Geçen sene yaptıgım uzatma bugun reddedildi ama ben Türkiye'deyim
-
Merhabalar 2021 de yapmış oldugum I-539 B-2 Extension sonucum bugun itibariyle red aldıgını ögrendim zaten belirttigim aralıklarda oraydım ve sonucu beklemeden 6 ayım dolmadan ülkeden çıkış yaptım hatta yurtdışından B2 vizemi bile aldım yani şuan hali hazırda yeni B2 (10 yıllık) vizem var sorum ise bu durum benim ülkeye girişimde bir pürüz olur mu ?
Cevaplar için teşekkürler

-
@mybz35 muslu hukuk bürosuna sorabilirsiniz daha net bi cevap gelir diye düşünüyorum
-
@ahsenaydgdu yani bir soru sormak için zaman ayıracaklarını düşünmüyorum,öteki türlü tek soru için de danışmanlık almak pek mantıklı degil,açıkcası bu USCIS e kalmış bir durum,kimse hiçbir şeyin garantisini veremez, yine de teşekkür ederim tavsiyeniz için.
-
@mybz35 B2 (10 yıllık) vizem var sorum ise bu durum benim ülkeye girişimde bir pürüz olur mu ?
sorunuz için demiştim bu arada gökçe hanım belki ücret talep etmez çünkü ücret onun için son nokta -
@mybz35, içinde söyledi: Geçen sene yaptıgım uzatma bugun reddedildi ama ben Türkiye'deyim
@ahsenaydgdu yani bir soru sormak için zaman ayıracaklarını düşünmüyorum,öteki türlü tek soru için de danışmanlık almak pek mantıklı degil,açıkcası bu USCIS e kalmış bir durum,kimse hiçbir şeyin garantisini veremez, yine de teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Bu forumda Muslu Hukuk Burosu sorularinizi cevapliyor linki var. Orada yeni bir baslik acarak sorunuzu sorabilirsiniz. Sanirim her Carsamba gunu cevapliyorlar. Link asagida.
https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
-
@mybz35
Turist vizesini ABD de neden uzatmak istediniz? F1 öğrenci vizesine basvuru neden yapmadınız?
Avukat aracılığıyla mi başvuru yaomistiniz?
Red gerekçeleri nedir? -
@mexido turist vizesini uzatmak istedim ve uzattım(basvursunu yaptım). Neden f-1 vizesi alayım almak isteseydim alırdım,
kendim yaptım prosedürü biliyordum. -
@mybz35, içinde söyledi: Geçen sene yaptıgım uzatma bugun reddedildi ama ben Türkiye'deyim
@mexido turist vizesini uzatmak istedim ve uzattım(basvursunu yaptım). Neden f-1 vizesi alayım almak isteseydim alırdım,
kendim yaptım prosedürü biliyordum.Zaten kalis surenizi gecmediginiz icin, sonraki giriste bir sorun yasayacaginizi dusunmuyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum