiğimde de profesyonel başka işler yapacağım danışmanlıkla ilgili. Aklımda çok proje var. Bilgi veririm ileride. Ama bunun profesyonel bir zeminde yapacağım. Fahiş bit fiyat asla istemem ama hakkımı da yedirmem. Mesela herkesin bildiği danışmanlar sizinle 1 defa konuşur geçer. Buradan bir sürü insana danışmanlık veriyorum buyrun onlar cevaplasın bana ulaşamadıkları ya da 30 dk dan geç cevapladığım hiç olmuş mu? Yapacaksam bunu ben böyle yaparım. Bilmem anlatabildim mi? Oraya gittiğim zamanda insanlara yardım edeceğim ama her zaman ve herkese değil. Benim orada 1 dk bile kıymetli olacak. Bence siz de bunu bir daha düşünün derim çünkü kısmet olur giderseniz sonradan pişman olmanızı istemem.

  • ⭐⭐⭐⭐

    Arkadaşlar maalesef yine bizim insanımızın yaptığı bir doldanırıcılık mevzusu daha. Lütfen bu tip durumlardan uzak durmak için bir ticaret ve göçmen avukatı ile çalışın. En kötü ESCROW denilen bir sistem var onu devreye sokun. 3-4 bin dolar az vereceğim diye tüm paranızdan olmayın. Amerika da 3-4 bin dolar para değil. 1 ayda kazanılır ama sizin tüm emeğiniz tüm paranız giderse bunun maalesef geri dönüşü olmaz. Buyrun aşağıya bırakıyorum. Lütfen dikkatli bir şekilde okuyunuz. Yakında ESCROW ile ilgili bir bilgilendirme başlığı açacağım.

    Screenshot_20220917-073623_Facebook.jpg

    Screenshot_20220917-074805_Facebook.jpg

  • ⭐⭐⭐

    @denizci10 Bizim kültürel yapı taşımızda yardımlaşma vardır. Ama bu sağlam bir denge gerektirir. İnsanımızın iyi niyeti suistimal etmesi bilinen bir gerçek.
    Evet bilgi kesinlikle güçtür. Kolay elde edilemez. İyi bir emek ve bedel gerektirir.
    Gelelim Amerika'ya. Kapitalizmin başkentinde iyi yaşamak istiyorsanız bilginiz arttırmalı ve satabilmelisiniz. Yardım edeceğiniz insanlar gerçekten buna değmelidir. Onun dışında bilginizin bir karşılığı olmalıdır. Bunu acı tecrübelerle öğrenmiş biri olarak @denizci10 'a katılıyorum. Tabi ki benim de yardim ettiğim insanlar var ama bir elin parmaklarını geçmez. Maalesef @Stiff kardeşim durum bu. İyi niyetine saygı duyuyorum ama gerçekler bu şekilde.

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ayvalik10 ayvalik10 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ayvalik10 ayvalik10 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum