Arkadaslar ds 260 formunu doldururken hatı aldım
-
resimde alana noktalama isaretlerini kaldirdim i buyuk oldugu icin olmuyor zaten ama sureklı yukarıdakı hatayı alıyorum ?
nedenını bulamadım acaba klavyeyı en mı yapmam lazım ?
-
DS-260 formu doldururken kucuk yazı yazsasınız bile sistem buyuk yazar. Oncelikle klavyenizin caps lock acık oldugundan emin olun .daha sonra mevcut kısmı tekrar deneyiniz. ERROR vermeyecektir. Eğer türkçe klavye kullanıyorsanız türkçe karakter kullanmayınız.
-
@kaantekinci İ ve I sorunu
-
Arkadaslar yanitlariniz icin tesekkur ederim klavyeden yuksek ihtimalle.ben telefonun klavyesini ingilizceye cevirip yazdim oldu.Fakat simdide soyle bir sorun var submit edicem fakat case numberi dogru yaziyorum kabul etmiyor.
-
@kaantekinci case numarasını 201900028xxx diye gir eu felan yazma
-
Bu ileti silindi! -
@kaantekinci ortadaki sıfırları yazmayacaksiniz,2019EU28000 yazarsanız kabul eder
-
DS260 formuyla ilgili sorularinizi su konuda sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari/
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum