(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@serkanist aynı vize türleri için yapilan başvurularda posta yoluyla yenileme hakkınız var. Gerekli açıklamalar konsolosluk Web sayfasında var.
-
@serkanist postayla yenileme hakkınız var ama bu elçiliğin sizi görüşmeye çağırmayacağı anlamına gelmez.
beni çağırdılar mayısta. -
@charon evet bende görüşmeye cagrildim görüşmede vizem onaylandi ama sonra idari işleme kaldım. Görüşmeye çağırırlar idari işleme kalma olasılığı çok yüksek.
-
@thunder_74 @charon teşekkürler dostlar yakında zamanda yaparsam bende nasıl yaptığımı ve neler olduğunu buradan bilgilendireceğim teşekkürler.:)
CEVAP BURADA BAKALIM
SANIRIM SORULARA VERDİĞİM CEVAPLARLA BELLİ OLACAK.
10 YILLIK VİZEMLE ORTALAMA 3 DEFA GİRİŞ ÇIKIŞ YAPTIM VE HER ZAMAN SÜREYE DİKKAT ETTİM.
 -
@thunder_74 aynı şey oldu da idari işleme kalmadım.
kafalarına göre takılıyorlar herhalde. ya da vardır bir sebebi -
merhaba ds 160 dolduruyorum şuan çalıştığım işyerinde ilk girişim 2017-ağustos çıkış 2017-aralık yine aynı işyerine giriş 2018-ağustos çıkış 2018-aralık oldu şuanki işe giriş tarihim 2019-nisan işe giriş tarihime 2019-nisan mı yazmalıyım yoksa aynı işyerine ilk giriş tarihi olan 2017-ağustosu mu yazmalıyım?
-
Merhaba,
ABD vizemi yenileyeceğim. Evlendiğim için eşimin de soyadını kullanıyorum. DS-160 formunu doldurup sistemden ''belgeleri gönderin'' mesajı aldım. Sonrasında DS-160 formunda bazı bilgileri değiştirmem gerekti ve yeni DS-160 formu doldurdum.- sorum: DS-160 formunda ''daha önce farklı bir isim kullandınız mı?'' sorusuna hayır dedim. Daha önce kızlık soyadı kullandıysanız da evet deyin diyor. Ben hiç değiştirmeyip eşiminkini de eklettim soyismim tamamen değişmediği için hayır dedim. Acaba onda sorun yaşar mıyım?
- sorum: Yeni DS-160 formunun ID si vize talimatları sayfasında görünmüyor. Eskisi görünüyor. Konsolosluğu mail attım, talebinizi aldık dediler ama haber yok. Yeni DS-160 formunun 3-4 sf lık halini değil de barkodlu konfirmasyon sayfasını göndersem yeterli olur mu ?
Şimdiden teşekkürler...
-
@serkanist doldurduğunuz forma bağlı vizeniz posta yoluyla yenilenecekse bu aynı zamanda forma göre en başında vize alıp almayacağımızında kanıtı olmaz mı🫢
-
Merhaba. Bana greencard çıktı ama erkek arkadaşımla şuan evlenme gibi bi durumumuz yok. Turist vizesiyle gelmeyi düşünüyor. Kendisi subay. Ayrıca 1-2 mal varlığı var. Yani demek istediğim türkiye ile bağları güçlü olduğu için kabul alır mı?
-
@ahsenaydgdu vallahi açıkçası çok zaman oldu acaba diyorum farklı bir şeyler istermi bilemiyorum genelde hayatımda bir şey değişmedi evli bekar soy isim yada adli bir şey bilemiyorum .
Maddi yöndende bir şeyler değişmedi - tek isteğim vizenin yenilenmesi bakalım ne olacak .
Şuan kontrol edemedim 1.5 2 yılllık vizem var sanırım ama - pasaportum süresi bitti . bakalım.
Dolar düşerse !!! ziyaret ederiz belki bir gün.
-
@serkanist Merhaba geçen hafta eşim ve ben vizelerimizi posta yolu ile mülakatsız kolaylıkla yenilettik. Toplam 4 günde yeni vize basılmış pasaportlar elimize ulaştı. Yani görüşmeye çağırma vs gibi birşey olmadı bizde.
-
@alini vize yeniletmenizin sebebi nedir pasaportun süresi bittigi için mi?
-
Randevü tarihi geriye alınan oldu mu? 2 aydır beklemedeyiz herhangi bi hareket yok :(
Eğer daha önce geriye alınan varsa hangi süre zarflarında geri alındı? -
@alini, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@serkanist Merhaba geçen hafta eşim ve ben vizelerimizi posta yolu ile mülakatsız kolaylıkla yenilettik. Toplam 4 günde yeni vize basılmış pasaportlar elimize ulaştı. Yani görüşmeye çağırma vs gibi birşey olmadı bizde.
Çok çok teşekkürler bu çok iyi oldu - yoksa mersınden ank ist gitmek masraflı olacaktı umarım benımde oyle bir yolla alabilirim :) Teşekkürler. :)
-
@Mertcan34 dün gece kayıt oldum randevuyu aldım bugün geriye geçme işlemi yaptım sürekli bakmanız gerekiyor anlık olarak doluyor bugün baktığımda 2 şubat tarihi açıktı kapanması 5 dk sürmedi.
-
@ayşebirkadın dedikleriniz avantaj ama yinede bence pasaportu biraz doldursun yurtdışı vizeli vizesiz bikaç çıkışla
-
Herşey konsolosluk görevlisine bağlı. Kesin alır diye bi durum söz konusu değil maalesef. Ama mal varlıkları işi vs bir adım öte atıyor tabi. Hiç yurtdışına çıkmış mıydi? @ayşebirkadın
-
@crazycells ve diğer arkadaşlar, işyerimin lefkoşe şubesinde çalışmaya başlıyıcam, istanbulda olan randevumu oraya aldırabiliyormuyum acaba?
-
https://ais.usvisa-info.com üzerinde çalışma var siteye giriş yapılamıyor
-
@Umutcum Merhaba su anda konsoluslugun Kuzey ofisi kapali bu sebeple herhangi bir islem yapmiyorlar. Bu sebeple herhangi bir degisiklik yapmayin. Eger tekrar hizmet vermeye baslarlar ise zaten forumda paylasiriz. Randevu tarihinize gore karar verirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum