DV2023 Sohbet Odası
-
@ahsenaydgdu bu arada 2 side laparoskopik yani kapalı açık ameliyat çok nadir.
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Whole foodslara renkli renkli organik erişte, ev yapımı salça, turşu satma fikri çık aklımdan 😂 @dytmelek @OrlandoGücü
Ayy yapsanız da ev yapımı biber salçası bulmakta zorlanmasak🙏🏻 nedense sanki güzel salça bulamayacakmışım gibi geliyor hep Amerika’da 😅
Bahçede yakarız kazanları bi biber salçası,bir domates bir taraftan da odun ateşinin üstüne saç koy gözleme yap senaverde çay ohh miss
ne olacak benim bu vizyonsuzlugum 😄Yoo asla vizyonsuzluk değil çok severim ev yapımı şeyleri 😍 çocukluğumda çok yardım ettim anneme, keyif için bile yapılır 👍🏻
-
@ibrbay634, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Slmlar
Eşim ve 2.5 yasinda bi kizim var süreç hakkinda tam anlamiyla bir bilgim yok sizlere danismak istedim . Gc cikarsa eger ds260 formu
Doldurmam gerekli. Bu formu kizim ve esim icin de doldurmam gerekli mi yoksa tek form da iş bitirebilir miyiz. Basvuru yaparken eşim ve kizim icin pasaport zorunlu degildi . Ds 260 formunu doldururken sart mi onlarinda pasaportunun olmasi . Yani ds 260 formunu doldurdukdan sonra pasaport cikartsak oluyor mu . Yardimci olan herkese tesekkurlerDS-260 formu doldururken, evet, her kim usa ya gidecekse onun için DS260 dolduracaksınız. Ayrıca DS260 da elbette herkesin ayrı ayrı pasaport bilgisi gerekecek. Zaten eşiniz de eğer lise mezunuysa pasaport çıkartmanızda fayda var, eğer bu sene çıkmazsa seneye ikiniz de ayrı ayrı başvurup şansınızı ikiye katlarsınız.
-
@denizergün, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek dayanamadım pazartesi günü için pasaport randevusu aldım DS260 için geç kalmayalım diye :face_with_tears_of_joy:
Bir yanım çıkacağından çok emin bir yanım sakin ol çıkmazsa diğer hazırlıklara başlarsın diyor kafamda deli sorular dolanıp duruyorum evde. Şu zamana kadar gayet cool takılan eşim bile artık heyecan yapmaya başladı.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...Zaten eşiniz de eğer lise mezunuysa pasaport çıkartmanızda fayda var, eğer bu sene çıkmazsa seneye ikiniz de ayrı ayrı başvurup şansınızı ikiye katlarsınız.
-
@OrlandoGücü ahahaha fikir güzel ama tropikal iklim bilemiyorum tarlada domateslerin altına çöreklenmiş yılanlar aboo duramam duramam duramam 🥺🥺🥺
Annanemler satmadan önce yaz tatillerinde 5 tl yövmiyeyle Tarla işçiliğide vardı bende çocukken , domates çook yakar ve kaşındırırdı kısa ten çorap takardık kollarımıza 😂 😂
O öğlen arasında yemek sofrası kurulurdu ağacın gölgesine, tarhana yoğurtlu biber karpuz tarladan sofraya sulu domatesler of be ne güzel günlerdi..Hangi şehirde oluyordu bunlar biz de çocukken çok yardım ederdik babamlara ama karın tokluğuna😂 o ağacın gölgesinde yediğimiz domates ekmek karpuzun tadı bambaşkaydı ama😬
-
@gariban bağırsaklarda kısalıyor bu bnm dediğimde o nedenle hem şeker hastalığı sorunu hemde beyne açlık sinyali gönderilen kısım alınılıyor, annem saate bakarak yemek yiyodu ilk başlarda çünkü açlık diye bişey hissetmiyodu ve doktorun demesi eski haline dönme ihtimali %5 ten az
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü anlatınca gerçekleşmiyor önce ki 2 yıldan biliyorum :D
Benim başıma daha önce 3-4 defa geldiği için anlatmam lazım ozaman. Genelde hayatımı etkileyecek olaylar olurken kaba tabirle hep 4 ayağımın üstüne düşerim. Ama devamında başıma çok büyük kötü olaylar gelir. Turist vizesini aldık, Gc de çıkarsa , yüksek bir ihtimal, ölümlü hastalıklı büyük sıkıntılar gelir. ŞİMDİ GC çıksınmı çıkmasınmı bana 😅😅😅
-
@dytmelek balıkesir manyaslı annem oranın bi köyünde oluyordu, siz nerelisinz bu arada dyt diyetisyenmisinz :)))
-
@ahsenaydgdu kilo alma ihtimali hiç yok ama ömür boyu destekleyici besin almak zorunda özellikle vitaminleri.
-
@dytmelek böyle tekliflere kanma sakın Tampa'lıyız biz. :D @OrlandoGücü
Bizim Florida kesin de hangi şehir daha belli değil, ciddi teklifleri değerlendireceğiz bakalım 😂😂
-
@dytmelek bak yan çizme şimdiden Orlando yaşlı memleketi boş ver orayı ne yapacan emeklilerin arasında :D
-
@OrlandoGücü amann abi ağzını hayra aç o ne öyle çıkmasın madem böyle peşine talihsizlikler geliyosa
-
@ahsenaydgdu biliyorum ameliyatı ama düşündüğün gibi kesmeli biçmeli değil :D
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek böyle tekliflere kanma sakın Tampa'lıyız biz. :D @OrlandoGücü
Bizim Florida kesin de hangi şehir daha belli değil, ciddi teklifleri değerlendireceğiz bakalım 😂😂
Tampada bekarlar var aç kalırsınız, hamburger yersiniz birlikte 😂😂😂
-
@OrlandoGücü aşçımız var hiç merak etme :D
-
@hadi-BE Çok teşekkür ederim sağolasın 🙏
-
Tam çocuğu uyuttum kendimde biraz kestiricektim öncesinde hadi girip siteye bi bakayım dedim çenem düştü 10-12 sayfa konuştum heralde kusura bakmayın çok boş yaptıysam 😂🥺 az vakit kaldı ya insan heycanlanıyor 🤓
-
@dytmelek ben mantıyı da döküyorum merak etme hemşo :D 7 sülalem aşçı Tampa da lokanta açacam kesin zaten :D
Oo bu harika haber 🎉 Eşimin yeni planı kazım büfenin muzlu sütü ve yanında birsürü soğuk içeçek yapıp satacakmışız. 1 haftadır evde muzlu süt yapmaya çalışıyor ama çok yaklaştı o tada 💪🏻
-
@OrlandoGücü amann abi ağzını hayra aç o ne öyle çıkmasın madem böyle peşine talihsizlikler geliyosa
Totemimi anlattımya artık bişey gelmez başıma herhalde, ekrem kardeşime inanıyorum 😂
-
@dytmelek buca tostcusu bi abi var bende gidip ondan el istemeyi düşünüyorum 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum