Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

• sayaçta 1 rakamını görünce kalp çarpıntısı tuttu :)))

• ⭐⭐⭐

Arkadaşlar ben gidiyorum.

Az önce Elon Musk bana mail attı. Green kartı kazandın sen diyor. Bütün paraları bağladığım için şu an cepte 5 cent var, sen bana 5K $ masraf parası ateşle gelince ayarlarız bir şeyler diyor.

Beni işe de yerleştirecekmiş. Ben de sevincimden 10K yolladım. Bu arada Jeff Pezos ile ortaklar galiba. Maili Jeff adına.

hoçça ğalın ğidiyom ben.

1.JPG

Ayrıca VISA CARD lOTTERY kazanmışım. 480 Milyon Dolar. Geldikçe geliyor maşallah. Gideyim de çiğ köfteci açayım, uber içinde Ferrari alayım 😁

• @hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Az önce Elon Musk bana mail attı. Green kartı kazandın sen diyor. Bütün paraları bağladığım için şu an cepte 5 cent var, sen bana 5K $ masraf parası ateşle gelince ayarlarız bir şeyler diyor.

Beni işe de yerleştirecekmiş. Ben de sevincimden 10K yolladım. Bu arada Jeff Pezos ile ortaklar galiba. Maili Jeff adına.

hoçça ğalın ğidiyom ben.

1.JPG

Ayrıca VISA CARD lOTTERY kazanmışım. 480 Milyon Dolar. Geldikçe geliyor maşallah. Gideyim de çiğ köfteci açayım, uber içinde Ferrari alayım 😁

😂😂😂
    Forumdaki Herkese 15 bin dolar verde kavimler göçünü başlatalım 🤠🤠

• @this-time89 pardon gösterilmesi gereken tutar harici nasıl ulaştınız bu rakama acaba ?

• @this-time89 nasıl 250 bin banka dışında ? Naptın hocam öldük 😂

• ⭐⭐⭐

@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

hoçça ğalın ğidiyom ben.

1.JPG

hahahha benim kendi dolandırıcım var deseydin :)))))

• @OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

hoçça ğalın ğidiyom ben.

1.JPG

😂😂😂
    Forumdaki Herkese 15 bin dolar verde kavimler göçünü başlatalım 🤠🤠

Oralar çok değişti artık. zam zam zam zam. 15 az. 50.000 vericem

Yeminle şunları yazması bile zevkli. Hay allam 😂

• @this-time89 15bin bankada 17binde masraflara diyorsun 32bin dolar. Ne yaptın sen öyle

• ⭐⭐⭐

@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

hoçça ğalın ğidiyom ben.

hahahha benim kendi dolandırıcım var deseydin :)))))

😂😂😂

• @Rhonster 15 bin dolar olarak kabul edersek istenecek banka hesabı rakamını şu andaki kur ile 223 bin lira yapıyor. Bunun dışında dolar üzerinden hesaplanacak sağlık muayenesi, konsolosluk için gerekli olan yine dolar üziernden hesaplanacak ücretler, başka şehirden geliniyorsa Ankara'da geçirilecek zaman içerisinde gidecek giderler, uçak parası vs. gibi daha aklımıza şu anda gelmeyen küçük ayrıntıları da hesaba katarsak bu rakama yakın bir rakam çıkacak muhtemelen.

• @enemy hayır 32 bin dolar demiyorum 17 bin dolar civarı bir rakam gerekli diyorum bütün işlemler için. Cevabını uzun bir şekilde sayın @Rhonster 'a verdim.

• @this-time89 çıkarsa ayın 8 gibi burda mendil açcam, bilginize. EFT için IBAN no'm : TR24........2023 :face_with_tears_of_joy:

• @this-time89 bankada gösterilecek tutar hariç demeyin o zaman lütfen kafa karışıklığı yaratıyor saydığınız diğer masraflar o kadar tutmuyor malesef.

• ⭐⭐⭐

@Hopasej aynı bnm eşim sorun olunca gitceksek gidelim artık yeterr diyo sonra bakıyorum normale dönmüş ne gitmesi diyo 😂 o gaz halindeyken bilet almak lazım 😂

• ⭐⭐⭐

@Zelene hemennn özeldenn o falcıyla ilgili bilgileri almam lazımmm 😂😂

• @Rhonster Doğru okumamışsınız. Harici anlamına gelmiyor o cümle tam tersi bankada gösterilmesi gereken rakam ile beraber diğer masraflar ve akla gelemeyen küçük diğer masraflar dahil anlamına geliyor. Eksi vermek komik olmuş çünkü bilgi yanlış değil.

• @bhdrergvn, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Rüştü-Gürbüz saçmalama her zaman 100 defa iste 100 defa atarım

https://drive.google.com/file/d/1GSiI4BkD_TMKDD9mKXor_pkIdqFt-yrG/view?usp=sharing

Olsun, zaman kıymetli. Bu arada çok kıymetli bir paylaşım, tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum abicim :)

Ayvalık10 bey beni engellemiş sanırım, ben iletisini göremiyordum. Sağolsun @Rüştü-Gürbüz beyin alıntısı ile gördüm. Dökümanları hazırlayan @crazycells beye teşekkürler. Ayvalık10 beye de değerli paylaşımı için teşekkürler.

@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@bhdrergvn beni de engellemiş sanırım😅 Çekilişi kazanırsam dv2022 aşamaları konusunun ilk gönderisinde Video ve belge var ona göre yapacağım siz de o konuya bakın isterseniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları

Bu kervanda ben de varım sanırım. Son iletileri göremiyorum. Enteresan geldi çok ama ne diyelim. Paylaşımları sizlerin de yapmış olmasından teşekkürlerimi sizlere ileteyim. Sizler veya iletişimde olan yöneticiler olursa bilgi paylaşımı sonrasında kaynaklarına (ulaşamadığımız veya göremediğimiz) bizler adına teşekkür ederse sevinirim.

• @Faruk-Selvi bende heyecan yok, belki yıllardır çıkmamasına alıştık bu sebepledir. Sadece forumda ki muhabbet hoşuma gidiyor. Gerçekte aramızda çok az kişiye çıkacak geri kalanımız üzülecek. İmkanı olan başka yollar (yasal olarak) deneyecek, çoğumuz ise gelecek çekilişi bekleyecek

• @birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Faruk-Selvi bende heyecan yok, belki yıllardır çıkmamasına alıştık bu sebepledir. Sadece forumda ki muhabbet hoşuma gidiyor. Gerçekte aramızda çok az kişiye çıkacak geri kalanımız üzülecek. İmkanı olan başka yollar (yasal olarak) deneyecek, çoğumuz ise gelecek çekilişi bekleyecek

Benim ilk başvurum içimde kesin çıkacak hissi var ama daha da hoşuma giden sizin dediğiniz gibi burada umudumuzu yükseltmek, aynı amaç içinde kolektif şekilde yardımlaşmak. Foruma girmeyince eksiklik hissediyorum, adını bilmediğim bir çok kişiye karşı güzel duygular hissediyorum. Çıkmazsa üzüleceğim evet ama kazananlar için de ayrıca mutlu olacağım 😊

• 8 mayıs saat 19 da mı açıklanacak ?

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k