-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
Son 3 gündür içim içimi yiyor. Asla heyecan yapmayacağım, büyük umutlara kapılmayacağım diyordum ama ister istemez hayal kuruyor insan. Greencard kazandığımız da kimse bize Amerikan rüyası sunmayacak altın tepside. Hatta ilk 1-2 yıl şu anki yaşantımdan daha zorlu geçecek belki de. Fakat 7 Mayıs'ta inşallah Allah hepimize hayırlısıyla kazanmayı nasip etsin bu çekilişi. 18 ya da 50 her yaştan insanın farklı farklı hayalleri ve hedefleri var. Benim hayalim de Santa Monica'da gün batımını izlemek. Route 66 turuna çıkmak ve daha birçok şey. İnşallah hepimiz bu hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Eylül ayından beri bu forumda gerek fotoğraf gerekse diğer konular hakkında birçok insanın çok fazla yardımı dokundu bana. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. İnşallah 7 Mayıs'ta kazandık sevinciyle burada tekrar buluşuruz.

-
Kazanamazsam profesyonel olarak atlatmam gerekiyo olayı berbat bi olay
-
Yoğun bir hafta geçirdim, maşallah ne yazmışsınız
ellerinize sağlık. Okuya okuya gözlerim şaşı da olsa bol bol güldüm sayenizde, en çok ta "sesli güldüm" inception larına -
@Ping-PONG chicago mu bee

-
@halit-gedik hoşgeldin halit kardeş sanırım sana çıkıcak

-
@Ping-PONG ahahaha benim kızım dediğin gibi herkese gülücük öpücük boncuk dağıtma hali gördüğü herkese abiiiiğ diye gidip sarılıyor çocuk sıcak kanlı ama bende korkuyorum içten içe yauv memleket mülteci kampına döndü yavrumun başına bi iş gelir mi bu yüzden diye o abiiğğ dediği an göz kulak ne varsa bütün duyu organlarını açıyorum
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Son 3 gündür içim içimi yiyor. Asla heyecan yapmayacağım, büyük umutlara kapılmayacağım diyordum ama ister istemez hayal kuruyor insan. Greencard kazandığımız da kimse bize Amerikan rüyası sunmayacak altın tepside. Hatta ilk 1-2 yıl şu anki yaşantımdan daha zorlu geçecek belki de. Fakat 7 Mayıs'ta inşallah Allah hepimize hayırlısıyla kazanmayı nasip etsin bu çekilişi. 18 ya da 50 her yaştan insanın farklı farklı hayalleri ve hedefleri var. Benim hayalim de Santa Monica'da gün batımını izlemek. Route 66 turuna çıkmak ve daha birçok şey. İnşallah hepimiz bu hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Eylül ayından beri bu forumda gerek fotoğraf gerekse diğer konular hakkında birçok insanın çok fazla yardımı dokundu bana. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. İnşallah 7 Mayıs'ta kazandık sevinciyle burada tekrar buluşuruz.

route 66 damarıma bastınız hocam, harley davidson alıp amerikayı keşfetmek..
-
Diyelim ki cıktı, daha başvuru yapmadım ama aklıma geldikçe soruyorum işte, eşim ve ben gittim. Ailemin bir süre sonra turist vizesi ile gelebilmesi için gereklilikler değişiyor mu mesela parası yok ama ben oradayım. Ya da başvuru yaptılar bu onlara şüphe ile yaklaşıma mı sebep oluyor normalde alabilecekse bile zora mı giriyor gider geri dönmezsiniz diye kuşku duyuluyor mu? Ya da aynı şekilde kardeşim WAT programına başvuruyor bu zora mı giriyor? Bilgisi olan var mi?
-
Gece gece sahur yaparken bi anda ya çıkarsa diye dusunup dusunup duruyorum insan kafayı yiyor diyorsun neden çıkmasinki diye umarim bunun gibi dusunen herkeze cikar
-
-
@justozkan sizinle aynı istekteyim hocam.

şu canavarla tura çıkmak çok keyifli olur -
@Bir-öykün-Olsun Evet Hagb Alsanız Bile Siciliniz Temiz Görünüyor Çünkü Bir Hüküm Almamış Oluyorsunuz. Fakat Aynı Suçu 5 Yıl İçinde Bir Kere Daha İşlerseniz Kesin Hüküm Alırsınız Ve Siciliniz Bozulur. Dolayısı İle Sorunuzun Cevabı EVET , E-DEVLET,ten ALDIĞINIZ SABIKA KAYDI YETERLİ OLACAKTIR.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@rupica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Şurada iki tene ağlayacaktım bırakmadınız, ben yazılanları okumaya devam
️ 
7 gün bekleyin o zaman. Bana çıkıcak ve bütün foruma makaron partisi vericem. Ağzınız tatlansın fukaralar. @gariban sana bir kutu

Yok almayayım ama teklif için teşekkürler, eski bir komşum pastaneciydi, bende magnolia severdim o bana bu tatlıları pisirmediklerini söyledi yoksa bu kadar tatlı nasıl yetişsin dedi çığ malzemeye kimyasal ekliyorlar galiba. Asla pastanelere guvenmiyorum.
-
Şu an asteğmen olarak askerdeyim, kazanırsam mülakat vb olaylarını nasıl çözerim hiç bilmiyorum.
-
@RTW gunaydin komutanim! insallah kazanirsiniz
-
@rupica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@karya48, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Çok az kaldı 7 mayıs akşamını düşünmek bile strese girmeme sebep oluyor. Bu sene tahminde bulunan sana çıkar hissediyorum dicek kimse yokmu birbirine

Ay benim de ihtiyacım var, lütfen biri benim de kazanacağımı söyleyebilir mi? 🥳

Sizede çıkacak
-
-
Forumun 1. Kuralı bütün totemcilere yardımcı olun






-
@justozkan Ah inşallah bir çıksa şu greencard. Koca kıtada güzelim araba ve motorlarla keşfedecek yüzlerce şey var
-
@hadi-BE bu espriler size ne kazandırıyor? Beni nerden tanıyorsunuz da, sorumun altına milletin güleceğini sandığınız prim kasmaya çalışan yorum yapıyorsunuz? Ben bu foruma konular hakkında bilgi almak ve sorulan sorulara(biliyorsam) cevap vermek için giriyorum. Size de tavsiyem öyle tanımadığınız insanların sorularına falan espri yapıp prim kasmak isterseniz ekşi sözlük var. Buraları meşgul etmeyin. Çünkü bir sürü bilmeyen ve soru cevap arayan insan bu siteye geliyor.
Benzer Başlıklar
117
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

