(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@ayvalik10 peki bu dosyaları misal ben e devlet barkoduyla mı göndereceğim sorgulama nasıl oluyor acaba
-
@thunder_74, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@alpertunga ptt den msg gelir pasaportunuz postaya verildiğinde.
Evet hocam mesaj geldi şimdi bende tam konuya cevap vermeye girecektim. Teşekkür ederim ilginiz için.
-
@alpertunga Merhaba mülakatınızdan ve profilinizden bahsedebilir misiniz ?
-
@aysagroglu Hiç bir sorun olmaz o şekilde sorun etmeyin
-
@tuncayarat hocam selamlar ds 160 ta yazdığınızdan önceki bir tarihte mi gidiyorsunuz acaba
-
@FiveHN, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@alpertunga Merhaba mülakatınızdan ve profilinizden bahsedebilir misiniz ?
Merhaba 44 yaşındayım ve emekliyim. pasaportum da tek bir ülkeye ait birden çok vize var. Mülakata en soldaki gözlüklü beyefendi ile girdim.
Görevli: Günaydın Amerika'ya neden gitmek istiyorsunuz.
Ben : Günaydın gezmek için
Görevli: Vizeniz onaylandı. İyi tatillerBu kadar ne iş yapıyorsunuz? nerede kalacaksınız? Kaç gün kalacaksınız tarzında hiç bir şey sormadı. Hiçbir evrak istemedi. Mülakat toplam 30 sn sürmedi bile.
-
@neslikaan inanın onu bilemiyorum.. bildiğim tek şey kızı orda yasalsa bu yaşta tek başına başvursaydı red almazdı..
️ -
@prowl harika teşekkür ederim
-
@corleone132 evet öyle yapıyorum
-
@gokkturan senden hangi evrakları istediler ise eğer e devletten alınabilecek evraklar ise evet hiç çeviri yaptırtmadan gönderebilirsin. Ancak bu evrakların içinde mahkeme kararı var ise ozaman bu evrağı resmi çevirtmene çevirtmen gerekiyor.
-
@ayvalik10 anladım istenilen evraklar mailde yazıyor onları çevirtip öyle yapacağım o zaman ama demek istediğim kontrol kim üzerinden sağlanıyor evraklar için yani ?
-
Olay konsolosluk dışında gerçekleşiyor. Pasaportunuzu geri verdiler mi yoksa konsoloslukta mı kaldı? İstedikleri belgeleri eksiksiz göndermeyi de unutmayın. Her eksik belge süreci uzatır. @gokkturan
-
@waterman pasaportu verdiler bana görüşmede yanı red yedim direkt pasaportu verdi gittim sonrasında bu mail işleri gerçekleşti
-
Merhaba mail yolu ile DS160 güncellemesi yapmak istiyorum konsolosluğun hangi mail adresine mail göndermem gerekiyor?
-
@FiveHN, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba mail yolu ile DS160 güncellemesi yapmak istiyorum konsolosluğun hangi mail adresine mail göndermem gerekiyor?
[email protected] gönderebilirsiniz.
kaynak: ais.usvisa-info.com/tr-tr/ sitesine şifreniz ile girdikten sonra bize ulaşın kısmında yer alıyor eposta adresi. Emin olmak için tekrar kontrol edebilirsiniz

edit: var olan form üzerinde değişiklik yapılamıyor. Yeni form doldurup yeni confirmation number ile eposta üzerinden talep iletebilirsiniz.
-
Merhaba, bu soru soruldu mu bilmiyorum ama sorulduysa tekrar soracağım kusura bakmayın. Formu doldururken seyahat tarihine ne yazdığımı hatırlamıyorum, formu kontrol edebilir miyim? Formu doldurduğumuz siteden almaya çalıştım ancak detayını görüntüleyemedim. Editlemek istersem sorun yaşar mıyım?
-
Arkadaşlar kurye ücreti ne kadar İstanbul içi?
-
@prowl Teşekkür ederim.
-
@selvib formu o an indirmediyseniz tekrar geri dönüp bakılmıyor diye biliyorum. Emin değilseniz yeni form doldurun sorun olmaz
-
@Emre-5 sanırım leventten farklı şubeden alırsan 99 tl direk eve 123 tl ödeme gerekiyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
Amerikada girişte geçerli vizemi ve yeni pasaportumu istedi görevli. 2022 de giriş yaptım hiçbir problem yaşamadım.