DV2023 Sohbet Odası
-
- sene de boş, seneye 24. denemeyi bekleriz artık!!!
-
@Anıl-Elmastaşı yok hayir ingilizce klavyede de olmuyor. diger adresleri ekliyorum onlarda sorun cikmiyor. sadece adres line 1 icin
There is a gap greater than a month in the dates you have provided since the date you turned sixteen. Please include ALL addresses where you have lived since the date you turned 16 years old.uyarisi veriyor ne yapsam geciremedim. -
Bu ileti silindi! -
@selin en eski yazdığınız adreste yaşamaya başladığınız tarihi 1 ay öncesine almayı denediniz mi?
-
@Tugba54 bir an önce tamamlarsınız umarım, bol şans diliyorum 🥰
-
@Dilara-dgn Teşekkür ederim umarım sizin için de hersey çoooook kolay ve çabucak hallolur😊Yönteminiz bugün baya işe yaradı ama hala bitmedi simdi de çalışma var bakalım artık
-
@datanist anlayamadim nasil yapabilirim yani 16 yasima dek gittim. adresleri de e devletten bularak kayitli tarihleriyle girdim sisteme ama kabul alamiyor line 1 sebebiyle
-
@selin girdiğiniz en eski adresten günümüze kadar gelirken, adresinlerin bitiş tarihi ile sonraki adresin başlangıç tarihi arasında boşluk olmaması lazım. Örneğin; bir adreste mayıs 2018 e kadar oturdunuz ve sonraki adres başlangıcı temmuz 2018 olamaz. Bu durumu kontrol etmenizi öneririm.
-
@selin burada adres yazmayla alakalı bir hata yok adres tarihlerinizi kontrol ediniz
-
Merhaba,
dv 260 belgesini doldururken eğitim kısmında eğer yüksek lisansa başlayıp bitiremeden kaydım silinmiş ise nasıl girmeliyim bilemedim. Yani girmem gerekir mi? Eğer gerekiyorsa o vakit diploma yada degree yazan kısma ne yazmam gerekir. Şimdiden teşekkürler
-
Yıllara göre case numaraları kaça kadar aktif olmuş
-
formun tamamını doldurdum ancak son sayfada confirm için bilgileri girdikten sonra case number alanında hata alıyorum ve submit edemiyorum.
benzer sorunu yaşayan var mı? kcc ye yazmalı mıyım? -
" Your request cannot be processed at this time. " hatası alıyorum yapabileceğim bir şey var mı sadece beklemem mi gerekir?
-
@elif678 case number i arada sıfırlar olmadan girdiniz mi? Örneğin ;2023EU11111
Lütfen bundan sonraki sorularınızı aşağıdaki konuya yazın.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları/2241?page=113
-
@Limon merhaba, lütfen sorunuzu aşağıdaki konuya yazınız.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları/2241?page=113
-
@Önder-Bilgiç sistemde çalışma olduğu bilgisi geldi. Aşağıdaki konuyu takip etmenizi öneririm.
-
@selin Selin hanım merhaba, aynı hatayı biz de aldık. olay tam olarak şu. Sizin 16. yaşınızın denk geldiği tarihe kadar tüm zaman dilimlerindeki adreslerinizi girmeniz gerekiyor. Yani 2003 yılında 16 yaşındaysanız ve en son girdiğiniz tarih 2004 yılı ise bu hatayı hep alacaksınız. Daha eski adreslerinize ulaşmayı deneyin ve ekleyin. Eşimin adres kaydında daha eskisi gözükmediği için o tarihte oturmaya başlamış gibi giriş yaptık. Risk olabilir ama siz karar verin :)
İyi akşamlar
-
DS260 formunu sitenin teknik sıkıntılarından dolayı dolduramıyorum. Bu formu doldurmak için ne kadar süremiz var?
-
@nicely hocam bu cevabınıza binaen bildiğinizi tahmin ediyorum 17bine sıra gelirmi gelirse hangi ay olur aşağı yukarı tahmininzce
-
Merhaba, ds 260 formunu doldurmaya çalışıyorum. Adres kısmında ikilemde kaldım. şöyle ki benim ikametgahım 2 adreste. yani Istanbul'da hem anadolu yakasında hem de avrupa yakasında kalıyorum. ancak Ekim'de Green card'a başvururken tek adreste kalıyordum. diğer adrese sonradan taşındım. bu durumda ds 260 formunda 16 yaşına kadar yaşadığınız adresleri yazın diyor. ama ben iki adreste de yaşıyorum. nasıl yapabilirim? başvururken yazdığım adresi yazsam olur mu sadece?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum