Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @dxb_dxb kazanç sağlıyorsunuz ve vergi çıkacak. ancak çalışma izniniz yok. ha derseniz ki ben para kazandığımı beyan etmeyeceğim o iş ekstradan vergi kaçırmayı da yanında default getirecek.

şöyle tekrar düşünün "çalışma izni olmadan SSN ile doordash vb 3rd party bir iş yapıp kazanç sağlamak".

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐

@ayvalik10 bu illegal değil mi?
    illegal şeyleri paylaşmayalım lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@charon illegal neden olduğunu açıklar mısın sonuçta ssn isteniyor diye yazı var mı kaldı ki bir konu hakkında fikrin yoksa yazma bana öğretmeye kalkma hele ki ne paylaşıp paylaşmayacağımı çok iyi bilirim kuralları 10 ay olmuş geleli bence statünü bilmelisin bana cevap yazma çünkü engelliyorum seni cevap yazmam

• @crazycells Hocam ben turist vizesiyle amerikada çalışıyorum yasal olmayan bir durum biliyorum ancak kalış süremi uzattım ve yakın zamanda çıkmam gerekiyor. Diyelim ki 1 sene sonra tekrar gelmek istedim bir sorun yaşar mıyım ve çalıştığımı görevliler görebilir mi? yardımcı olursanız sevinirim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |