(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@tuncayarat hayırlı olsun. Güzel günler olsun. Anılar biriksin 🎉
-
@sunflower hayırlı olsun 🎉
-
@Hyller sağolun teşekkür ederim
-
@tuncayarat, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Hyller sağolun teşekkür ederim
Çok merak ettim kaç TL ☹️ @tuncayarat
-
Arkadaşlar merhaba. Ben vize başvurusu için ds160’ı doldurdum fakat 2 tane hata yaptığımı fark ettim. Submit edip parayı da ödemiştim. Yeniden ds160 formu doldurup düzelttim. Yeniden para ödememe , randevu almama falan gerek var mı ? Redde sebep olur mu bu durum
-
@salih2825 estağfurullah. Onu da ben almıştım bir danışanım için. 4 Kasım 2022 Ankara ya şimdi de 16 eylül e çektim.
-
@Hopes1, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar merhaba. Ben vize başvurusu için ds160’ı doldurdum fakat 2 tane hata yaptığımı fark ettim. Submit edip parayı da ödemiştim. Yeniden ds160 formu doldurup düzelttim. Yeniden para ödememe , randevu almama falan gerek var mı ? Redde sebep olur mu bu durum
@cryzsell hocam sen bilirsin yardım eder misin
-
@Ades88 merhaba. 2 seçeneğiniz var eski pasaportla başvurup sonrasında ais den 1 kez pasaport değişiklik hakkınız var. İster böyle yapın isterseniz de pasaport başvurusu yapın ki benim ve eşimin geçerli pasaportları varken ikincileri aldık sonrasında öyle başvuru yapın nasıl isterseniz
-
@Hopes1 1 her şeyi crazycell e sormayın bence. Burası forum mutlaka birimiz cevap veririz. İkinci hayır bir daha para vermenize asla gerek yok.
-
@denizci10 hocam kızma :))) 2 da formumu da götüreyim o zaman değil mi yanımda?
-
@Hopes1 estağfurullah kızmak değil. Hayır sadece son doldurduğunuz ds160 ın confirmation sayfası yeterli olacaktır.
-
@denizci10 ben de hatalı doldurduğumu farkedip yeniden doldurmuştum. yeni formun çıktısını alıp içeri alındıktan sonra sağdaki bankoya yeni formu verip açıkladım hatadan dolayı yeniden doldurduğumu, işlemler yeni form üzerinden yapıldı. bir sorun olmuyor. yeni randevu ve ödeme yapılmıyor.
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Hopes1 estağfurullah kızmak değil. Hayır sadece son doldurduğunuz ds160 ın confirmation sayfası yeterli olacaktır.
Ama başvuruyu o ds formuyla yapmadım ilkiyle yaptım. Sıkıntı çıkmasın
-
@sunflower çok sağ olun içim rahatladı :)
-
Teşekkür dostlarımmm
-
@Hopes1 hayır çıkmaz asıl yanınızda götürürseniz sorun çıkar
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Hopes1 hayır çıkmaz asıl yanınızda götürürseniz sorun çıkar
Peki yaptığım hatayı söyliyeyim mi girişte
-
@sunflower siz ilk formu da götürmüş müydünüz?
-
@Hopes1 hayır götürmedim.
-
@tuncayarat hayırlı yolculuklar olsun Tuncay bey.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum