Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

• Merhabalar 2023 kazananlarındanım yeşilkart forumun kazananlar listesinde ismim yazıyor ama telegram grubuna dahil edilmedim yardımcı olabilecek var mı telegram kullanıcı adım tanriverdi1928

• @tanriverdi35 @gucarslan bey yardımcı olacaktır.

• Telegrama nasıl katilabilirim?

• @biranne excelle katılım linkini doldurduysanız orada ki verdiğiniz bilgiler doğrultusunda telegrama eklenirsiniz bir kaç gün içerisinde

• Merhaba arkadaşlar bana bana green card çıktı 27.800 sıradayım. DS260 formunu doldurduk sizce ne olur ? Şuan ne yapmam lazım bilmiyorum. Randevu için mail mi gelecek yoksa arayacaklar mı? yoksa benim mi başvuru yapmam lazım.

• ⭐⭐⭐

Ds260 ne zaman doldurdunuz? Suan için beklemekten başka hiçbir çareniz yok. Mülakatlar henüz başlamadı Eylül ayının bitimi ile mali yıl dolduğu zaman 2023 yılı mülakatları başlayacak. Eğer baska ülkede oturum izniniz veya çifte vatandaşlığınız varsa o ülkeye de dosyanızı taşıtırabilirsiniz. Ayriyetten forumda da mevcut vize bültenini takip etmeniz ayrıca sizin yararınıza olacaktır. Bol şans dilerim. @cavatabbsv

• @cavatabbsv Aynı soruları farklı konu başlıklarına yazmanız daha çabuk cevap almanızı sağlamayacaktır. Kimse sizi aramayacak DS formuna girdiğiniz mail adresinize mail gelecektir mülakat almanız durumunda.Burada önemli nokta danışmanla çalıştığınız için formu siz mi doldurdunuz yoksa danışman mı eğer onlar doldurduysa mail adresi olarak kimin mailini vermişler bunu öğrenin sizin mailini vermeleri lazım

• merhabalar bende de dv2023 talihlisiyim mail alan oldumu hiç

• @FKÇ8076 cutoff rakamları daha bugün açıklandı mülakat mailleri bu ayın ortasından sonra gelmeye başlayabilir. Süreci yakından takip etmek için DV2023 Aşamaları konu başlığının ilk sayfasındaki excell formunu doldurun ve telegram grubuna katılın derim

• @achillesoag ARKADAŞA KATILIYORUM BİLMEM KAÇ KERE DEDİKLERİNİZİ YAPTIM NE TELGRAM GRUBUNA NE DE BAŞKA Bİ BİLGİYE ULAŞAMADIM EXCELL TABLONUZA ZATEN HİÇ ULAŞILAMIYOR BİLİYORUM HERKES ELİNDEN GELENİ YAPIYOR AMA BU FORUMUNUZU HİÇ AMA HİÇ ANLAŞILIR BULMUYORUM HERKES AYNI ŞEYİ YAZIYOR SÜRECİNİZİ TAŞIYIN TAŞIDIK AMA SONUÇ NE NERDEYİZ NE YAPIYORUZ KİMLER VAR MESELA EXCELL LİSTESİNDE İSMİM NERDE DİĞER TALİHLİLER NEREDEN BAŞVURMUŞ ABD HANGİ EYALETLERİ DÜŞÜNÜYOR GÖREMİYORUZ VALLA YORULDUM SİZİ ANLAMAYA ÇALIŞMAKTAN BU ARADA SİZE SİTEM ETTİĞİM İÇİN DE ÜZGÜNÜM KİMSE NET Bİ CVP YAZMIYOR TEKRAR TEKRAR ÖZÜR DİLERİM

• Merhaba, telegram grubu için formumu doldurdum. Bir de sorum olacaktı. Ben ds-260 formumu doldurduktan sonra hiç tekrar açıp kontrol etmedim. Kontrol etme imkanım var mı ? Edebiliyorsam nasıl edebilirim ? Ve formu tekrar açtığımda başvurum geri çekiliyor mu ? Şimdiden teşekkürler.

• @FKÇ8076, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@achillesoag ARKADAŞA KATILIYORUM BİLMEM KAÇ KERE DEDİKLERİNİZİ YAPTIM NE TELGRAM GRUBUNA NE DE BAŞKA Bİ BİLGİYE ULAŞAMADIM EXCELL TABLONUZA ZATEN HİÇ ULAŞILAMIYOR BİLİYORUM HERKES ELİNDEN GELENİ YAPIYOR AMA BU FORUMUNUZU HİÇ AMA HİÇ ANLAŞILIR BULMUYORUM HERKES AYNI ŞEYİ YAZIYOR SÜRECİNİZİ TAŞIYIN TAŞIDIK AMA SONUÇ NE NERDEYİZ NE YAPIYORUZ KİMLER VAR MESELA EXCELL LİSTESİNDE İSMİM NERDE DİĞER TALİHLİLER NEREDEN BAŞVURMUŞ ABD HANGİ EYALETLERİ DÜŞÜNÜYOR GÖREMİYORUZ VALLA YORULDUM SİZİ ANLAMAYA ÇALIŞMAKTAN BU ARADA SİZE SİTEM ETTİĞİM İÇİN DE ÜZGÜNÜM KİMSE NET Bİ CVP YAZMIYOR TEKRAR TEKRAR ÖZÜR DİLERİM

Sayın fkc bir kere yanlış odayı takip ediyorsunuz. Sürecinizi imzanıza tasimazsaniz kimse size yanıt vermez. Bu burada genel bu uygulamadır. Çünkü burdakiler imzanıza bakıp, süreçle ilgili size yanıt verir. Sizin şu an yaptığınız şey tapu ya gidip, su için istenen belgelerle, elektrik abanesi olmak istemeye benziyor. Kazananlar Dv2023 aşamaları başlıklı sayfayı takip etmeli. Özellikle de oradaki ilk sayfanın birinci linkini. Sonra gönderilmiş bütün mesajları da okumalı. Bunu bitirince de sayılarla dv2023 ü bitmeli. Sonrada kafandaki soruları dv2023 aşamaları sayfasında sormalı

• ⭐⭐⭐

@VocalChief7 Merhaba, ilk öncelikle sürecinizi imzanıza taşımanızı tavsiye ederim.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin

Ayrıca bu iletinin ilk sayfasından gerekli talimalatları izleyerek, lütfen excel e kayıt olun.Süreci daha iyi takip etmeniz için faydalı olacaktır.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları

Sorunuza gelecek olursak. Sorularınızı yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra aşağıdaki başlıktan sorarsanız daha hızlı cevaplar alabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları

Ds 260 formunu kontrol etmenizde bir sakınca yok. Formu doldurğunuz sayfadan istediğiniz zaman girip bakabilirsiniz. Tarihi ileriye alma gibi bir durum olmaz.

• ⭐⭐

@FKÇ8076 Merhaba öncelikle bu linkte tarif edildiği gibi lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    Forum excel ve telegram DV23 kazanan grubu için bu form'u doldurun.
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScI0pAkb4BZcdWkUxklwdRL2WBsUOe_nTU_D767McMd02m0DA/viewform
    Bu adımları tamamladıktan sonra en kısa sürede adminlerimiz tarafından dahil edileceksinizdir. Bir sorun yaşadığınızı düşünüyorsanız sayın @gucarslan ile DM üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@FKÇ8076 Merhaba, süreci imzanıza taşıdığınızdan eminseniz, sayın @gucarslan ile iletişime geçin. Bu forum birçok forumdan daha ayrıntılı ve doğru bilgiler vermektedir. Asıl önemli nokta ise tüm bunları ücretsiz bir şekilde sunmaktadır. Açılan her başlığın ilk sayfası başlıkta belirtilen konu ile ilgili rehber niteliğindedir. Buna dikkat ederek başlıkların ilk sayfasını okursanız aklınızdaki birçok soruya cevap olacaktır.
    Excel listesine isminiz kendiniz girmek zorundasınız. CN numaranızın bulunduğu grubun rengi farklıdır. Buna dikkat edin lütfen. Excel sayfasını açtığınızda ilgili satıra sağ tık yapın, açılan pencereden Üste Bir Satır Ekle veya Alta Bir Satır Ekle 'ye tıklayarak kendi satırınızı ekleyebilirsiniz. Bunun dışında söylenmedikçe başka bir satır ile ilgili işlem yapmayın.
    Ayrıca lütfen bir daha mesajlarınızı büyük harflerle yazmayınız.

• Teşekkürler dediklerinizi yaptım. Excele baktığımda ise her şey yazılmış fakat UID1 denilen kısım bir tek ben de boş. O tam olarak ne oluyor ?

• ⭐⭐

@VocalChief7 Gruba ekleme , gizlilik ayarlarını kontrol ettiniz mi acaba? @gucarslan ile iletişime geçip durumu bildirirseniz yardımcı olacaktır.

• @achillesoag Merhaba, evet gizlilik ayarlarım yüzünden telegramdan yazdılar. Link ile gruba katıldım.

UID1 denilen telegram grubu için mi ? @gucarslan Teşekkürler

• @Programmer büyük harflerle yazdığımın farkında değildim bunun için özür dilerim yanlış birşey olduğunu düşünmedim

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k