DV2023 Sohbet Odası
-
Benim de 3. başvurum. Her sene foruma çekilişe yakın bakar oluyorum. Bu sefer post da atayım dedim. İnşallah o sene bu sene.
-
https://www.instagram.com/reel/CdG4kv-jARn/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Gelde gitme şimdi :)
-
-
@Emtee hemseri lafindan pek hazetmem ama hemseriyiz istanbuldan selamlar ()basvurmadim
-
-
Herkese merhaba. Eğer Greencardı kız arkadaşım kazanırsa Amerika'ya ilk başta sadece gir çık yapmayı düşünüyor. O süre zarfında evlilik gibi bir düşüncemiz var. Daha evlenmemişken Amerika'ya giriş çıkış yaparsa daha sonra evlenince ben vatandaşlık alabiliyor muyum? Yoksa başka bir şekilde mi oluyor?
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkese merhaba. Eğer Greencardı kız arkadaşım kazanırsa Amerika'ya ilk başta sadece gir çık yapmayı düşünüyor. O süre zarfında evlilik gibi bir düşüncemiz var. Daha evlenmemişken Amerika'ya giriş çıkış yaparsa daha sonra evlenince ben vatandaşlık alabiliyor muyum? Yoksa başka bir şekilde mi oluyor?
Çıkar çıkmaz evlenin, yoksa çok uzun bir süreç sizi bekler.
-
Herkese günaydınlar,bu gece rüyamda green card kazanıyordum :D inşallah ben dahil isteyen herkese çıkar
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ozkan-aksan Üslubunuzdan dolayı 3 günlüğüne forumdan uzaklaştırıldınız.
OOO!!! Ekoo, Adalet dağıtıyorsun :) :)
Hayırlı olsun. -
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşım, GC çıkmış kızı başı boş bırakma bence :)
Ayrıca evlenmiş de olsanız birlikte gir çık yapmadıktan sonra, yai kız tek gir çık yaptıktan sonra sana vize alması oldukça uzun bir süreç. En güzeli GC çıktıktan sonra kısa süre içinde aileler arası nişan, kısa süre içinde nikah yapıp herşeyi resimleyin. Facede falan devam eden ilikinizin yazışmaları ve birlikte fotolarınız bol olsun. GC sonrası anlaşmalı evlenmiş gibi de gözükmemiş olun. Kanıtlarınız olsun. -
tek heyecan yapan ben miyim inanın arkadaşlar sabah kalkıyorum inşallah çıkar akşam yatıyorum inşallah çıkar🤣🤣🤣
-
@OrlandoGücü Teşekkür ederim :)
-
@ibrahimasar Abicim selamlar bu arada :) Aslında birlikte gir çık yaparız diye düşündük. 1 ay tatil yaparız gibisinden ama sanırım gitmeden önce işleri resmileştirmek daha mantıklı. Sonrası çok yıpratıcı gözüküyor çünkü :D İnşallah hayırlısıyla sizde bizde kazanırız 7 Mayıs akşamında :)
-
Selamlar muvazzaf subayım bizim yurtdışına çıkarken izin almamız gerekmekte ve biz sözleşmeli olmadığımız için istifa edemiyoruz kendimizi attırmamız lazım o da 6 ayda çok zor
1)Öncelikle 1.sorum elimde greencard pasaport olduğu takdirde gümrük memurunun beni geri gönderme ihtimali nedir
2)İkinci sorum konsolosluk diğer mali idari ve sağlık şartlarımı karşılasam bile bu zorunlu hizmetimi sorun sayacak mı? -
@Cycraft hadi inşallah :)
-
Önceki senelerde epey muhabbet eden var, bu yıl herkes totemci sanırım, çıkınca yazacak diye tahmin ediyorum. Eğer DV2023 ü kazanamazsanız başka yolları deneyin(Resmi) ve hiç vakit kaybetmeyin. Doların arttığı hergün bütün yollar imkansıza doğru gidiyor. Geçen yıl kazanamayıp keşke turist vizesine başvursaydım diyen bir sürü kişi var. Artık hayal kurmayı bırakıp somut adımlar atmak şart. Tabiki bu yazdıklarım imkanı olan insanlar için
-
@ckaragoz31, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selamlar muvazzaf subayım bizim yurtdışına çıkarken izin almamız gerekmekte ve biz sözleşmeli olmadığımız için istifa edemiyoruz kendimizi attırmamız lazım o da 6 ayda çok zor
1)Öncelikle 1.sorum elimde greencard pasaport olduğu takdirde gümrük memurunun beni geri gönderme ihtimali nedir
2)İkinci sorum konsolosluk diğer mali idari ve sağlık şartlarımı karşılasam bile bu zorunlu hizmetimi sorun sayacak mı?Eğer birileri yeterli açıklamayı yapmaz/yapamaz ise ben görüşümü paylaşırım dostum seninle. Biraz bekleyelim belki net bilgisi olan birisi vardır.
-
son 3 gün ,hayal kurmaya ve TOTEM e devam
günlük dozumuzu alalım :) -
@Ping-PONG dostum inan ne dediğinden birşey anlamadım kendini daha net ifade edermisin benim araştırmalarım sonucu bir sorun olmadığı yönünde ama yinede sitede emsal varsa görür yazar diye düşündüm
sanırım senin bu konuda bilgin yok olmasa bile yanlış yönlendirmemek lazım -
Herkesin Ramazan bayramını tebrik ederim, herşey gönlünüzce olsun inşallah.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum