Uber ve Lyft Şoförlüğü
-
@gkhn-clkkn çok teşekkürler bu bilgi için. Zillow'da ev kiralarına baktığımda $2,5K ile $4K arasında değişiyor fiyatlar San Diego için. Bunun için sanırım $5K aylık harcama olur diye düşünüyorum. O yüzden cepten yememek adına ilk zamanlarda bu tib bir iş kompanse eder diye sanırım, ama San Diego'da deneyimi olan birileri yazarsa çok makbul geçer.
-
ORTALAMA SAATLIK KAZANCLAR (MASRAFLARDAN ONCE)

ORTALAMA SAATLIK KAZANCLAR (MASRAFLARDAN SONRA)

-
@freeworld listede neden new jersey yok??
-
@maranty Muhtemelen oradan ortalama alabilecek kadar bilgi alinamamis diye dusunuyorum.
-
new jerseyde yaşayan nj ehliyeti olan biri . new yorkta uber ve lyft yapabilir mi acaba ?
-
@fbazer türk ehliyetiyle lyft e kaydolmayı denemek istedim ama ehliyet seçenekleri içinde sadece amerikan ehliyetleri var ve destek kısmı dediğiniz kısmıda göremedim. Kendi international ehliyetimi girip yaşadığım eyaleti seçip devam etsem sonunda resim gönderme kısmında onaylanır mı acaba?
-
@maranty valla ne desem yalan olur. yanlis bisey soyleyip yaniltmak istemiyorum acikcasi.
-
@fbazer ben bazen yapıyorum. Çok kazandırmıyor
-
Bu ileti silindi! -
@murat-taskin Merhaba,
Bu bahsettigim olayin icinde bonuslarda varmis. Yeni uye olundugu icin belli ride sonrasi verilen ride lar ve birazda sans tabikide. Bu bi sefer bole oldugu icin hep bole olucagi anlamina gelmez bende ole dusunuyorum. ama arastirmalarima gore eger cok sanssiz degilseniz full time lyft ile 2500-3000 usd kazanmak mumkun LA veya San Diego da. Uber hesabida alinabilinirse bu rakamin 4000 i bulmasi cok daha kolay gozukuyor. Bunlari izledigim Vlog lara guvenerek soyluyorum tabikide. Henuz tecrube etmedim bende. -
Evet ben de aynı fikirdeyim. Hafta sonları 1000 $ meselesini merak etmiştim. Teşekkürler.
-
Bazen houstonda haftasonları gece 4-5 saat lyft ile takılıyorum. Akşam 10 dan sabaha karşı 3 gibi bırakıyorum. Eğer xl gelirse iyi kazanıyorsunuz ama standart x ise kazanç yarı yarıya düşüyor. Gündüz kullanımımda xl hiç gelmiyor ve kısa mesafe oluyor. O yüzden houstonda lyft uber yapacak varsa bence bu işi 2. İş olarak haftasonları gece çalışmak için düşünebilir.
Gece saatlik ortalama yaklaşık 20
Gündüz saatlik ortalama yaklaşık 10 gibi geliyor.Benim tavsiyem houstondakiler x ile bu işe gireceğine saatlik 10-12 veya daha fazlasına biyerde çalışıp haftasonları bu işi ek olarak xl yapmaları yönünde.
Unutmadan;
X mil başına yaklaşık 1 dolar
Xl mil başına yaklaşık 2 dolar ödüyor -
@yekta yapabilir. Ancak New York'ta Uber/Lyft yapabilmek icin TLC ehliyetine ihtiyaciniz var. Bu ehliyeti vermeyi de bu ayin basinda durdurdular. Bunu suradan okuyabilirsiniz: http://www.nyc.gov/html/tlc/downloads/pdf/fhv_law_summary.pdf
-
Merhaba,
Uber veya Lyft yaparken araba sigortasına bunları yaptığımızı söyleyip, sigortaya bunu işletmelş miyiz?
İşletince sigorta ne kadar artar?
İşlenmezse bir kaza durumunda sigorta şirketi ödeme yapmayabilr mi?
Teşekkürler. -
@divionyedi
uber in kendi sigortasi var lyft i bilmiyorum ama onun da vardir muhtemelen.Uygulama acikken yapilan kazalarda onu kullanabiliyorsunuz ama ugrastiriyor soyliyeyim :) -
@aliarmgn Teşekkür ederim.
-
Uberdr arabanın mutlaka adınızamı kayıtlı olması gerekiyor yoksa insurance de adımızın olması yeterli mi??
-
@maranty kendime ait olmayan bir aracın sigortasında sadece ek sürücü olarak geçiyorum ve Uber’dan onayı aldım.
-
Selam Arkadaşlar uber yaptığımız sürece ileride emeklilik için çalışmış sayılıyor muyuz ve uber yapıp herhangi bir insuranceden faydalanmak mümkün müdür??
-
Uber de kayıt olduğumuz eyalet dışında bir eyaletten yolcu alabilir miyiz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum