Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐


  • Arkadaşlar green card cikarsa ds260 formunda gitmis olduğumuz okulları doldururken sadece mezun olduğumuz okulları mı doldurucaz? Yani ben geçiş yaptım eski okulumu da yazmam gerekecek mi?


  • @uzaysan geçmiş olsun covid olduğum zaman olmuştu sağ kol omuz iptaldi sıcak, ağrı kesici ve kas gevşetici kremler geçirdi. Sıcak su torbası çok çok iyi geliyor sarın bi de güzelce çok rahatlatıyor.


  • @Nurlan07 Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number that is 16 characters long (example: 20221O0DZWY3DOV9) 16 reqemli kodumu yazanda bu xeta verir sebebi hele saat axsam 8e kimi gozlemeliyem?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @AliSahHD akşam 7 de açıklanacak sonuç.


  • Ben şu an askerdeyim, başvurduğumda askerlik meselesi gündemde yoktu ama askere başlamış bulundum. Kazanırsam umarım bu süreçte bir sorun çıkmaz. Herkese bol şans


  • @Zelene ay ben onu düşünmedim valla. Üzüntüden ya da sevinçten ağlama ihtimali var çocuk da şok olcak noluyo delirdi benimkiler diye 😄

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @AliSahHD dvprogram.state.gov sitesi akşam 19.00 Türkiye - 20.00 Azerbaycan saatinde sana ilk başvuruda verilen bir numara vardı. İşte bu numarayı yazacaksın. Eğer numara emin değilsen forgot confirm number tıklayıp bilgilerini yazıp numaranı tekrar görebilirsin. bu yazdığım saatlerin haricinde deneme çünkü sistem açık değil ki sen geçen sene ki çekilişe kontrol ediyorsun.


  • Selamlar bu gün o gün. Forumda saatlerce,günlerce açılan başlıkları yaşanan tecrübeleri ve tavsiyeleri okudunuz hayaller kurdunuz bugün bazılarımız hayallerinin başlangıcı olan çekilişi kazandığını öğrenecek bazılarımız hayallerini bir sonraki çekilişe erteleyecek.Arkadaslar çekiliş sonucu ne olursa olsun unutmayalım ki hayat devam etmekte Allah saglik sihat verdikten sonra gerisi hikaye çekilişi kazanamadım diye karalar bağlamayın unutmayın ki hayirlisi ne ise o olur simdi olmaz seneye olur bol sans herkeze..

  • ⭐⭐⭐

    @birisi ss alındı ne işiniz var orda diyen eş dost akrabalara toplu msj gönderildi. Daha nasıl anlatılır ki.. ağzınıza sağlık


  • @Rhonster Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number that is 16 characters long (example: 20221O0DZWY3DOV9) bu hatanin sebebi erken girdigim icinimi?


  • Son saatler çok heyecanlı özellikle son zamanlarda ki sosyal, ekonomik olaylardan geçen senekilerden cok etkilendim sanıyorum. Bu sene çok hayal kurdum kizim için okullar baktım, ev, iş, araba kesin çıkacak gibi bir hayal içindeydim, simdi biraz huzursuz hissediyorum. Umarım bu senede hayal kırıklığı olmaz benim için. Hepimiz için.


  • akşama doğru forum çökeceği için şimdiden herkese bol şans diliyorum.. 🍀 sevinç nidalarının yüksek olması dileğiyle.. 🙏🏻


  • @AliSahHD, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Rhonster Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number that is 16 characters long (example: 20221O0DZWY3DOV9) bu hatanin sebebi erken girdigim icinimi?

    Evet.


  • @AliSahHD evet henüz 2023 sonuçları aktif olmadığı için bu uyarıyı alıyorsunuz

  • ⭐⭐

    Dv2024 sohbet odası açıldığı zaman açan arkadaş parantez içinde (bu bir loto çıkmazsa çok üzülürsünüz çok fazla hayallere kapılmayın duyarı yapmayınız) yazsa sayfa 1000 lere gelmiş bunu 200 sayfası böyle muhabbet bunu bilerek LOTO ya katıldık kimsenin dizinde ağlamıyoruz kasmayın en fazla üzüldüm yazarız


  • @ayvalik10 cok cok tesekkurler beni bilgilendirdiginiz icin


  • @ozlemmm Özlem hnm eşim de ben de aynı sizin dediğiniz gibi bir moda girdik. 7/24 bilgi araştırdık, inanılmaz bir moddayız. Umarım hakkımızda hayırlısı olur ve umarım hayırlısı olan bu çekilişi kazanıp gidebilmektir 🙂


  • @birisi oh bunu okudum rahatladım. 😋 sabah uyandım sanki açıklanmış gibi anladım yazılanlardan. açtım siteyi yazdım numarayı hata veriyor. Kalbim sıkıştı biraz. sonra bu soru ve cevabını görünce içime su serpildi. Heyecan dorukta... Ne zaman aktif olacak acaba?

  • ⭐⭐⭐

    @gariban küçük bi kasabada doğdum büyüdüm. İstanbulda 7 sene yaşadıktan sonra 2018 yılında evime geri döndüm evlendim. Nerdeyse 4 senedir ev kira 750 ile başladık 1300 oldu. Belki fiyatlar kiminize göre çok uygun gelecek ama inanın küçük kasaba olduğu için iş sıkıntısı ciddi derecede var iş bulamadım. Bende isterdim büyük bir şehirde iş imkanları olsun kariyer yapayım diye ama geçinmek noktasında kar zarar yaptık hesap bize uymadı ki istanbulda ben bıraktığım gibi değildi günden güne kötüye gidiyordu kontrolsüz mülteci sebebiyle, neyse O sırada kızım doğdu 6 aylıkken çalışmaya başladım kendime pandemi kredisiyle bir iş kurdum mecburen vicdan azabından bir sene bacaklarımı ağrıdan sürükleyerek işe gidip geldim. Anneler daha iyi anlar çocuğu bırakıp çalışmak en zor şeylerden birisidir, Bu sürede gitmediğim doktor kalmadı kalp damardan ortopedisi fizyoterapisi kadın hastalıkları daha bir sürü hiç bir mekanik sorun yoktu baktım psikolojik işi kapattım eve döndüm ağrılar bitti. Bu sırada ben mali müşavir sınavını kazanmıştı evlenmeden önce 3 sene staj yapmam gerekiyodu kendi kurduğum işletmemde sigortalı göründüm hala da görünüyorum sigorta borcu dağ oldu. Eşimde kyk bnde kyk olduğu gibi duruyo şuan bunlar ve sigorta dahil hesaplarıma göre 80 bin borç var.
    Belki kirasına kreşine 2 aydır uygun fiyatlar ödüyor olabilirim ama market aynı türkiyede nereye gidersen git, pazar keza aşşa yukarı aynı bir şey almam gerekiyor hemen ulaşamıyorum sinema lüks internetten bişey alsan aynı dünya para, Olmuyor işte olmuyor kendime cocuğuma daha iyi bir gelecek inşa edemedim burda belki bnm hatamdı evi almadan arabayı hazırlamadan nakit bankaya koymadan çocuk sahibi olmamalıydık ama oldu diyede bu düzende gitmek zorunda değil dedim ve başladım uğraşmaya, çıkarsa card çıkmazsa turistle gideceğim işte ben kıt kanaat idare ettim cocuğum etmesin ne gerekiyorsa yapıcam okurken gidemedim pişmanlığı hala kalbimi sızlatır, yine pişman olmamak için denemedim dememek için son damlasına kadar savaşacağım.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

86
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum