DV2023 Sohbet Odası
-
@es-g Maili hangi gün almıştınız?
-
@baran-bozdogan 12 Ağustosta aldım maili
-
@new-life DV23 Talihli Formu bu linke tıklayarak doldurabilirsiniz
-
@es-g abu dhabiye nasıl taşıdınız mülakatı
-
@Emrey34 Abu Dhabi’de yaşıyorum. Tüm süreçlerimi buradan ilerletmem gerekiyor bu sebeple.
-
@bzd0644 DS-260 formunu doldurdunuz mu ? İmzanızda yazmamışsınız.
-
@es-g anladım hocam hakkınızda hayırlısı çalışma oturum alması zor biyer mi
-
@Emrey34 komplike bi süreç değil ve proses oldukça kolay. Çok fazla expat olduğu için hemen hemen tüm şirketler bunu sorun etmeden oturum alıyor çalışanlar için.
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar , ceac.state.gov adresinden. Dv statüsünü kontrol ettiğimde Invalid Immigrant Visa Case Number. Uyarısı alıyorum neden olduğunu bilen var mı?
-
@cumhur-kutlu "DS-260, Online Immigrant Visa and Alien Registration Application" bu başlık altından bakıyorsunuz değil mi , check my visa bölümünü kullanamazsınız şu anda
-
@Emre-Kurtulmuş tesekkürler
-
@cumhur-kutlu 1 Ocak 2023 sonrasında aşağıdaki linkten durumunuzu kontrol edebilirsiniz.
-
@cumhur-kutlu dv statunuzu görmek istiyorsanız 1 ocak 2023 te ancak kontrol edebilirsiniz
-
@AYSY33 dv statüsü ne demek
-
siz ceac te neyi kontrol etmek istiyorsunuz. Tabiki dosyanızın durumunu..o oluyor.
-
Merhaba herkese. Work and travel ile almış olduğum social security number'ı kaybettim. Bu numarayı temin etme/öğrenme imkanımız var mıdır? Ds260 formunu doldururken hiç ssn sahip oldunuz musorusuna evet cevabı vereceğimde bu numarayı yazmamı isteyecektir. Hayır dersem de yanlış bilgi vermiş olacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Cevap: DV2023 Sohbet Odası
Merhabalar herkese,Ceac de invalid confrimation number hatası alıyorum bunun nedenini bilen varsa bilgi almayı çok isterim.herkese teşekkürler şimdiden. -
Herkese merhaba, dv2023 talihlisiyim ds formumu 1 gün sonrasında gönderdim fakat babamın doğum tarihini bildiğimiz kutladığımız tarih olarak yazdım ama kimlikte basketbol oynadığı için zamanında kimlik pasaport ehliyet vb yerlerde doğum tarihi farklı. Bi sorun oluşturur mu yanlış girmiş oldum. Mülakat maili gelemedikçe stres oluyorum çok.....
-
@bsb061 Merhaba, ilk öncelikle sürecinizi imzanıza taşımanızı tavsiye ederim. Sonrasında sorularınıza net ve açık cevaplar alabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
Ayrıca bu iletinin ilk sayfasından gerekli talimalatları izleyerek, lütfen excel e kayıt olun üreci daha iyi takip etmeniz için faydalı olacaktır.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum