Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Burcu-Boz çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede üstesinden gelip yener kanseri..

  • ⭐⭐

    @marpessa senede bir gün içiyorum, açıklanma günü yarına sakladım istikakımı


  • @Burcu-Boz Çok ama çok geçmiş olsun, umarım her şey düzelir bir an önce.
    Bu aralar kendi çevrem dahil forumdan da sürekli kötü haber alıyoruz, hayır olsun inşallah.


  • @gariban Afiyet olsun şimdiden 🍷

  • Yasaklı


  • Bakalım bu sene önce forum mu yoksa sonuç ekranı mı çökecek 🙂 Bence forum daha önce çökecek sonuçlardan önce yüklenir herkes.


  • @istanbuladami gc hayali yok gibi bir şey ondan ümidim kalmadı, farklı yollar vardı ama süreç uzayacaktı onun için vazgeçip öğrenci olarak gitmeye karar verdim. Yarın akşam gc çıkmadığı netleşince f1 için vize başvurusu yapıp mülakatı beklemeye başlayacağım 🙂


  • Siteden şu anda kontrol edilebiliyor gibi gözüküyor ancak numarayı girince invalid number diyor deneyen oldumu ?


  • @tanhanr Çünkü henüz 2023 numaraları aktif olmadı hata verme nedeni bu. Sonuç ekranı eski sonuçları görmek için hep açık zaten.


  • @this-time89, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @tanhanr Çünkü henüz 2023 numaraları aktif olmadı hata verme nedeni bu. Sonuç ekranı eski sonuçları görmek için hep açık zaten.

    hayır girişte 2022 ve 2023 ibaresi var ondan dedim normalde öyle olduğunu biliyorum 10 oldu artık 🙂

  • ⭐⭐

    Merhaba forum ailem,
    Heyecan dorukta ve bu DV2023 için son eyalet paylaşımım.
    s-l300.jpg
    Adını 18. Yüzyılda bölgede yaşayan , aynı zamanda ‘Quapaw’ ismiyle de anılan ‘Arkansaw’ yerlilerinden alan Arkansas, bugünlerde özellikle ailece araba ile rahat bir şekilde seyahat etmek isteyenlerin tercihi.
    arkansas-red-highlighted-in-map-of-the-united-states-of-america-2C3722F.jpg
    Arkansas Eyaleti Birleşik Devletleri’nin güneyinde kalan bölgelerden biridir.Güney sınırı büyük ölçüde Mississippi Nehri tarafından belirlenir ve bu sınırı Lousiana ile paylaşır. Kuzey sınırında Missouri, doğu sınırında ise Tennessee ve Mississippi vardır.
    2fe31e072868d34139bc3de4fcd62fd4.jpeg
    Arkansas, Clinton’un başkanlığı döneminde, bu renkli politikacının şehri olması nedeniyle yurt dışından gelen turistlerin en merak ettiği yerlerden biri haline gelmiş. Arkansas, gerçekten de ziyaretçilerini şaşırtan, keyiflendiren, eğlendiren, bilgilendiren çokça da huzur veren bir yer.
    UNST0103__95043.jpeg
    indir.jpg
    DOWNTOWN EL DORADO

    Arkansas sınırları içinde yer alan, tarihi özelliğini en çok korumuş olan şehirlerden birisi El Dorado…

    1921’de bölgede petrolün bulunmasıyla bir anda patlama yapan şehir, sosyal hayatın da kalbi aynı zamanda… Restoranlar, dükkanlar, gece külüpleri hepsi de 1928’de inşa edilen adalet binasının çevresinde yer alıyor bu nedenle de ‘yön bulma kaabiliyeti’ olmayanlar için bulmak çok kolay! Sadece sormak yeterli!

    El Dorado aynı zamanda bölgenin en etkinlik dolu şehri. Ekim ayında bir müzik festivali, Mayıs ayında ‘Mayhay’ düzenleniyor, ama belki de en ilginç olanı Parnell- Tucker’ın silahlı düello’sunun yeniden canandırıldığı gösteri. Kendinizi bir anda John Wayne filmlerinden birinde hissettiren etkinlik, artık neredeyse El Dorado’nun simgesi haline gelmiş.

    El Dorado (İspanyolca: Altın kaplı, altından) kayıp altın şehir, Güney Amerikalı bir kabile reisinin vücuduna altın tozu dökerek göldeki ritüel yıkanmalarının yarattığı İspanyol kökenli bir efsanedir.

    abd-de-park-ziyaret-eden-kisi-9-karatlik-elma-13633696_amp.jpg
    PIRLANTA KRATERİ

    Marylin Monroe’nun ‘Diamonds Are a Girls Best Friend’ (Pırlantalar, bir kadının en iyi arkadaşıdır) şarkısını bilmeyen yoktur. O arkadaşlar gün yüzüne öyle kolay kolay çıkmıyorlar maalesef. Bunu en iyi Arkansas Eyaleti içinde yer alan ‘Pırlanta Krateri’nde – üstelik çocuğunuzla birlikte- deneyimleyebilmeniz mümkün… Hala aktif olarak pırlantanın çıkarıldığı bu bölge, halka açık olmasından, ve isteyen herkesin gezebilmesi açısından, aynen pırantanın kendisi gibi ‘nadide’…

    100 milyon yıl önce patlamış olan volkanın yüzeye çıkarttığı pırlanta ve ametist, akik, kaplangözü gibi yaklaşık 40 çeşit yarı değerli taş, 37.5 hektarlık bir alana yayılmış durumda. Ziyaretçilerin bulduğu değerli taşlar ise onların oluyor! Yani aslında bir çeşit piyango!!!


  • 1111.JPG


  • @Burcu-Boz Allah şifa versin 🙏🏼


  • Umarım yarın gerçekten ve yürekten isteyenler(benim gibi😉)için evlerinde bayram havası olsun inşallah


  • @Burcu-Boz acil şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve sevinç gözyaşları dökersiniz dualarımız sizinle


  • GC çıkar ya da çıkmaz ama hep aklımdaydı (çıkarsa "şımarıklıktan yazıyor", çıkmazsa da "sinirden bırakıp gitti" denmesin diye, unutmadan yazayım)

    Sayın Forum Kurucusu ve Yöneticilerine,

    Hayatının önemli bir kısmı yurt dışında, bunun da hatırı sayılır bir kısmı ABD'de geçen; ABD hakkında her şeyi bilen ama GC hakkında hiçbir şeyi bilmeyen biri olarak, sonsuz yararlandığım, konu ile ilgili ihtiyaç duyduğum tüm bilgiye, eksiksiz, hatasız ulaşabildiğim ve hasbelkader yeni, güzel dostluklar kurduğum bu platform için şükranlarımı sunuyorum. Emeğinize, yüreğinize sağlık.

    Bu teşekkürü de sadece kelimelerde bırakmamak adına; "çorbada tuzumuz olsun", "platformun sürekliliğine katkımız olsun" düşüncesi ile, üzerime düşeni de yapmak isterim. Verdiğiniz emeklerin, bilgilerin, kaynakların değeri elbette biçilemez ama sonuçta tüm bu sistem için bir gider söz konusudur, bedavaya olmuyor elbette. Bu anlamda, şayet var ise bir "köy sandığımız" dediğim gibi üzerime düşeni yapmak isterim. Sonuçta bizlerin/kamunun yararına yapılan bu oluşumu maddi-manevi desteklemek gerekir diye düşünüyorum.

    Bundan ayrı olarak, kazanayım ya da kazanmayayım, her yıl çeşitli STK'lara aktarılmak üzere bedel karşılığı yaptığınız desteklere (başvuru doldurmak gibi), mümkünse Darüşşafaka'ya bağışlanması için, ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz kişilerde kullanılmak üzere 5 birim (artık birim değeri ne koyarsanız, milyon falan koyarsanız bozuşuruz 🙂 ) destek vermeyi taahhüt ediyorum.

    Emekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum.
    @ayvalik10 @crazycells @gucarslan @gariban (aklıma şu an sadece bu komutanlar geldi, lütfen diğerlerini de etiketleyin)


  • Zaman geçmiyor, sanki ilk başvuru gibi bir heyecan kapladı, geçmiş sonuç odalarında geziyorum. Birilerine çıktı ve henüz haberleri yok! 🙂


  • Herkese bol şans.
    23. başvurum, yine çıkmayacak ama bekliyorum.


  • @isocan hocam beğenelim mi, üzülelim mi, "yuhh" mi diyelim bilemedim vallahi.
    ama kendim için düşündüğümü senin için de söyleyeyim, hayırlısı ne zaman olacaksa o zaman olsun, ya da hiç olmasın...


  • @isocan özel olmasa yaşınızı öğrenebilir miyim?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

47
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum