DV2023 Sohbet Odası
-
Bakiyorum gençler burada. Çekiliş saatinde her yer çöküyor. Çökmeden bi geliyim bakiyim dedim. Eskiler. Yeterince eskidiniz, kazanın gidin insallah. Yeniler sizin de hepinize şans diliyorum. Bi kaç güne sonuçlara bakınca gelir yazarim ne oldu ne bitti. Kazananlarla kazananlar odasında, geri kalanlarla da DV2024 sohbet odasında gorusuruz. Kendinize iyi bakın.
-
Olağanüstü durumlar hariç kazanıp gitmemek delilik olur. Böyle bir şans bir daha gelmeyebilir
-
@ibrahimasar Özlemişiz sizi buralarda görmeyi nice zamandır yoktunuz ara ara uğrayın yanımıza :)
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Kutlama soran arkadaşa ithafen şunu da belirtmek isterim. Yarın sabah kahvaltısından sonra ilk işim bir poligona gidip saatlerce (barut kokusundan bayılana kadar) ateş etmek olur. 🙃
Ben 18 yaş altı olduğum için öyle kutlama yapamıyorum :/ tek yapabildiğim kuzene haber verdim akşam tstli vs yiyeceğiz ekstra bı evi yıkarım sevinçten bağıra bağıra bı de camdan bağırırim mutluluktan :D
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Cycraft ben de beyaz şarabımı soğuttum bekliyorum bakalım
Kırmızııı
-
@Şahan-Küçükbingöl, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ibrahimasar Özlemişiz sizi buralarda görmeyi nice zamandır yoktunuz ara ara uğrayın yanımıza :)
Ya bırak iyice kelini ortaya çıkarmış yeni profil fotosu zaten. Moralimi bozuyor gördükçe 🤪
@ibrahimasar abi, beraber saç ektiriyor muyuz yaz sonu eğer talihli olursak 😂
-
@hadi-BE afiyet olsun 🍷
-
Ya bırak iyice kelini ortaya çıkarmış yeni profil fotosu zaten. Moralimi bozuyor gördükçe 🤪
Saç ektiren kuzenimi tanıyamamıştım buna hazırsanız durmayın :)
-
akşama bir arkadaşa gideceğim 75lik şarap + 4 bira alıp, çıkarsa keyiften çıkmazsa kederden içeceğim..
-
@hadi-BE Glenlivet 18 viskimle bekliyorum :D kenarda da süryani şarabım var
-
Hadi bakalım herkese bol bol şans
-
@Ping-PONG Benim Amerikan ajanı taktiğimin telifini verebilirim ücretsiz ;)
-
@justozkan afiyet olsun bir şekilde içeceğiz anlaşıldı ben de aynı durumdayım
-
@MertC-0 bizde de oluyor o his uzun zamandır.. İnsallah diyelim☺️
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Saç ektiren kuzenimi tanıyamamıştım buna hazırsanız durmayın :)
Benim özgüven problemim olmadığı için hiç sıcak bakmıyordum normalde ama teknolojinin ne kadar ilerlediğini görünce ara ara düşünür oldum.
Asıl amacım @ibrahimasar Abiye sataşmak. Ne zaman sövecek diye bekliyorum 😂
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
SON 3 SAAT
Ben enter a anneme bastırmayı düşünüyordum. Çocuk gibi temiz kalpli enteresan bir insandır. O kadar ki çıkmazsa dertlenir hasta olur. 😂 o yüzden vazgeçtim.

Aklımda direk 2022 talihlisi @Orhan-Cabarov geldi 😁 Şimdi NYC'de
-
@sonar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG Benim Amerikan ajanı taktiğimin telifini verebilirim ücretsiz ;)
Yapabilirim böyle bir hareket 😂
-
@marpessa teşekkür ederim size de afiyet olsun, umarım gerçekten şüphesiz gitmek isteyenlere çıkar.
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
SON 3 SAAT
Ben enter a anneme bastırmayı düşünüyordum. Çocuk gibi temiz kalpli enteresan bir insandır. O kadar ki çıkmazsa dertlenir hasta olur. 😂 o yüzden vazgeçtim.

Aklımda direk 2022 talihlisi Orhan geldi 😁 Şimdi NYC'de
Tamda ben diyecektim 😂😂😂
-
@justozkan Sanırım aynı planı yapmışız tek eksik arkadaş :):wine_glass: :wine_glass:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum