Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

• Sabırsızlıkla bekliyorum arkdaşlar Hepimiz için hayırlısı olsun . İşallah.

Ama yine deiyorum başvuru ücretli olmalı Hem en azından Usa hükümetine bir gelir hemde oylesine başvuran ve gitmeyenlere bir çeldirici olacaktır.

Tabi bu benım görüşüm

Başarılar.

• @serkanist DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Sabırsızlıkla bekliyorum arkdaşlar Hepimiz için hayırlısı olsun . İşallah.

Ama yine deiyorum başvuru ücretli olmalı Hem en azından Usa hükümetine bir gelir hemde oylesine başvuran ve gitmeyenlere bir çeldirici olacaktır.

Tabi bu benım görüşüm

Başarılar.

@serkanist Ucret almasa da minimum 890 usd + ucak parası gidiyor. daha sonra orada iş bulana kadar sana para harcattırıyor. Anlayacağın Amerikalı akıllıdır vesselam Etin den sütünden faydalanır. Başarırsan ne ala başaramazsan satıp savurduğun bütün paraların ABD topraklarında kalır.

• @serkanist bende sizin ile aynı fikirdeyim bu konuda bir cayrıdırıcılık olmalı sembolik bir rakam bile yeterli olacaktır diye düşünüyorum

• @bowyerlee DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@crazycells on numara açıklamıssın olayı :D

eger adil veya rastgele bir secim olmadigina dair kanit olsaydi zaten bunu soylemekten cekinmezdim, ama henuz bunu isaret eden hicbir bilgi ya da veri gormedim.

• Merhabalar bir sorum olacak
    6 ay abd dısında kalma süresi kart elimize geçince yani türkiyede bütün işlemler bitince mi başlıyor? Yoksa direkt çıkar çıkmaz mı? Teşekkürler.

• Herkese selam,
    Geçen seneden aşina olduğum kişileri burada görmek bana mutluluk ve üzüntü gibi duyguları birarada hissetmeme sebep oldu.
    Öncelikle @heleniki nin ağbisine ivedi bir şekilde sıhhatine kavuşmasını dilerim. 🙏
    @reader kardeşim tahminin tutmadı bana bir yemek borçlusun 😁 bu arada bu sene GC için başvuru yapacağım fakat hiç umudum yok. Geçen sene yaşadığımız duyguları @hsndmn hemşehrim de çok güzel anlatmış.
    Burada beni affetsin ismini hatırlamadığım bir arkadaşın söylediği gibi b ve c şıklarını uygulamaya geçirdim ve bu ayın sonunda UK için turistik vize aldım ve AA için başvuru yapacağım inşallah.
    Burada hayalleri olan tüm arkadaşlarıma özellikle yeni başvuru yapanlara bana kızmasınlar ama GC çekilişine lütfen fazla bel bağlamayın çünkü çok az bir ihtimal çıkması %1 yazmış birisi benim bu oranın çok altında olacağıdır. Eğer çıkmazsa benim ve ailemin yaşadığı üzüntüyü sizde yaşamayın diye bunları yazıyorum.
    Yine bu forumu ve arkadaşlarımı takip edeceğim umarım herşey gönlünüzce olsun. Saygılar ve sevgiler..

• @birumut planlama denen bir şey var sonuçta. neden herkesi aynı ay mülakat için çağırmıyorlarsa aynı nedenle aylar sonra çekiliş sonucunu açıklıyorlar. bizim ruhumuzda pek olmayan bir şey, planlama, iş planı... hemen "CIA bizi izliyor" durumuna girmeye gerek yok :)

• Mecburen bu konuyu takip ediyorum artık. Yaktın bizi KCC. Selamlar herkese.

• @mert-ergül DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Merhabalar bir sorum olacak
    6 ay abd dısında kalma süresi kart elimize geçince yani türkiyede bütün işlemler bitince mi başlıyor? Yoksa direkt çıkar çıkmaz mı? Teşekkürler.

ABD'den disari ciktiginizda basliyor:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri

• Herkese selamlar.Şimdiden yerimizi alalım.Nasip olursa ilk başvurumuz olacak.Güzel başlangıçlar yapmak dileği ile.

• @redsat2000 Tabi öyle ama işte en azından bu işe para maddi manevi hazırlık yapmış kişileri varken sadece iş olsun die başvuran kişiler vardı bire bir biliyorum ve çıkarsada ne işim var usa diyecek adamlar.

