(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Mertcan34 denizci10 beyin mesajlarını okuyun dilerseniz. çok düşük bir ücretle yardımcı oluyor.
-
@NiTianErXing çok geçmiş olsun, bir dahaki sefere inşallah. Ben de şu an konsolosluk önündeyim, 10:30da randevum
-
@tuncayarat, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@NiTianErXing çok geçmiş olsun, bir dahaki sefere inşallah. Ben de şu an konsolosluk önündeyim, 10:30da randevum
Teşekkürler. Kesinlikle kendinizi en sağdaki ablaya düşürmeye çalışın. Oradan mutsuz ayrılani görmedim.
-
@foreveros vizeden neden red anladığınızı anlamamız gerekiyor siz profilinizi görüşmenizi neler soruldu siz ne yanıtladınız vb bilgileri verirseniz yardımcı olabiliriz
-
@NiTianErXing profilinizi ve ne soruldu siz ne yanit verdiniz söylerseniz sorunun ne olduğunu anlayabiliriz
-
@NiTianErXing o kişi orta yaşlı gözlüklü sarışın kadın mı
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@NiTianErXing profilinizi ve ne soruldu siz ne yanit verdiniz söylerseniz sorunun ne olduğunu anlayabiliriz
Hiçbir şey sormadı açıkçası.. neden Amerika'ya gitmek istiyorsunuz dedi, daha önce yurt dışına çıktınız mi dedi bu kadar. Üçüncü soru gelmedi..
En sağdaki gözlüksüz sanırım -
Arkadaşlar selam. Ds-160 ile ilgili kafama takılan 2 soru var. Bilgisi olanlar destek olabilirse memnun olurum.
1- Kamuda 7 senedir memurluk yapıyorum. Meslek seçme kısmında Government'i seçtim. Bu doğru mudur?
2- Askere 2011 de gittim ama gözlerinde sorun olduğu için 2 ay sonra muaf tutuldum. Orduda görev aldınız mı kısmına askerde bulunduğum dönemi yazmalı mıyım yoksa hayır demem mi daha doğru olur?Şimdiden teşekkürler.
-
@NiTianErXing siz ne yanit verdiniz bu sorulara ve ne iş yapıyorsunuz
-
@farukuygun teknik olarak askere katılmışsınız
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@NiTianErXing siz ne yanit verdiniz bu sorulara ve ne iş yapıyorsunuz
Devlet memuruyum, Los Angeles 'a gitmek istiyorum, orayı gezmek istiyorum dedim. Yurt dışına çıktığım ülkeleri saydım. Sonrası direkt ret
-
@NiTianErXing gittiğiniz ülkeler sorun olmuş olabilir hangi ülkeleri söylediniz
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@NiTianErXing gittiğiniz ülkeler sorun olmuş olabilir hangi ülkeleri söylediniz
Almanya'dan kosovaya kadar hepsini söyledim. Rusya gibi ya da ne bileyim İran gibi bir ülkeye de girmedim ki. Full Avrupa
-
@NiTianErXing çok ilginç girdiğiniz vize memuru sanırım herkese red veren biri
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@NiTianErXing çok ilginç girdiğiniz vize memuru sanırım herkese red veren biri
Amerika uzmanı sanırım o sarışından uzak durun demiş. En azından bi 4-5 soru sormasini beklerdim, ne bileyim ne iş yapıyorsun bile demedi
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar merhaba. Beni forumda tanıyan tanıyor 2.5 yıldır burada okuduğum öğrendiklerimi gerek buradan gerek mesajlarla gerekse de instagram üzerinden insanlarla paylaşıyorum. Elimden geldiğince herkese yardımcı oluyorum. Son zamanlarda hemen hemen herkes randevularını öne çektiler. İnsanlar piyasada birkaç danışman olduğu için ve onların da yoğun oldukları için ds160 doldurmada zorluk yaşadıklarını bana hem buradan hem de instagram üzerinden mesajlar attığını gördüm.
Artık bu işi daha profesyonel hale getirmeye karar verdim. Dileyen kişiler bana buradan mesaj yoluyla ya da instagram dan mesaj yoluyla ulaşırlarsa kendilerine ds160 doldurma, randevu alma, randevuyu öne çekme, konsolosluktaki görüşmeye hazırlama, yönlendirme ve pasaportlarını adreslerine postalama gibi konularda yardımcı olacağım. Bu işi de diğer danışmanların aldıklarının 4 te 1 fiyatına yapacağım.
Bazı arkadaşlar ne gerek var herkesin yapabileceği şeyler bunlar diyebilir. Sonuna kadar haklılar bu forumda yazmayan hiçbir şey yok ama bazılarının zamanı olmayabilir, bazılarının tereddütleri olabilir veya bazıları da araştırma yapmak istemeyebilir. Ben bu tarz kişilere yardımcı olmak istiyorum.
Dileyen kişiler buradanki profilimi ve instagram daki profilimi inceleyebilir. Şimdiye kadar kimseyi kandırmadım bundan sonra da kandırmam asla. Herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya da çalıştım. Aksini iddia eden varsa burası açık dileyen dilediğini yazabilir. Teşekkürler.
biz vizemizi aldık, fakat almamış olup profesyonel bir hizmet almak istesem, herhangi bir vize danışmanlığının çoookkk ötesinde olacağı için tek adresim sen olurdun Orçun :)
-
@NiTianErXing evet bende gördüm onu ama bu kadar da kötü olacağını düşünmemiştim sizin gozleminiz nedir orada kimseye vermedi mi
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@NiTianErXing evet bende gördüm onu ama bu kadar da kötü olacağını düşünmemiştim sizin gozleminiz nedir orada kimseye vermedi mi
Ben siradayken iki kişiyle görüştü o, ilkine ret verdi, ikincisi yabancı bir ülke vatandaşı idi, onla şakalaştı muhabbet etti falan ona onay verdi. Gözlüklü bayan ve hafif kel olan abimizin sırası çok uzun sürüyordu, sıra boyunca aynı kişiyle görüştü onlar. En sağdaki bayan bi 4-5 kişiyi aldı, hepsi Güler yüzlü ayrıldı. Siyahi nick abimiz ise THY ekibi vardı bi 10 kişi, onlara baktı tamamen. Onlar da full onay alıyordu
-
@vmature çok ama çok teşekkür ederim.
-
herkese günaydınlar,
20 temmuzda başvurusunu yaptıgım ilk etapta 13 ekim 2023 e randevu veren vize randevuma, sürekli sistemi kontrol ede ede tarihini değiştirip dün goruşmeye girdim. cok stresliydim, uyuyamadım, bir ton evrak hazırladım 2 tane ds formu doldurdum (seyahat planımı güncelledim, eski iş yerlerimi yazmamışım onu doldurdum). ofise girdiğimde ds formu soran abiye durumu anlattım o da güncel olanın barkodunu istedi, ama sistemde şu anda kontrol ettiğimde eski ds formu işlemde gozukuyor, anlayamadım. neyse. görüşme için bana siyahi abi denk geldi, 3 soru: abd ne amaçla gidiyorsunuz, nereye gidiyorsunuz, mesleğiniz nedir. hepsini yanıtladım. sonra gittiğim ülkeleri sordu, cevap verirken kagıdı yazdırdı ve bana uzattı. şok oldum . cok sukur sürecim tamamlandı. sizler için de hayırlısını diliyorum.
tecrubelerimi sizinle paylaşmak istedim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
