@Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
Ay nefes alamıyorum bebek sahilde mültecilerin yaptıklarını gördüm kafayı yicem simdi
-
@ahsenaydgdu konu dışı ama ne olduğunu ne yaptıklarını merak ettim
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@stardium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@EminK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhaba merak ettiğim sorularım var;
-annem ilkokul babamda ortaokul mezunu annem ve babam için green carda başvurabilirmiyim?
-diyelim ki babama çıktı otomatikmen bende kazanmış oluyorum. babam aldıktan kaç ay sonra bende green card alabiliyorum?Hayır kardeşim, GC başvurularında minimum lise mezunu şartı var. Sen liseyi bitirince başvurabilirsin.
Yanlış bilgi. Bazı meslekler var ve bu mesleklerde belli bir seviyenin üstünde tecrübeniz varsa lise mezunu olmasanız da vize alabilirsiniz.
Green card çekiliş başvurusundan bahsediliyor, vize almaktan değil.
-
@arbalet esenyurtta mülteci birisi 10 yaşında bir çocuğa dün gece taciz girişiminde bulunulmuş. İmam yakalamış şahsı biyere kitleyip polisleri aramış. Sonra emniyet amiri valisi helikopteri bir sürü polisi kapıya yığmışlar halk linç etmek istemiş izin vermemişler polis kıyafeti giydirerek kaçırmışlar.
Bu sabahta bebek sahilinde uygunshz bir sürü şey olmuş twittera girince gördüm instagramda tık yok showbusiness olmuş orası temelli asıl gündemi twitterdan öğreniyoruz -
@arbalet dünyaları verselerde artık burda durmak istemiyorum allahım nolur sen bizm yüzümüzü kara çıkarma 🥺
-
@ahsenaydgdu maalesef esenyurt olayı hemen arkasında bebk sahil, oysa daha dün eskişehirde yopa yasağı haberini okumuştum. Bu ülkede artık durulmaz gerçekten çocuğumuzu güvenle parka bile götüremeyeceğiz. Eşimde instagramda görmüş çocuk parkında yabancı uyruklu biri kız çocuğuyla silah zoruyla oyun oynamış. Bu süreçte en büyük korkum onlarla aramızda çatışmalar artarda yolda yürüyemez duruma gelirsek diye edepten , ahlaktan, vicdandan mahrum gibiler.
-
@Gizemcnar çok haklısınız gizem hanım gerçekten iç çatışma çıkarıcam bunlar ki mahalle aralarında duymadığımız nice tartışmalar kavgalar yaşanıyodur zaten coğu insanlıktan nasibini almamız denyo denyo tipler
-
@ahsenaydgdu maalesef ülke iyice zıvanadan çıktı ve artık sanırım toparlanma imkanı da kalmadı. Zamanında alınmayan güvenlik önlemleri ve saçma sapan mülteci politikalarımız yüzünden bugün kendi memleketimizde sokağa çıkarken 40 kere düşünür olduk. Bebek sahildeki videoda olan şahsın çocuğa cinsel istismardan sabıkası varmış ancak adam gayet rahat bi şekilde İstanbul'un göbeğinde istediği gibi takılabiliyor. Nefret ettim artık gerçekten nefret ettim
-
@yasin-daş şimdiden bol şans dileyim öncelikle, evet pasaportun kaldırılma durumu var büyük olasılıklada kaldırılacak fakat halen resmileşmedi öncelikle onu belirtelim.Ama şunuda düşünmekte fayda var bildiğiniz üzere her ay bir çok şeye bana sorarsanız yeni bir zam gelmeden 10 senelik pasaport çıkartıp kafanızın rahat etmesi en iyisi.Ama tabii ki dilerseniz beklersiniz başvuru dönemine kadar netleşmiş olur başvurursunuz pasaport şartı kalkarsa mayısı beklersiniz açıklanırsa pasaport başvurunuzu yaparsınız ama dediğim gibi o zamana kadar en az bir zam daha geçirir pasaport ücretleri
-
Dostlar ben aöl okuyorum ve 38 kredi tamamladığım an mezun olabiliyorum. Başvuru yaparken henüz lise mezunu olarak görünmediğim için orta okul mezunu nu mu seçmeliyim? Ve ABD aşı kriteri var mı? (Biontech/sinovac) gibi...
-
@ahsenaydgdu güzel kardeşim sen söylediüinde haberim oldu ikisinide öğrendim. Bu ülkenin sonu karanlık. Ben bebek sahilde olsam şahsen, mutlaka kavga çıkardı millet görmezden gelip geçip gitmiş. Ailemden kadın erkek genç yaşlı demeden herhangi biri yanında olsa garanti kan dökülürdü. Erdoğan ve havarileri yetmiyor gibi birde ülkeme doldurduğu on milyon ne idüğü belirsiz kardeşleri ile uğraşıyoruz. Fakat karamsar olma lütfen icab ettiği an geldiğinde durmaksızın hem bzie bunu yaşatankara hemde mülteci adı altındaki yaşam formlarına her ne pahasına olursa olsun gereken dersi vereceğiz.
-
@arbalet abi sahildeki saçmalığı görüpte tepki vermeyenleri konuşuyoduk az önce evdekilerle.. şoka girdiler kal geldi millete yada bu pislikler yüzünden başımız derde girmesin diye düşündüler heralde memlekette bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncılar bi hayli çok nasılsa.
-
@ahsenaydgdu O iğrenç görüntüleri biz de izledik maalesef. Elemanın buna benzer 10 sabıkası var-mış ve serbest. Adalet sistemi bu şekilde olduğu sürece bunları daha çok görürüz. Karışsan sen ceza alırsın, başın derde girer ama o eleman yine yaptığı işe devam eder.
-
-
Azerbaycan da para biriktirme gibi bir alternatifim oldu. Artik bu ulkede zaman gecirilmez. Cocuklu ailelerde dahil olmak uzere Azerbaycan da 1.5 milyon Turk yasiyor sizde dusunun derim. Azerbaycan da bir universiteye gidecegim.

-
@celica oturumunuz ordayken belki amerikaya başvurursunuz daha kolay olur

-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@arbalet dünyaları verselerde artık burda durmak istemiyorum allahım nolur sen bizm yüzümüzü kara çıkarma 🥺
Zaten hergün yaşanan ufak tefek şeyler iyice uzaklaştırıyordu beni de ama dün yaşanan bir sürü saçma olaydan sonra benim de kararım iyice netleşti. Nasıl bir ülke haline geldik anlamıyorum

-
Selamlar herkese, bir süredir yoktum ve baktım ki pek de bir şey kaçırmamışım. Malum DV2024 e daha çok olunca böyle oluyor sanırım

O değil de paylaşmak istediğim bir konu mevcut. Yarın için işyerinde yükselme konusunda sınav gibim bişi olcak. Olursa uluslararası çalışma boyutunda büyük bir adım olcak benim için. Belki Amerika yolları da böylelikle açılır.
Şans dileyin kader ortaklarım

-
2024… şu hayatta ki umutlarımın yeşermesi için tek şansım gibi duruyor. Bu yılda çıkmazsa artık naparım bilmiyorum.
-
@madmizah bol şanslar dilerim, inşallah dediğiniz gibi olur.. herkes artık alternatifleri düşinmeye başladı
Benzer Başlıklar
151
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k