Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

• @dytmelek @gariban bi abi vardıya gerekirse tabutla giderim gene giderim diye onu örnek gösteriyorum ben 😂

• ⭐⭐

greencard before life

alt metni

greencard after life

alt metni

• @dytmelek a a lardan kafiye bilem yaptık😂 ben mesela şeyi çok merak ediyorum ücretsiz kreşlere kayıt için neler gerekiyor kaç yaştan itibaren ücretsiz verebiliyoruz diye bunlara bi cevap bulsam hiç fena olmaz 😂

• @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@dytmelek @gariban bi abi vardıya gerekirse tabutla giderim gene giderim diye onu örnek gösteriyorum ben 😂

😂😂😂 harika ya 😂 ben de en son ‘anne ülkemiz harika bakma sen bize, biz Macera Dolu Amerika demek için gideceğiz, bakarsın hevesimizi alır döneriz’ dedim belki biraz yumuşar diye ama Nuh diyor peygamber demiyor 😬

@dytmelek a a lardan kafiye bilem yaptık😂 ben mesela şeyi çok merak ediyorum ücretsiz kreşlere kayıt için neler gerekiyor kaç yaştan itibaren ücretsiz verebiliyoruz diye bunlara bi cevap bulsam hiç fena olmaz 😂

Benim kızlarım 5 ve 9 yaşında gittik deyinceye kadar biri ilkokul biri ortaokul olur diye kreş konusunu hiç araştırmadım ama dediğiniz gibi çok bilgi yok daha küçük yaş için. O zaman kreş konusu sizde ilkokul ortaokul konusu da bizde 💪🏻

• @dytmelek turist vizesinde annem içinde başvurduk görüşmeye hep beraber gidicez anca beraber kanca beraber diye ikna ettim gc çıkarsa pek sanmıyorum ama gidene kadar ona da turist aldırıp o uçağa beraber binmek istiyoruz, kendisinin lezzetli eliyle yapacağı yemekler üzerine e2 düşüncemiz var 😂 rüyalarıma giriyo kadın isyanda yeterrr kollarım koptu yapamıyorum diye ağlıyo bende anne sabret 10. Şubenin açılışını yapayım söz eleman alıcam diyorum 😂😂

@dytmelek turist vizesinde annem içinde başvurduk görüşmeye hep beraber gidicez anca beraber kanca beraber diye ikna ettim gc çıkarsa pek sanmıyorum ama gidene kadar ona da turist aldırıp o uçağa beraber binmek istiyoruz, kendisinin lezzetli eliyle yapacağı yemekler üzerine e2 düşüncemiz var 😂 rüyalarıma giriyo kadın isyanda yeterrr kollarım koptu yapamıyorum diye ağlıyo bende anne sabret 10. Şubenin açılışını yapayım söz eleman alıcam diyorum 😂😂

Ahhahahaha çok güzel ya rüya😂 biz 1 köşe kafeye bile razıyız 🙏🏻 Harika bir fikir E2 olmasa bile büyük destek yanımızda aileden birbirlerinin olması. benim annem gelmek istemez ama ben çalışırken kızlarıma bakan canım ablam var kendisinin çocuğu yok o da çok tepkili beni kızlarımdan nasıl ayıracaksın diyor. Ben de dün dedim sana da vize alacaz biletler bizden yılda 3 4 ay Amerika’da kalacaksın bizimle tam senlik dedim. Sanki biraz daha yumuşadı 😂

• ⭐⭐⭐

@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Ades88, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Bende nedense hiç heyecan yok geçen yıl çok heyecan vardı...

Valla bir geliyor bir gidiyor o heyecan. Dün gece mesela, hiiç heyecan yoktu. Foruma bakasım bile yoktu. Şimdi tekrar bir heyecanlar falan. Bipolar bozukluk mu var arkadaş, anlamadım ki 😅

Birbirimizi gaza getiriyoruz ondan bence bu ruh hali değişiklikleri 😅

Kesinlikle. O yüzden 2 sene önce üzücü haberi alıp hemen buraya kaydoldum. Sevinciyle, üzüntüsüyle buralardayız 😊

Bu arada yukarıda cevrimiçi gozuken arkadaşlar ileti yazarken altlarında klavye işareti çıkıyor. Şimdi farkettim bak 😁

• @dytmelek Melek hanım ben geçen sene başvuruyu ben eşim için yapmıştım. Eşim hiç istemiyordu. Sonra unuttuk. 8 mayıs günü eşimin kazandığını öğrenmiştik. Bir ara nasıl olacak oraya gidersek aile düzenimiz bozulur falan derken mülakatlar da gelmiyor. Başladı bir stres. Neyse 1 martta mülakata girdik. AP ye kaldık. Daha da heyecan arttı. Sonra eşimin vizesi basıldı 13 nisan da 43 gün sonra. O istemeyen eşim çocukları garanti altına alayım diye 1 haftalığına bayram tatilinden faydalanarak Şikagoya gitti. Giriş çıkış yapıcak. Ben ve kızımın vizeleri basılmadı hala AP deyiz. Yani bu işler belli olmuyor. Sanki oluruna bırakınca gelip seni buluyor. Bulunca da esas o zaman heyecan basıyor. Biz tam 1 senedir her gün bununla yatıp kalkıyoruz. Ev de gelecekle ilgili hiç plan yapmadık. Araba alacaktık vazgeçtik. Daha bir sürü şey. İnşallah bu süreci zahmetsiz yaşarsınız dv 2023 ler ve sonrakiler

• Bu ileti silindi!

• @hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Ades88, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Bende nedense hiç heyecan yok geçen yıl çok heyecan vardı...

Valla bir geliyor bir gidiyor o heyecan. Dün gece mesela, hiiç heyecan yoktu. Foruma bakasım bile yoktu. Şimdi tekrar bir heyecanlar falan. Bipolar bozukluk mu var arkadaş, anlamadım ki 😅

Birbirimizi gaza getiriyoruz ondan bence bu ruh hali değişiklikleri 😅

Kesinlikle. O yüzden 2 sene önce üzücü haberi alıp hemen buraya kaydoldum. Sevinciyle, üzüntüsüyle buralardayız 😊

Bu arada yukarıda cevrimiçi gozuken arkadaşlar ileti yazarken altlarında klavye işareti çıkıyor. Şimdi farkettim bak 😁

Aaa yeni özellik mi o farketmedim, whatsappdan esinlenilmiş olsa gerek

@dytmelek turist vizesinde annem içinde başvurduk görüşmeye hep beraber gidicez anca beraber kanca beraber diye ikna ettim gc çıkarsa pek sanmıyorum ama gidene kadar ona da turist aldırıp o uçağa beraber binmek istiyoruz, kendisinin lezzetli eliyle yapacağı yemekler üzerine e2 düşüncemiz var 😂 rüyalarıma giriyo kadın isyanda yeterrr kollarım koptu yapamıyorum diye ağlıyo bende anne sabret 10. Şubenin açılışını yapayım söz eleman alıcam diyorum 😂😂

Eleman lazımmı 🤠🤠

• @AYSY33, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@dytmelek Melek hanım ben geçen sene başvuruyu ben eşim için yapmıştım. Eşim hiç istemiyordu. Sonra unuttuk. 8 mayıs günü eşimin kazandığını öğrenmiştik. Bir ara nasıl olacak oraya gidersek aile düzenimiz bozulur falan derken mülakatlar da gelmiyor. Başladı bir stres. Neyse 1 martta mülakata girdik. AP ye kaldık. Daha da heyecan arttı. Sonra eşimin vizesi basıldı 13 nisan da 43 gün sonra. O istemeyen eşim çocukları garanti altına alayım diye 1 haftalığına bayram tatilinden faydalanarak Şikagoya gitti. Giriş çıkış yapıcak. Ben ve kızımın vizeleri basılmadı hala AP deyiz. Yani bu işler belli olmuyor. Sanki oluruna bırakınca gelip seni buluyor. Bulunca da esas o zaman heyecan basıyor. Biz tam 1 senedir her gün bununla yatıp kalkıyoruz. Ev de gelecekle ilgili hiç plan yapmadık. Araba alacaktık vazgeçtik. Daha bir sürü şey. İnşallah bu süreci zahmetsiz yaşarsınız dv 2023 ler ve sonrakiler

Sizin sürecinizi okudum hatırlıyorum, eşinizin gitmesine çok sevindim umarım sizin de AP süreci daha da uzamaz biraz önce kavuşursunuz vizenize 🙏🏻 Hepimiz için hayırlısı olsun siz yine de yolun sonuna yaklaşmışsınız darısı bizlerin de başına 🙏🏻🙏🏻

• @gariban Cevabınız için teşekkür ederim.Noterden tasdikli bi evrakmi?çevirisi gereklimi? vs daha fazla bilgi sahibi olanlar varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim😊

• @dytmelek harika bence şimdiden ablanız için başvuru yapın turist vizeyi alsın niye bilmşyorm kalabalık gitmek bana çok güven veriyor 😂

• @OrlandoGücü kayseri mantısının cennetindensiniz hasan abii lazım olmaz mı tabiiikide 😂

• @dytmelek sesli sohbet odası , görüntülü veya sesli olarak toplanıp sohbet edilen bir platform , çocukların zoom üzerinden ders yaptıkları bir uygulama gibi 🙏🏻🙏🏻

• ⭐⭐⭐

@AYSY33 çok şükür yolu yarılamışsınız inşallah en kısa sürede sizin vizelerde gelir ve temelli gidersinz 🙏🏼

• @Tugba54 ds260 formunda mülakata girecek herkesin bir dosyası oluyor. Ve herkesin kendi dosyasına pasaport bilgilerinin girilmesi gerekiyor. pasaport için anne ve babanın birlikte nüfus dairesine gitmeleri veya babanın noterden çocukları için muvafakat vermesi gerekir. mülakata ise kimler abd ye gitmek istiyora onlar katılacak.

• ⭐⭐

@Tugba54, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@gariban Cevabınız için teşekkür ederim.Noterden tasdikli bi evrakmi?çevirisi gereklimi? vs daha fazla bilgi sahibi olanlar varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim😊

Tam olarak bilmiyorum bende duyduğumu söyledim :smiling_face: benim de bir sürü sorum var aslında ama kazandıktan sonra soracağım. Yani acele etmeye gerek yok birde örnekleri illa ki oluyor acele etmeyin başından geçen biri yazar

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    K
    @turkeycel 27 icin bitti artık. Boşuna polyanna olmaya gerek yok. Ama inşallah 28 açılır ekimde
  • DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k