DV2023 Sohbet Odası
-
😂😂🙃🙃 fatih beyi kızdırmayın, hepimizi döver vallahi
-
Bu ileti silindi! -
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
😂😂🙃🙃 fatih beyi kızdırmayın, hepimizi döver vallahi
😒😒🤔🤔🤨🤨😂😂😂😂
-
Bu ileti silindi! -
@dytmelek Teşekkürler efendim. İnşallah yüzümüz güler hepimizin daha detaylı konuşuruz :) En iyisi Yunanistan Amerikan konsolosluğunun yoğunluğunu öğrenmek ama bunu nasıl öğrenebiliriz bilmiyorum açıkçası.
-
Bu ileti silindi! -
Yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz greencard çıkçak. Ya da yatçaz kalkçaz bi bardak soğuk su içeceğiz. Her halukarda hayırlısı olsun. Bakalım kimler kimler sevinecek☺️
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Salih-Halli merhaba, aşağıdaki sayfadan öğrenebilirsiniz.
https://savediversityvisa.org/dv2022-daily-visa-statistics/ -
Bu ileti silindi! -
@birisi her üçünüde bu iletide paylaştım buyurun,
-
@efes22 evet.diger üyeleri beklemeye gerek yok.doldurup gönderebilirsiniz.
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ufaktan bi yoklama alalım.. Greencard bayramına kimler hazır ve nazır bekliyor 🍬🗽
Geldim geldim buradayım :)
-
@Salih-Halli, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek Teşekkürler efendim. İnşallah yüzümüz güler hepimizin daha detaylı konuşuruz :) En iyisi Yunanistan Amerikan konsolosluğunun yoğunluğunu öğrenmek ama bunu nasıl öğrenebiliriz bilmiyorum açıkçası.
https://savediversityvisa.org/dv2022allconsulates/
Bu siteyi inceleyin konsoloslukların kaç mülakat verdiğini görebilirsiniz.
-
https://www.instagram.com/reel/CchyXIgD9y4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Akşam akşam ne güldüm ya. Aynı bizi anlatıyor. Burdan çıkmam lazım 🙃🙂😂😅🤠
-
@birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@birisi her üçünüde bu iletide paylaştım buyurun,
Çok teşekkür ederim 🙂 benim baktığım da bunlardı, hepsi çok faydalı 🙏🏻
-
@dytmelek

Atina istatistikleri bu şekilde buldum. Toplamda 23 vizenin 14 ü onaylanmış, 2 onay, 7 red şeklinde. Ancak AF, AS, EU olarak bahsedilenleri anlamadım. Sanırım Atina konsolosluğuna başvuran, Africa bölgesinden, Eu bölge, Asia bölge vatandaşlarını temsil ediyor. Vize başvuru çok az geldi bana. Riske atmaya değer mi sizce? Yoksa Türkiye gelmek daha mı mantıklı.
-
son 2 gün heyecan var mı ?
-
@İsveçCadısı, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar maalesef ailemin paraya çok acil ihtiyacı olduğu için tüm paramı vermek zorunda kaldım. Şimdi gc çıksa bile nasıl giderim bilemiyorum, ABD de iş bulsam 10 bin tl civarı kredi çeksem para az olduğu için sıkıntı çıkar mı?
Bir şekilde hallolur. Sen yeter ki kazan ve gitmeyi iste. 😊
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum