DV2023 Sohbet Odası
-
Telegram grubu nedir
-
Merhaba arkadaşlar. Eşim CN12k ile bir kazanan. Geçen senede CN 25k ile ben kazanmıştım. Mülakat dağıtımı çok az ve CN yüksek olduğu için yine başvurmuştuk. Hepinizin bu mutluluğu yaşamasını dilerim.
-
Merhaba arkadaşlar. Çok şükür bu sene bende Green Card kazandım. İnşallah isteyen her kes kazanır. Sorum olucak kazanıpda giden arkadaşlara. DS 260 formda Amerikada bir adrss belirtmek gerekiyor ama benim bir tanıdığım yok orda. Nasıl yapabilirim bunu ? Yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim. Teşekkürler !
-
@Agah-Balaban cok sevindik, hayırlı olsun. Herşey harika bir şekilde ilerlesin. 🙏🧿⭐🍀☺️
-
Arkadaşlar selam,
case number çıktı bana ancak DV-260 formunu doldurmadan önce bir kaç sorum olacaktı bilen biri yardımcı olursa sevinirim,
Evliyim ve 3 yaşında bir çocuğum var.
Eşim de ve çocuğum da şuan pasaport yok. dv-260ı doldurmadan önce eşim ve çocuğuma pasaport çıkartmalımıyım. ?
bu arada case numarası 11 bin lerde sizce iyimi ? -
@erdemslife cok şanslısınız. Herşey gönlünüzce olsun. 🙏🧿🍀👍🏽
-
@barankngl çabalama derken sadece ds260 formu gönderip bekleyeceksiniz.
-
@erdemslife tebrik ederim allah herkese sizin şansınızdan nasip etsin :)
-
Ve cikmadi..Cikan arkadaslara hayirli olsun..
-
abi 30 40 kagittan kura cek. bak katilim sarti yok kalabalik yok gene ilk seferde cikmasi zor... Cikarsa cikiyor illaki
-
@ilkin_bayramzade instagramdan Kadir zora ya yazın.kendisi forum üyesi.adres konusunda yardımcı olacağını söyledi
-
Telegram için biri link gonderebilirmi?
-
Arkadaşlar eşimle birlikte başvurmuştuk eşime çikti bu sefer çok şükür🙏
-
Az önce yeşilkartforum facebook sayfasında gördüm 51 yaşında abiye green kart çıkmış.abi burdaysa hayırlı olsun şimdiden yolu açık olsun darısı bizlere
-
@erdemslife sizinki ilahi adalet olmuş. Tebrikler
-
@enemy Kadir Zora bu youtube kanalı olan arkadaşmı ? İnstagram sayfasında belirtmiş.
-
@CroM benimde o sıralardaydı. Mart 2023 te vizenizi alırsınız yaklaşık. Nisanda buralardasınız, American Dream sizi bekliyor :dove:
-
Case numberımı kaybettim arkadaşlar bulamıyorum sonuca bakmak için ne yapabilirim
-
@go_to_usa unuttum seçeneğini tıklarsanız mailinize isteyebilirsiniz
-
@ilkin_bayramzade Azerbaycandan mı başvurdunuz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum