DV2023 Sohbet Odası
-
@isocan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
- kez HAS NOT BEEN SELECTED, artık önümüzdeki maçlara bakacağız :)
Çok üzüldüm senin adına ya, farklı vize türlerine gözünü kapamayın imkan varsa 😔
-
@cyilmaz tebrikler
-
@cyilmaz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
CASE 2023EU00006XXX
Allahım sana geliyorum..
İşte bu 💪🏻 😅
-
@cyilmaz Tebrik ederim. Case no mükemmel
-
@cyilmaz Tebrik ederizzz :)
-
@birisi Sağlık olsun, diğer vize türlerini deneyeceğim artık :) inşallah senin için de her şey gönlünce olur dostum.
-
@FreeMen, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
CASE 2023EU00006XXX
Allahım sana geliyorum..
İşte bu 💪🏻 😅
Sana çıktı mı?
-
@FreeMen Eyvallah hocam :) sağlık olsun. Diğer vize türleriyle şansımı deneyeceğim.
-
Ben başvururken fotoğrafları evde çektim gri duvar önünde. Uzun zamandır evden çalıştığım için de tipim hapishane kaçkını gibiydi. Acaba ondan elenmiş olabilir miyim? :)
-
@Erkand sen neyaptin birader
-
@Emrah-Sipahi hayır
-
Ben eşim ve 6 arkadaşım daha seçilmedi kardeşimin arkadaşına başvurmuştum eşine çıktı kontrolü ben yaptım kız Avrupa vatandaşı ayrıca maddi durumları epey iyi sevinmemişler bile bakarız demiş çıldıracağım ben artık bu çekilişin tamamen şans kısmına kısmen katılmıyorum artık böyle birşey olamaz
-
Herkese merhaba,
İlk başvurumdu ve çıktı. Üyeliğimi yeni açtım. Ne yapmam gerekiyor şuan tam olarak bilmiyorum. Case number 27K civarlarında. Çok mu yüksek, umut var mı? -
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
CASE 2023EU00006XXX
Allahım sana geliyorum..
İşte bu 💪🏻 😅
Sana çıktı mı?
Daha bakamadım, siz kontrol edebildiniz mi?
-
CASE 2023EU00006XXX
Allahım sana geliyorum..
İşte bu 💪🏻 😅
Sana çıktı mı?
Ben ettim ya. Çıkmadı bana.
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ben eşim ve 6 arkadaşım daha seçilmedi kardeşimin arkadaşına başvurmuştum eşine çıktı kontrolü ben yaptım kız Avrupa vatandaşı ayrıca maddi durumları epey iyi sevinmemişler bile bakarız demiş çıldıracağım ben artık bu çekilişin tamamen şans kısmına kısmen katılmıyorum artık böyle birşey olamaz
Çok üzüldüm :( Kısmetin böylesi yok artık ya.
-
CASE 2023EU00006XXX
Allahım sana geliyorum..
İşte bu 💪🏻 😅
Sana çıktı mı?
Ben ettim ya. Çıkmadı bana.
:( :( :( :(
-
@phenex, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkese merhaba,
İlk başvurumdu ve çıktı. Üyeliğimi yeni açtım. Ne yapmam gerekiyor şuan tam olarak bilmiyorum. Case number 27K civarlarında. Çok mu yüksek, umut var mı?Hahahahaha ve beklenen oldu :) Hayırlı olsun.
-
Ilk başvuru ve HES NOT BEEN bla bla bla 🙈🙏☺
-
Arkadaşlar, Kız kardeşime çıktı. 2023EU00002xxx bu sizde iyi bir sonuç mu.? Pandemi koşullarını göz önüne alırsak, ne zaman a giriş yapabilir.? Teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum