DV2023 Sohbet Odası
-
@oznyldrm bnde 6 yıl kaldım, yeni döndüm memlekete hemşerim
-
@ibrahimasar Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.
-
Arkadaşlar iyi geceler. Aklımda bir soru var cevaplarsanız sevinirim. Şimdi numarası current olan bütün talihliler vize görüşmesine gitmeden elenebiliyormu voksa eleme ve red yanlız konsolosluktamı oluyor?
-
@clourpoint bence böyle bir şey olmaz, current olup görüşmeye gitmeden elenen ben kimseyi duymadım, bide daha görüşülmemiş ya hani neyi/neden reddetsinler 🙂
-
@clourpoint Görüşmeden önce elenme diye bir şey yok ama bütün numaralar "Current" olsa bile "Case Number" gerilerdeyse sıra gelmeden hakkın yanması hala mümkün.
-
@this-time89 Seneye oradayiz dostum balik falan tutariz göl'de :)
-
Merhaba, bir şey sormak istiyorum. DS 260 formunu ben sitede bulamadım. Nereden ulaşıcam ben forma? Lütfen yardımcı olun
-
Bakıyorum bakıyorum 3 yazıyor şaka gibi ya sadece 3 kaldı
O zaman dans 💃 -
@Hokkabaz36 Kuzey ışıklarını da izlemek güzel olurdu :)
-
@Nurlan07 tam olarak neden arıyorsunuz?
-
tam olarak kısmı saçma oldu.
sadece neden diye güncellemiş olayım -
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Zelene @bidünya valla her sene çıkacakmış gibiydi de bu yıl hiç aklıma bile düşmüyor belki de canım sıkkın diye böyle düşünüyorum.
Totemdir o totem :)
-
@agb_48, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@moira merhaba, biz de 2019 da turist vizesi almıştık. 3 kişi için o formu doldurmanın stresi hala aklımda :) kaydede kaydede ilerlemiştik. Bir kaç kere de başa dönmüştük. acaba greencard çıkınca doldurulacak form ile turist vizesi alırken doldurulan form benzer midir? O da çok teferruatlıydı çünkü. Bilen birileri vardır belki…
Evet benzer sorular çok var. Özellikle güvenlik soruları kısmında. Ve ds260 formu, o sizin doldurduğunuz ds160 formundan daha detaylı :)
-
Bu ileti silindi! -
@this-time89, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Şu anda mülakatların gidiş hızındaki yavaşlığa bakarsak 25 bin üzeri riskli gibi olacak sanki. Ne dersiniz bu konu hakkında daha derin bilgisi olanlar?
Ben 16bine kadar olanları + Mayıs ayında submit etmiş olanları garanti görüyorum. Üstü için olumlu/olumsuz bir şey diyemem, zaman gösterecek. 16bine kadar dememin sebebi, onaylı olmaları. Geçen sene onaylı herkes mülakat aldı.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir! -
@this-time89 Elbette ama bunu şuan öğrenemeyiz gidince bakariz sorun degil :)))
-
Benim de 3. başvurum. Her sene foruma çekilişe yakın bakar oluyorum. Bu sefer post da atayım dedim. İnşallah o sene bu sene.
-
https://www.instagram.com/reel/CdG4kv-jARn/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Gelde gitme şimdi :)
-
-
@Emtee hemseri lafindan pek hazetmem ama hemseriyiz istanbuldan selamlar ()basvurmadim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum