(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Amerikaya ilk girişte hotel rezervasyonumuzu görmek istiyorlar mı? Hangi belgeler isteniyor genelde
-
@tuncayarat hayır istemiyorlar. Ds160 da yazdığınız tüm bilgileri ispatlayacak dokümanları yanınızda götürünüz.
-
@denizci10 teşekkür ediyorum
-

Bunu Gökçe hanıma yazan kişiye sesleniyorum. İki kelam edeceğim lütfen yazdıklarımı da kendisine en kısa sürede iletin.
Şimdiye kadar insanlara yardım ettim halen etmeye devam ediyorum. Dediğim gibi hodri meydan varsa aksini söyleyecek buyursun söylesin. Ayrıca ben şimdiye kadar bir sürü kişiyi kendisine yönlendirmişimdir kendisi de kurban bayramında bu konuda bana teşekkür için mesaj atmıştır. Ve halen de yöndiriyorDUM.

Ta ki düne kadar. Demek kendisi beni kaale almaya başladı biz de kendisini üzmeyelim. Piyasayı nasıl domine edileceğini gösterelim o zaman. Benimle dalga geçmiş yazan arkadaş "komik fiyat" diye. Yakında duyarlar ne kadar ücret istediğimi.
Birde kiminle işbirliği yaptığımı söylesin ben de bileyim gidip paramı isteyeyim ondan😂😂 Bir de serbest piyasa deyip beni instagram dan engelleyeceğine o kadar hukukumuz var bir mesaj atıp sorabilirdi niyetiniz nedir diye... Neyse serbest piyasanın ne kadar serbest olacağını görürüz yakında...
Kalın sağlıcakla...
-
@denizci10 Merakımdan soruyorum danışmanlık ücreti ne kadar isteniyor? Bahsettiğiniz kişi veya diğerleri ne kadar istiyor?
-
@denizci10 beye ne zaman aklıma takılan birşey olsa sordum ve cevabını hızlıca aldım. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
-
@denizci10 ben olabilir o çünkü bende kendisine sıfırdan ulaşmak zor diye seni söylüyorum soranlara.. engellemesine hem şaşırdım hem üzüldüm hemen bakıyorum ki benide engellemiş aaaaaa
-
@gamefry 140 dolar istiyor kişi başı. Randevuyu siz aldıysanız da 100 dolar istiyor.
-
@meli rica ederim asıl ben teşekkür ederim. Sadece sizin için değil her zaman herkese yardımcı oldum olacağım bundan kimsenin şüphesi olmasın...
-
Haziran ayında basılan B vize sayısı.
https://ibb.co/2gLm6KB -
@ahsenaydgdu hahahahaaa süper ya... destekleyecek mesaj yazarsan benim için engeli yersin😂😂
-
@gamefry bunlar mektupla başvuranlar olabilir.
-
@denizci10 Olabilir hocam.
-
@denizci10 Teşekkürler ederim cevabınız için. Ben 50-100 dolar arasıdır diye düşünmüştüm.
-
Eğer bir gün birisi bana mesaj attığında ya da aradığında cevap vermezsem o gün bu işi bırakırım. Demek ki yapamıyorum derim ve çekilirim... bu da böyle biline...
-
@denizci10 ve sana yemin edebilirim abi gökçe hnıma ulaşamayınca burdan sana ileti msj atan birisidir. Mutlaka.. asla şaşmaz bu tarz insanlar..
-
@denizci10 yardımcı olmak iyidir demekki
talebe yetişemiyor ilgili hanım ☺️ -
@denizci10 den danışmanlık alıyorum kendisinden memnunum...
-
@lfcali çok teşekkür ederim desteğiniz için.
-
@Hyller 😂😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum