Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Card beklerken Turistik Vizeye Başvurmak

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    66 Bakış
    S
    Selamlar, forum içerisinde araştırdım ancak soruma tatmin edici bir cevap bulamadım. J1 vizesi ile ABD'de bulunmaktayım. Çalışma programım 2 gün önce bitti ancak bir süre daha ABD'de kalmak istiyorum. J1-Waiver kuralını kaldırttım. ABD içerisinde nasıl turist vizesine başvurup statü değiştirebilirim? Cevap veren zamanını ayıran herkese teşekkür ederim.
  • Göçmen Yakınlarının Turist Vizesiyle ABD Giriş Deneyimleri

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    24
    2 Oy
    24 İleti
    1k Bakış
    SerappS
    Çok kısa aralıklarla iki girişim oldu. Son çıkışımdan 19 gün sonra tekrar ABD’ye geldim. Görevlinin soru soracağını tahmin ettiğim için, pasaportu verirken önceden hazırladığım notu da uzattım: I visited last month and stayed for a month, then returned to Turkey for my medical checkup. I'm back now because my son is running in the Philadelphia Marathon. I want to watch and support him. I have a return ticket. Kağıdı dikkatle okudu, ardından “Bagajda gıda var mı, yanınızda para var mı” diye sordu. “Çay ve Türk kahvesi var ama para yok” dedim. Pasaportu ve kağıdı geri uzatırken, “Tamam, iyi geziler” dedi. Seyahat amacımı dürüstçe açıklamak çok rahat geçmemi sağladı.
  • İptal edilmiş vizenin etkileri (Revoked visa)

41
    1 Oy
    41 İleti
    6k Bakış
    S
    Sayın @gucarslan cevabınız için çok teşekkür ederim. Aslında bu zamana kadar konuya yeteri kadar önem göstermeyerek sanırım hata yaptım.Yaşım biraz geçgin olunca hafif bir boşvermişlik vardı. Bunun yanında case number 19XXX olunca current olmadan dosya taşıyamıyorum diye yorumlayıp üzerine pek düşmemiştim. Waiver konusunda da yeteri kadar zamanımın olmadığını belirtmişsiniz. Ben waiver hususunu mülakatta vize görüşmesinde anlık verilen bir karar sanıyordum. Yine de tüm olumsuzluklara rağmen dosya taşıma seçeneğini düşünmeli miyim? Önceden belirttiğim gibi yeşil pasaport sayesinde vizesiz gidebileceğim ülkeler var. Taşıyacak olursam hangi ülkeyi tavsiye edersiniz. Başta Siz ve @crazycells olmak üzere forumdaki tüm arkadaşların emeğine ve değerli görüşlerine güveniyor saygı duyuyorum. Tekrar teşekkür ederim
  • Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş

31
    0 Oy
    31 İleti
    1k Bakış
    DustyBlueD
    @fatmucu, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş @DustyBlue, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş royal air maroc ile ucuz bilet bulabilirsiniz yasakta yok gördüğüm kadarıyla kazablanka üzerinden new yorka uçuşlar mevcut türkiyeden. Hemen bakalim, bu arada tarihleri nasil ayarliyosunuz? Mesela skyscannerda en ucuz ay felan deyip hangi gunlerin kac lira oldugunu kapsamli bi sekilde gorebiliyoruz ama bu sirkette sadece tahmini tarihleri girebiliyorum ve sonuc cikmiyor. Tesekkurler bilgi icin. özel olarak royal air moroc için bakmadım new york için uçuşları incelerken klm in hemen altında bu şirketi gördüm.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k