En azından bu kategoride ki kişileri elemek adına bir vize ücreti dahi olsa , sanırım şuan 160 dolardı olsa. En azından bu işi biraz daha kolaylaştırı die düşünüyorum bizim adımıza . Tabi.

Böylece bu işe hazırlık yağmış belli bir bilgi düzeyine gelmiş ülkeyi araştırmış kişilerinde usa devletine katkısı olacaktır bu parayı veren kişi belli konulara hakimdir ve gittiğinde belli şeyleri bilir ve devletide zarara uğratmaz die düşünüyorum .

Devlet eğer çıkanlara yardım etmek isterse çıkmayanların ücreti vermez çıkalara ise yardım etmek isterse . vizeyi alanlara 160 dolarını öder. Geri. :)

Sanırım Herşeyi ben kendime göre yazdım ama devlet ve insan yararı bence bunu gerektirir die düşünüyorum .

Ama maalesef bu ücret olmayacak tabi.

Şimdiden başarılar arkdaşlar. :)

• Geçen sene ilk hafta başvuruda bulunanların başvuruları iptal edilip, yeniden başvuru yapması gerekmişti. Birçok kişi bundan haberdar olmadığı için de ikinci başvuruyu atlamıştı. Bu sene de aynısı olur diye demiyorum da, başvuru yaptıktan sonraki günlerde de, başvuru süresi tamamlanana kadar takipte kalmakta fayda var. Bir de bence başvuruyu son günlere bırakmamak gerekiyor.

• @topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Herkese selamlar.Şimdiden yerimizi alalım.Nasip olursa ilk başvurumuz olacak.Güzel başlangıçlar yapmak dileği ile.

Siz de hosgeldiniz, bol sanslar!

• @crazycells umarım öyle olur teşekkürler:)

• @crazycells anladım, çok sağolun. kafamı kurcalıyordu bayadır.

• Bu ileti silindi!

• @crazycells Merhaba bugün amerika'da vlog çeken özgür abi ile konuşma fırsatım oldu 2020 için lotonun iptal edilebileceğini trump'ın sistemi değiştirmek için uğraştığını söyledi...Bu konu ile ilgili resmi herhangi bir girişim varmı ? veya senin fikrin nedir

• @baris1405 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@crazycells Merhaba bugün amerika'da vlog çeken özgür abi ile konuşma fırsatım oldu 2020 için lotonun iptal edilebileceğini trump'ın sistemi değiştirmek için uğraştığını söyledi...Bu konu ile ilgili resmi herhangi bir girişim varmı ? veya senin fikrin nedir

Trump aylardir bunun icin ugrasiyor ama henuz yapabilmis degil.

Yapilan resmi aciklamalar bu yilki cekilis basvurularinin yapilacagi yonunde. Kasim'daki secimlere kadar yasanin degismesini hickimse beklemiyor, sonrasinda ise ne olacagini zaman gosterecek. 24 saat bile siyasette uzun bir suredir :) o nedenle aylar sonrasi icin su anda yorum yapmamak daha iyi olur. Bakalim Kasim'daki secimlerde senato ve meclis demokrat/cumhuriyetci orani olarak nasil degisecek...

• @baris1405 @crazycells ayrica bu soruya sunu da eklemek istiyorum, amerikan yasalarina gore basvuru sonrasi yapilan degisiklikler bizi etkiler mi yoksa illa kazanmamiz mi gerek ki hak kazanilmus hak olsun

• @sivaslamerica DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@baris1405 @crazycells ayrica bunsoruya sunu da eklemek istiyorum amerikan yasalarina gore basvuru sonrasi yapilan degisiklikler bizi etkiler mi yoksa illa kazanmamiz mi gerek ki hak kazanilmus hak olsun

"kazanilmis hak" bu durum icin soylenemez, cunku cekilisten secilmek size green card vermiyor, sadece mulakat icin sans kazanmis oluyorsunuz.

Eger Kasim sonrasi kongredeki cumhuriyetcilerin sayisi artarsa ya da gocmenlik yasalarini bu yonde degistirecek sayiya ulasabilirlerse o durumda gecirilen yasanin icerigi bunu belirleyecek. Gocmenlik reformu yapmak istiyorlar, cesitlilik vizesi bunun kucuk bir parcasi sadece.

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ayvalik10A
    @kaanada84 yanlış başlıkta bu soruyu soruyorsun sana buradan kimse cevap yazmaz çünkü her sorunun sorulacağı başlık bulunmaktadır. Bu aşağıdaki sayfayı okursan aklında olan olmayan tüm soruların cevabını bulacaksın. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/16504
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k