DV2024 Sohbet Odası
-
Herşeyde vardır bi hayır derim.. Bu sene değilmiş de seneye geççekmiş tarkanım 🎶🎵🗽
-
@doğan cana Canntravel adresinden yaz
-
İlk başvurum da çıkmadı, buraya park edeyim çıkarsa yazarım.Bol şans herkese.
-
merhaba yedekten seçildiğimizi nasıl anlarız
-
Herhangi bi iddiam yok bu sene başvurup geçeceğim ve unutacağım açıklanana kadar. Gerçekten gitmek isteyen herkese çıkması dileğiyle... <3
-
Arkadaşlar abd vizesine başvurana kadar pasaportumda biraz başka ülkelere giriş çıkış olsun istiyorum.
Sizce vizesiz gidilen ülkeler arasından hangisine gitmek mantıklı?
Ve vize istemeyen ülkelerden alım gücü en yüksek olan ülke hangisidir?
-
arkadaşlar pasaport uygulamasi bu sene kaldirildi mı?
-
@sidarkuhak yedek falan yok
-
@woguzhan şimdilik öyle görünüyor.yeni başvuru kılavuzu yayınlanınca görecez
-
Bazen sinir olmamak elde değil adam greencard kazandım ama lise mezunu değilim ne yapabilirim diyor.
-
@ahsenaydgdu sırf bu işler için ÖSYM baraj puan olayını kaldırdığı için ayt harcı yatırıp kayıt oldum açıktan önlisans okurum birşeylere faydası olur diye dün akşamdan beridir turist vizesine bakıyorum orada statü değişikliği... uğraşıyorum bir gün bir şekilde olacak Gc ye bel bağlamak armut piş ağzıma düş gibi bir şey.
-
@enemy sansimiz daha da azaldi desene...
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum izninizle. Kafamı karıştıran bir şey duydum. Daha önce de duyduğum için sormak istiyorum size. Bazı arkadaşlar linkedin hesabında U.S. departmanın onun sayfasını incelediğini söylüyor. Gene de çıkmamış tabi. Bu nasıl mümkün olur? Sistem araştırıyor mu yani? Öyleyse her hangi bir sosyal mecra hesabı olmayan bizlere hiç mi çıkmayacak. Rastgele ise neden böyle bir araştırma olur
-
merhaba 2024, 364 gun kaldı yeni bir umut icin.
-
Hic lise mezunu olup GC cikan birini gordunuz mu? Sahsen ben tanimiyorum. Bi algoritma oldugunu ben de dusunuyorum.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
bu sene son başvurum olacak çekilişe...
vazgeçmeyin hocam :D bende tampa istiyoruz DV2024 Çıkarsa ikimize yoldaş oluruz ahahahahah
-
@woguzhan Tam da benim merak ettiğin soru bu ne zamandır. Ayrıca önlisans mezunlarına da çıktığını görmedim açıkcası.
İlk başvuruda çıkan kesim genelde gençler oluyor bilmem farkettiniz mi? Onlarda üni mezunu oluyorlar çoğunlukla. O yüzden ilk sefer başvuranlara çıkıyor gibime geliyor. Adım başı üniversite olduğu için elini çarpsan üni mezunu genç dolu malum. Umarım yanılıyorumdur, bu saatten sonra dgs ile uğraşıp 2 sene daha okuyamam :) -
@Gizem1 Youtube'da 60 kusur yaslarda cekilisi kazanip gitmis kamyon soforlugu yapan amca var. Youtuber degil ama bir Youtubere konuk oluyor. Tamamen sans isi bu... Nijerya, etiyopyadaki kac kisi universite mezunu ki???...
-
Al bak bitene daha adam kendi ve eşi adına başvuru yapmış.eşine çıkmış ama eşi ortaokul mezunu
-
DV-2023'de de kazanamadım,burada yerimi alayım :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum