DV2024 Sohbet Odası
-
@ibrahimasar aynenn hayal kurmuyo diye kızıyordum bana deli muamelesi yapma bak olucak bunlar diyorum gülüyo asabımı bozuyodu, ne zaman turiste başvurduk ihtimal dahilinde gitmek var ozamandan beri biraz daha ılımlı olmaya başladı ama grencarda piyanyo diyo çıkmayınca kendini bukadar üzmüyosun buna da üzme diyo..
bide ben bu antetli dosya detayı falan bilmiyodum şuan öğrendiğim iyi oldu pişman değildim zaten ama iyice emin oldum. Gökçe hanıma ben ilk 2019 da yazmıştım boş pasaportla olmaz dedi. İş güç varmı dedi yok deyince kusura bakma red alırsın parana yazık olur dedi. Ozamanlar daha ulaşılabilirdi tabi şuan en son yazdığım şeye 2 aydır mavi tik bile yapmamış😂 sonra o ne dediyse işe başlattım hemen kendimi sonra parayı buldum sonra balkanlar schengen derken pasaportu biraz doldurduk gerisi artık nasip -
@Atlantis00 kardeşim zillow sürekli bildirim atıyo nasıl kaptırmayacağız 😂 en iyisimi bütün app leri sileyim..
-
@ibrahimasar bide bu ara elleri bolken sen rezervasyonları yaptırıp smdiden başvur bence abi siyasi gidişata göre çok etkili olduğu düşünüyorum. Seyehat tarihlerin arasına göre veriyolar nasılsa vizeyi 💁🏻♀️
-
Arkadaşlar merhabalar turist vizesinde en erken randevu ne zamana var nereden bakabiliriz
-
@ahsenaydgdu gökçe hanım ne kadar danışman ücreti alıyor biliyor musunuz?
-
@b2cberrak, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ibrahimasar merhabalar ibrahim bey,gökçe hanimin firma bilgilerine nasıl ulaşabiliriz acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Google...
Amerika uzmanı
Vize
Gökçe yaz.. -
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ibrahimasar bide bu ara elleri bolken sen rezervasyonları yaptırıp smdiden başvur bence abi siyasi gidişata göre çok etkili olduğu düşünüyorum. Seyehat tarihlerin arasına göre veriyolar nasılsa vizeyi 💁🏻♀️
Kimin elleri bolken anlamadım. Bol mu vize veriyolar, elleri mi boş?
-
@ibrahimasar 😉👍
-
amerika'ya gitme sebeplerim bir videoda! https://www.youtube.com/watch?v=Q086bpC-0Lk
-
@birisi 300 dolar alıyor. 160 dolar ds160 ücreti dahil.
-
@abdsimsek bu tutar kişi başı değil mi? Ayrıca ilginiz için çok teşekkür ederim
-
@birisi evet aynı aileden kaç kişi varsa herkes için ayrı ayrı. Bana attığı sözleşmede herkes için ayrı ayrı form doldurulacağı için ücret ister bebek olsun ister yetişkin herkes için 300 dolar.
Yalnız işinde çok iyi. Beni çok bilgilendirdi. Benim schengen vizem olmasına rağmen eşim ve oğlumla mutlaka schengen almamı önerdi. Hemen yanıbaşınıZdaki avrupaya gitmeden amerikaya turist gidilmesine pek sıcak bakılmadığını söyledi. Boş pasaporta vize alan var mı evet var,schengen almadan giden de var mı var dedi ama o günki ekonomik ve toplumsal koşullar vize vermede etkenmiş.
Oransal bakıldığında bu oran çok düşük olduğunu söyledi. İşi garantiye almak adına schengen almadan size başvuru yapmayalım dedi. -
@abdsimsek tamam anladım, çok sağolasın, shengen ile ilgili bizim bir sıkıntımız yok ( hatta birçok defa giriş çıkışlarimiz var), ben başka bir danismanla görüştüm (forumdan bir dostumun önerisi ile) ve bizim için çok sıkıntı olmaz dedi, ben yine de riske atmamak adına sordum.
-
@abdsimsek Üzülerek söylüyorum ki danışmanların yalanlarına inanmayın. Şu vize olursa falan abd vizesi alması kolaylaşıyor diye bir şey yok. Tamamen sistemde sizin durumunuz ve konsolosun kararına bağlı. Daha doğrusu sizin onu inandırmanıza.
Kendimden örnek vereyim. İlk vizem amerika F1 öğrenci vizesi. Öğrenci olarak orada bulundum ve hiç vize ihlali yapmadan geri döndüm.
Yıllarca başvurmadım. Pasaportumda bir sürü schengen vizesi mevcut. Avrupa'nın ülkelerine turist olarak gidip geldim.
Sonra bir gün eşimle birlikte abd turist vizesine başvurmak istedik. Kendisi de amerika'da F1 vizesi ile öğrencilik yapıp döndü.
İkimizde çalışıyoruz. İlk başvurumuzda red yedik. Çok şaşırdık. Sonra eşim tek başvurdu ve aldı vizeyi. Ben de hırs yaptım :) toplamda 3 tanesi İstanbul ve 1 tanesi Ankara olmak üzere ayrıca 4 başvuru yaptım farklı zamanlarda ve hepsinde vizem onaylanmadı.
Bir tane konsolos saçma saçma sorular sordu, meksika'da bulundun mu vs. Ülke ile alakam yok. Yani demek istediğim sistemde benim ile ilgili bir yanlış olabilir.
Diğeri eşin vize aldı neden gitmedi diye sordu. Bana vermediniz ki birlikte gideceğiz dedim. Gidip gelsin dedi.
En son başvurumda konsolos durumunda değişiklik olana kadar başvurma dedi. Ondan sonra bıraktım bende.
Hepinize vize alımında bol şans dilerim.
-
@gamefry, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abdsimsek Üzülerek söylüyorum ki danışmanların yalanlarına inanmayın. Şu vize olursa falan abd vizesi alması kolaylaşıyor diye bir şey yok. Tamamen sistemde sizin durumunuz ve konsolosun kararına bağlı. Daha doğrusu sizin onu inandırmanıza.
Kendimden örnek vereyim. İlk vizem amerika F1 öğrenci vizesi. Öğrenci olarak orada bulundum ve hiç vize ihlali yapmadan geri döndüm.
Yıllarca başvurmadım. Pasaportumda bir sürü schengen vizesi mevcut. Avrupa'nın ülkelerine turist olarak gidip geldim.
Sonra bir gün eşimle birlikte abd turist vizesine başvurmak istedik. Kendisi de amerika'da F1 vizesi ile öğrencilik yapıp döndü.
İkimizde çalışıyoruz. İlk başvurumuzda red yedik. Çok şaşırdık. Sonra eşim tek başvurdu ve aldı vizeyi. Ben de hırs yaptım :) toplamda 3 tanesi İstanbul ve 1 tanesi Ankara olmak üzere ayrıca 4 başvuru yaptım farklı zamanlarda ve hepsinde vizem onaylanmadı.
Bir tane konsolos saçma saçma sorular sordu, meksika'da bulundun mu vs. Ülke ile alakam yok. Yani demek istediğim sistemde benim ile ilgili bir yanlış olabilir.
Diğeri eşin vize aldı neden gitmedi diye sordu. Bana vermediniz ki birlikte gideceğiz dedim. Gidip gelsin dedi.
En son başvurumda konsolos durumunda değişiklik olana kadar başvurma dedi. Ondan sonra bıraktım bende.
Hepinize vize alımında bol şans dilerim.
Çok kötü olmuş hocam..
-
@willhelm Evet maalesef ve yapabileceğimiz bir şey olmuyor.
-
Başvuru tarihleri nedir acaba? 2021'de başvuru yapanlar 2023'de mi gidiyor. Tarihlere net bir şekilde nereden ulaşabiliriz?
-
@Önder-Ş ekim ayı başvurular. 2021 de başvuran 2022 ekimden itibaren mülakata girip 6 ay içinde ABD’ye giriş yapıyor.
-
@Önder-Ş Nasıl etiketleyebilirim bilemiyorum ama "DV 2023 aşamaları" konusuna giderseniz ilk sayfadaki ilk postta güzel bir görsel var bunla alakalı detaylı bir şekilde başvuru tarihleri, açıklanma tarihi, mülakat başlangıcı, son gün vs hepsi gözükür halde oradan kolayca ulaşırsınız istediğiniz tarih bilgilerine
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Önder-Ş Nasıl etiketleyebilirim bilemiyorum ama "DV 2023 aşamaları" konusuna giderseniz ilk sayfadaki ilk postta güzel bir görsel var bunla alakalı detaylı bir şekilde başvuru tarihleri, açıklanma tarihi, mülakat başlangıcı, son gün vs hepsi gözükür halde oradan kolayca ulaşırsınız istediğiniz tarih bilgilerine
@Önder-Ş
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum