Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

• 33 bindeyim. Sizce türkiyede sıra gelme şansım kaç ? Abd de başvursam alabilir miyim yine de zor mu olur ? :(

• @Önder-Bilgiç Tebrik ederim, sene içerisinde 6aydan uzun amerika dışında kalmamanız lazım ama bildiğim kadarıyla bir açıklama ile durumu bildirirseniz insiyatif sağlanabiliyor bu konuda eğitiminizde bence bu konuda gayet mantıklı bir açıklama olacaktır yinede bu konuda emin olmanızı öneririm ben böyle bir durum hatırlıyorum sadece.
    Bir diğer konu aracı firmaların ücreti konusunda, ben avukatlarla iletişime geçtim genelde ortalama 2K civarı ücret istiyorlar 300dolara aracı firma bunu yapıyor mudur bilemedim daha sonra ekstra ücretler çıkarmamalarına dikkat edin derim

• @zeynepturgut Buyuk ihtimal size sira gelmez o sebeple son ana kadar bekleyin ona gore hayatinizi simdiden planlamayin gidecem diye

• @zeynepturgut sira gelip gelmeyecegini tahmin etmek zor. Bu sene farkli olur. Gectigimiz 2 sene pandemi etkisi vardi. Bu sene Ekimde ilk siralar cagrilmaya baslanirsa sizede sira gelir. Karamsar olmayin ama butun planlalariniz buna gore yapmayın. ABD den turist vizesi ile basvuru yapamazsınız.
    Selamlar

• Ne zaman başlanmalı sizce form doldurmak için, zar zor giriş yapıyorum bir şekilde sistemden atıyor daha da giremiyorum her gün nöbet mi tutmalı :)

• @Önder-Bilgiç universite 3.sinif okuyan bir ogrenci DS260 formunu rahatlıkla doldurabilir merak etmeyin. Forumda yeteri kadar bilgi var. Bu DS260 icin cok da acaleci olmayin. Yavas yavas bilgilerinizi ve belgelerinizi tamamlayın sonra doldurun.
    Ilk 2 sene giris cikis yaparak geçirebilirsiniz. Soran olursa ki olacagini sanmam, okulum bitince gelecegim dersiniz. Ben ilk 3 sene giris cikis yaptım.

• @Ramazan-Korkmaz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

25161 arkadaşlar case numaram bu bu sıralamada bana sıra gelir mi lütfen cevap yazın

Kimse bilemez malesef çok fazla etken var . İmkansızda değil kesinde değil

• @Melih-Gömeç evet cok hizli hareket etmeniz gereken bir konu var. Dolar almak. Zorunlu her ihtiyactan artan her kurus paraya.
    Onun disinda acele etmeyin. Ben DS260 i 2 ay sonra doldurmustum.

• @phulsadinura Case numaraniz 8000 lerden sonra ise Kurban bayramindan sonra, once ise bir ay icinde doldurun. Ilk 2500 de degilseniz Kasimdan onde sira gelmez. Stres yapmayin, isin en zor birinci asamasi bitti.Kazandiniz. 2 nci asamasi da ABD ye indikten sonra baslayacak. Simdilik sakin olun.

• @KEREM-YILMAZ 3 sorunuzun cevabida EVET.

• @arnblt Kesinlikle haklısınız üstümde yük gibi halledip kurtulmak istiyorum. Case 23xx

• @birisi bilgilendirme için teşekkür ederim 🙏🏻 Bu yıl olmadı gc seneye inşallah 🙏🏻

• İnsanlar green card çekilişlerini bekleyerek ömürlerinden zaman geçiriyorlar

Hayatını buna bağlamış bir sürü insan var , bu insanlar her an gideceğim ümidiyle eşyaları bekliyorlar

Green Card sonuçta bir piyango ve kazanma şansı matematiksel olarak çok düşük .

Yasal olarak hangi vize türüyle gidiliri araştırmak ve bunun için çaba sarf etmek daha mantıklı .

• @Önder-Bilgiç Sürecinizi imzanıza eklerseniz sorularınıza da daha doğru cevap alabilirsiniz.
    Paranız çoksa aracı kuruma gidip verirsiniz sonra gelip herşeyi, istastistikleri, gelişmeleri ilk elden yeşilkartforumdan öğrenirsiniz, gidip aracı kurumu siz bilgilendirirsiniz. Sürecinizle ilgili ne zaman mülakatınızın gelebileceğini aracı kurumdan öğrenemezsiniz. size sadece bekle derler. Yeşilkart forumda ise gidişatla ilgili en doğru bilgiyi kendiniz öğrenirsiniz.

• Ben de geldim..

• ⭐⭐

• İlk başvurum ve ben de kazandım. Kazananlar için umarım her şey yolunda gider :)

• Bu yıl kazanamayanlar için önümüzdeki yıl her şey gönüllerince olur umarım, Forumda hata yapmamamız için değerli bilgiler paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum🙏🏻

• ⭐⭐⭐

Merhabalar, sonunda (13. Denemem) bana da çıktı. Arzu eden herkesin bu sevinci tatmasını dilerim. 🍀🎈

• @lumos tebrikler

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    202k Bakış
    Onur KürekçiO
    @yusuf-çetin Pasaport ve 1 dolar ücret olacak
  • DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k