DV2023 Sohbet Odası
-
@gariban bağırsaklarda kısalıyor bu bnm dediğimde o nedenle hem şeker hastalığı sorunu hemde beyne açlık sinyali gönderilen kısım alınılıyor, annem saate bakarak yemek yiyodu ilk başlarda çünkü açlık diye bişey hissetmiyodu ve doktorun demesi eski haline dönme ihtimali %5 ten az
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü anlatınca gerçekleşmiyor önce ki 2 yıldan biliyorum :D
Benim başıma daha önce 3-4 defa geldiği için anlatmam lazım ozaman. Genelde hayatımı etkileyecek olaylar olurken kaba tabirle hep 4 ayağımın üstüne düşerim. Ama devamında başıma çok büyük kötü olaylar gelir. Turist vizesini aldık, Gc de çıkarsa , yüksek bir ihtimal, ölümlü hastalıklı büyük sıkıntılar gelir. ŞİMDİ GC çıksınmı çıkmasınmı bana 😅😅😅
-
@dytmelek balıkesir manyaslı annem oranın bi köyünde oluyordu, siz nerelisinz bu arada dyt diyetisyenmisinz :)))
-
@ahsenaydgdu kilo alma ihtimali hiç yok ama ömür boyu destekleyici besin almak zorunda özellikle vitaminleri.
-
@dytmelek böyle tekliflere kanma sakın Tampa'lıyız biz. :D @OrlandoGücü
Bizim Florida kesin de hangi şehir daha belli değil, ciddi teklifleri değerlendireceğiz bakalım 😂😂
-
@dytmelek bak yan çizme şimdiden Orlando yaşlı memleketi boş ver orayı ne yapacan emeklilerin arasında :D
-
@OrlandoGücü amann abi ağzını hayra aç o ne öyle çıkmasın madem böyle peşine talihsizlikler geliyosa
-
@ahsenaydgdu biliyorum ameliyatı ama düşündüğün gibi kesmeli biçmeli değil :D
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek böyle tekliflere kanma sakın Tampa'lıyız biz. :D @OrlandoGücü
Bizim Florida kesin de hangi şehir daha belli değil, ciddi teklifleri değerlendireceğiz bakalım 😂😂
Tampada bekarlar var aç kalırsınız, hamburger yersiniz birlikte 😂😂😂
-
@OrlandoGücü aşçımız var hiç merak etme :D
-
@hadi-BE Çok teşekkür ederim sağolasın 🙏
-
Tam çocuğu uyuttum kendimde biraz kestiricektim öncesinde hadi girip siteye bi bakayım dedim çenem düştü 10-12 sayfa konuştum heralde kusura bakmayın çok boş yaptıysam 😂🥺 az vakit kaldı ya insan heycanlanıyor 🤓
-
@dytmelek ben mantıyı da döküyorum merak etme hemşo :D 7 sülalem aşçı Tampa da lokanta açacam kesin zaten :D
Oo bu harika haber 🎉 Eşimin yeni planı kazım büfenin muzlu sütü ve yanında birsürü soğuk içeçek yapıp satacakmışız. 1 haftadır evde muzlu süt yapmaya çalışıyor ama çok yaklaştı o tada 💪🏻
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü amann abi ağzını hayra aç o ne öyle çıkmasın madem böyle peşine talihsizlikler geliyosa
Totemimi anlattımya artık bişey gelmez başıma herhalde, ekrem kardeşime inanıyorum 😂
-
@dytmelek buca tostcusu bi abi var bende gidip ondan el istemeyi düşünüyorum 😂
-
@dytmelek :D moralini bozmak istemem ama Tampa da daha iyileri varmış :D
-
@gariban bağırsaklarda kısalıyor bu bnm dediğimde o nedenle hem şeker hastalığı sorunu hemde beyne açlık sinyali gönderilen kısım alınılıyor, annem saate bakarak yemek yiyodu ilk başlarda çünkü açlık diye bişey hissetmiyodu ve doktorun demesi eski haline dönme ihtimali %5 ten az
Annenize tavsiyem multivitaminlerini hiç ihmal etmesin ve protein alımına çok dikkat etsin en büyük sıkıntı yeterli vitamin mineral ve protein almamaktan oluyor
-
Last days. Get on the train! Get on the train! Get on the train!
-
@dytmelek ahaha evet melek hanımcım her ay trendyol fırsatlarında vitamin kovalıyoruz 😂 yemek ayırma diye bişeyi olmadığı için zaten genelde beslenmesi çok iyiydi sadece porsiyonlar biraz abartıyodu 😂
-
@dytmelek balıkesir manyaslı annem oranın bi köyünde oluyordu, siz nerelisinz bu arada dyt diyetisyenmisinz :)))
Ben Mersinliyim çiftçi çocuğuyum limon bahçelerimiz var az çok zaman geçirdim bahçe işlerinde. Evet diyetisyenim Mersin’de şehir hastanesinde 🙋🏻♀️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum