Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba Değerli Arkadaşlar , Güney Koredeyim burada çalışırken kaçak duruma düşersem greencard kazanma durumum söz konusu olursa 6 ay ve üzeri kaldığın ülkelerden adli sicil kaydı isteniyor. Kaçak çalışıp yaşamam korede greencard almamda sıkıntı yaratır mı?

  • ⭐⭐

    @madmizah Biraz dayanalim belki sans bize de guler


  • @celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @madmizah Biraz dayanalim belki sans bize de guler

    Çok zor be dostum


  • Herkesin kurban bayramı mübarek olsun

  • ⭐⭐

    Çok umutluydum geçen çekiliş. Çıkmayınca kız arkadaşımla çok büyük hayal kırıklığına uğradık. Zaten kazansaydık yaşamak istediğimiz eyalet MONTANA eyaletiydi. O tarz yerlere bakıyorduk hep. Özellikle şu son silahlı saldırı olaylarından sonra da karar kıldık bu konuda. Fakat çıkarsa süper olur çıkmazsa da sağlık olsun düşüncesindeyiz artık. Tüm umudumuzu bağlamıyoruz yani. Herkese tavsiyem de budur.


  • @gurusun Police Certificate, geçmişte 12 ay ve üzeri yaşanılan ülkelerden isteniyor. Ayrıca, şu an yaşadığınız yabancı ülkede 6 aydan fazladır yaşıyorsanız police certificate almanız gerekiyor. Güney Kore kanunlarını bilmiyorum ama resmi bir kaydınızın olmadığı yerden police certificate almanız mümkün olmayabilir.

  • ⭐⭐⭐

    Bütün forum ailesinin bayramını içten kutluyorum:)


  • @Atlantis00 En doğrusu bu zaten. Bir çok kez deneyip eşekten düşmüş biri olarak en doğru olanı gerçekten nasip deyip ona göre ilerlemek diyebilirim. Greencard'a büyük umutlar bağlayıp bir de çıkmayınca çok ciddi motivasyon düşüyor. Biz de bunu kız arkadaşımla yaşadık 🙂 Greencard bir şans oyunu. Eğer gitmek kafaya yerleştiyse farklı yollar aranmalı. Allah herkesin gönlüne göre versin :))

  • ⭐⭐⭐

    4 yıldır başvuruyorum artık rotayı Kanada’ya çevirdim. GC çıkarsa tabi ki gene Amerika’ya giderim çıkmazsa da yolum artık belli ama insan düşünmeden edemiyor 😂 Bayramdan sonra da evrak işlerini hazırlamaya başlayacağım. GBazı şeylerde hayır vardır derler ya çok doğru 2021-2022 çekilişi sırasında GC çıksaydı muhtemelen almayacaktım keza alamayan arkadaşlarda forumdalar çok üzücü olsa da sonuç böyle oldu maalesef… pasaport şartının kalkmasıyla şimdi gene bi yığılma olucak. @istanbuladami


  • Herkese hayırlı bayramlar olsun, sonraki bayramlarımız Amerika'da birlikte olsun inş 🙂


  • Herkese iyi bayramlar arkadaşlar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻


  • Beyler DV2023 ek çekiliş olma olasılığı var mı? Çok kötü durumdayım.

  • ⭐⭐⭐

    @waterman bol şanslar dilerim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

    asla neden ben bu işlere kafa taktım diye kendi psikolojini sorgulama, sen garip değilsin, mutlu olmadığın bir yerde kalmamak için alternatif çözüm üretmeye çalışman hala canlı bir birey ve naif bir kalbe sahip olduğunu gösterir, alışanlar ruhsuz geliyor bana bnm artık yaşanan adaletsizlikler ve acımasızlıklar karşısında kalbim çok hassas bi noktaya geldi, zor duruyorum rest atacağım güzel günleri düşünüyorum. etrafımdakiler çok saçmalıyosun deliriyosun önüne bak işine bak boşver düzen kur diye baskı kurmaya çalıştılar ama ben şundan çok emindim ben burda mutlu değilim. Belki amerikada da mutlu olmam ama denemedim ki bilmiyorum. Deneyip görücez nasipse..

    Bu arada kanadaya alternatif heryere göz gezdir derim. Biz kanada yüzünden 2-3 ay erteledik amerika başvurumuzu. Bizde kanadamı amerikamı derken kardeşim red alınca kanadaya küstük ama bu baktık 3 ay geçmiş 😂

    Eğitim danışmanı arkadaşımdan aldığım bilgiye göre dubai 6 aylık dil eğitimi alana 6 ayda kendi oturum veriyormuş, o sırada sen artık sana kalmış işte bulabilirmişsin vs vs, bide dubai şuan %99 onayla çok şükür suyu çıkmadı henuz diye bana söyledi erkek kardeşimi göndermek istediğimizi bildiğinden, bizm öncelik kanadaydı 25 yaş erkek endustriel design okurken game designa geçecekti bütün herşeyi ödedik ettik derken hop kanada kocum senin ülkenin ekonomisi nanay gelirsen dönmesin kusura bakma red diye 1 ayda elimize tutuşturdu kağıdı, sonra maltamı irlandamı o bu derken şimdi bu dubai fikri sıcak gelmeye başladı..

  • ⭐⭐⭐

    @FlyingChuck neden olsun ki kazananların vizelerinin yetişebileceği bile kesin değilken hemde, önümüzde DV22 gibi sancılı bir süreç varken yetişmeyen bir süreç. Kendinizi Lotterye şartlayıp hayatınızı karartmayın derim % ihtimali düşük olan bir şans bu. Olmaz ama Ek çekiliş olsa bile size çıkmama olasılığı çıkma olasılığından daha fazla yani


  • @madmizah valla bu ilk başvuru ve reddi akabinde ise burada yaşananlar insanın canını sıkıyor. Çok takılmamak lazım yahu


  • herkese iyi sanslar! DV2024 basvuru surecinde tekrardan gorusmek uzere!

  • ⭐⭐

    Herkese merhaba. Ev aldıktan sonra elimizde 43 bin dolar gibi bir rakam kalıyor. Kız arkadaşımla uzunca bir düşünceden sonra araba vs. almak yerine yaşımız daha gençken (24-25) hayalimiz olan ülkeleri gezmeye, hayalini kurduğumuz konserlere gitmeye kısacası kalan parayı bir daha asla dönemeyeceğimiz bu yaşlarımızda hayallerimiz için harcamaya karar verdik. 43 bin dolar çok çok fazla bir para değil fakat azımsanmayacak bir miktar. Ülke ve şehir bazında yazacağım. İtalya, Fransa (özellikle köyleri ve şarap bağları), Hollanda, Almanya'nın bir iki bölgesi, Polonya (2. dünya savaşından kalma müzeler ve bölgeler odaklı), Norveç, İngiltere ve buradan direkt Amerika'ya uçuş. Amerika'da araba kiralayıp Route66 yapmak istiyoruz. Amerika'nın birçok eyaletini tadına vara vara gezmek istiyoruz. Amerika turu bittiğinde Tokyo'ya gidip Japonya'yı baştan sonra gezmek istiyoruz. En son Kore'de birkaç gün kalıp turumuzu sonlandırmak istiyoruz. Pahalı yerlerde konaklamayacağız. Ortalama harcamalar yapacağız. Tecrübesi ya da bilgisi olanlar yardımcı olursa çok ama çok sevinirim. Şunu çıkartıp şunu yapabilirsin vs gibi. Evet ülkenin ekonomisi belli. Gidişat belli değil fakat artık hayallerimizi ertelemek istemedik. Adım atmak istedik. Yarına çıkacağımızın garantisi yokken 4-5 yıl sonrasını düşünmek çok fazla yordu. Şimdiden herkese teşekkür ederim.


  • @Atlantis00 sizi kutlamak isterim. Çok güzel bir karar, hele bu toplumda ve bu devirde... Bir çok kişinin bırakın yapmayı, düşünemeyeceği bir plan. Umarım bir aksilikle karşılaşmazsınız ve gezini çok güzel ve eğlenceli geçer. Oraları ve insanları gördükçe aslında burada nasıl ömrümüzün boşa geçtiğini göreceksiniz.

  • ⭐⭐

    @birisi Çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için 🙂


  • Herkese iyi bayramlar. Umarım sonraki bayramı Amerika'da geçirirsiniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

91
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum