DV2024 Sohbet Odası
-
Selam yoldaşlar bizde geldik yerimize seneye kısmet 😆
-
O zaman bende yerimi alayım... Bu sene ilk başvurumu yapacağım. Bakalım inancım tam. Hayal kırıklığına yer yok!
-
Hayatımıza yeni sayfadan devam ediyoruz :)
-
iyi akşamlar kardeşime greecard çıktı herhangi bir bilgi sahibi değilim ds-260 formu varmış bunu nasıl doldurabiliriz
-
Evet olmadı bugünleride atlatacağız ama her sene ayru bir ümitle çıkılmasını bekleyeceğiz inşallah 🤗
-
@Rüştü-Gürbüz saat 22:00 de bakacaktın
-
Yerimizi alalim bizde
-
froum müdavimlerinden kimseye çıkmamış galiba yine :(
-
@gariban bakmamı söyledi, baktım ve tabi ki olmadı.
-
hayat ne getirir bilinmez ama ben de buralardayım bakalım..
-
DV 2023 ilk başvuru. Eşim ve bana da çıkmadı. DV-2024 için yerimizi şimdiden alalım. Çıkan arkadaşları tebrik ederim. Çıkmayan kaderdaşlarım, moral bozmak yok, hayalleri 1 yıl erteledik o kadar. Ekim ayına ne kaldı şurada, tekrar başvuracağız 😊
-
Bu sene de olmadı :( Seneye inşallah...
-
Evet gençler toplanın bakalım buraya yavaştan :D
-
Yerimi alayım ben de 😄
-
Bu sene de has not been selected. : P
Yerimizi alalım. 🤟 -
Harbiden kimseye çıkmıyor bu meret 😅
-
İlk başvurumuz ve maalesef eşiminde benimde olumsuz. Hayırlısı olsun ne diyelim.
Umarım seneye şans bizede güler😅 -
Evet, bu sene buradayız demek :) Herkes içi hayırlısı arkadaşlar. Çıkmadı diye üzülmeyin, elden geldiğince hazırlık yapın çünkü seneye çıkacak :)
-
İlk başvurumdu üzüldüm ama sıkıntı yok inşallah DV2024 bizimle <3
-
Twitterda topic olmuş :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum