Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

Yolculuk
1.8k 323 175.2k 296

Benzer Başlıklar

• Amerika'ya et veya diğer yiyecekler ile seyahat etmek

Yolculuk
    4
    0 Oy
    4 İleti
    5k Bakış
    H
    şampuan vb uçak altı valizde sorun yaratır mı?
  • Turkiye'den Amerika'ya Mobilya Tasimak

Kilitli Taşındı Yolculuk konteyner
    3
    0 Oy
    3 İleti
    702 Bakış
    crazycellsC
    Yukarida sayin @gucarslan 'in verdigi basligi kullanabilirsiniz. Orada da yazmistim, direkt Turamcolines'dan Esra Hanim'a ulasip yesilkart forumdan yonlendirildiginizi belirtirseniz sizinle ayrica ilgilenecektir: [email protected] bol sanslar.
  • Amerika'ya Girişte Uçakta Doldurulan U.S: Customs and Border Protection Formu

Taşındı Yolculuk
    50
    1
    13 Oy
    50 İleti
    26k Bakış
    C
    En son bana da ucakta verdiler, doldurdum ama isteyen olmadi alanda , oylece ciktim gittim. Covid sebepli bence, az temas etmeye calisiyorlar insanlarla.
  • ABD yolculuğunda ilaç götürmek

Taşındı Yolculuk
    106
    3 Oy
    106 İleti
    27k Bakış
    deebeeD
    @begumm, içinde söyledi: ABD yolculuğunda ilaç götürmek @ATS16 aslında reçetesiz vitamin ve soğuk algınlığı toplam hepsi 4 kutu büyük bavula koydum ancak reçetesiz bunlar. Sağlık ocağında yazdırdim sanırım sorun olmaz, yanıtınız için teşekkür ederim Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, biz de hem reçeteli hem de reçetesiz çokça ilaç getirmiştik. Size tavsiyem şu şekilde olur, soğuk algınlığı ilaçlarını ve vitaminleri burda marketlerden bile Türkiye’den daha ucuza alırsınız, içerik olarak da daha kaliteliler. Annem Türkiye’ye dönerken yanında muhakkak vitamin de görürüyor. Reçeteli rutin kullandığınız ilaç yoksa, Türkiye’den antibiyotik, kas gevşetici ve güçlü ağrı kesiciye ihtiyaç duyabilirsiniz. Diğer çoğu şey reçetesiz çözülüyor. Birkaç gün önce kedim için veterinerden 1 haftalık dufolac aldım, $38 ödedim, bir dahakine ondan da getireceğim :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k