@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2019 bekleme odası
-
@panda33 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaslar herkese merhaba. Burada sanirim hic deginilmemis ama usd try doviz kuru ve calkantili ekonomi nedeniyle hesabimizda istedikleri usd miktarinda alcalma yaparlar mi acaba ? Su an usd 4200 var hesabimda ve bu parayi en az 10000 e getirebilir miyim bilemiyorum. Sizler neler dusunuyorsunuz yada aldiginiz onlemler, tavsiyeleriniz nelerdir ?
Durumunuza gore konsolos buna karar verecek, mulakat konusunun ilk post'unda da belirttigim gibi bu yillarda maddiyat konusunda daha anlayislilar. Ama bu durum ABD'ye gittiginizde cebinizdeki paranin miktarini degistirmeyecek. Maalesef boyle giderse, oldukca dusuk miktarda dolar olacak hesabinizda ve maalesef ABD'de dolar hala ayni dolar.
-
Arkadaşlar birşey sorucam. Benim ve eşim üzerine tapulu ev var. Bankada hiçbir para göstermesek olur mu. Çünkü bu evlerin değeri zaten onların istediğinden fazla tutuyor.
-
@civilengineer_83 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar birşey sorucam. Benim ve eşim üzerine tapulu ev var. Bankada hiçbir para göstermesek olur mu. Çünkü bu evlerin değeri zaten onların istediğinden fazla tutuyor.
Mulakatla ilgili olarak suradaki ilk post'u okumalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleriBankada para gostermeden de vize alabilirsiniz, ama ABD'de yeni bir yasama baslamak icin bir birikim gerekiyor. Gitmeden evi satmayi mi dusunuyorsunuz? Emlakcidan alacaginiz evin degerini gosterebilirsiniz.
-
@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Mulakatla ilgili olarak suradaki ilk post'u okumalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleriBankada para gostermeden de vize alabilirsiniz, ama ABD'de yeni bir yasama baslamak icin bir birikim gerekiyor. Gitmeden evi satmayi mi dusunuyorsunuz? Emlakcidan alacaginiz evin degerini gosterebilirsiniz.
Tabiki gitmeden evleri satıcaz.
-
Emlakçıdan alacağım belge ile mülakatlara girmeyi düşünüyorum. Açıkcası bankada dolar göstermek beni biraz korkutuyor. Devletin el koyma durumu olur mu bilmem. O yüzden gayri menkulleri gelir olarak göstermek daha mantıklı geliyor. Acaba araba için de böyle bir değerleme yapabilir miyiz?
-
Emlakçıdan alacağım belge ile mülakatlara girmeyi düşünüyorum. Açıkcası bankada dolar göstermek beni biraz korkutuyor. Devletin el koyma durumu olur mu bilmem. O yüzden gayri menkulleri gelir olarak göstermek daha mantıklı geliyor. Acaba araba için de böyle bir değerleme yapabilir miyiz?
Evet araba icin de yapabilirsiniz. Sorularinizi ve bilgileri mulakat deneyimleri konusunda sormaniz daha uygun olur.
-
@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Evet araba icin de yapabilirsiniz. Sorularinizi ve bilgileri mulakat deneyimleri konusunda sormaniz daha uygun olur.
Teşekkürler...
-
@mhepekiz yazınızdan ekonomik zenginlik değil gönül zenginliği için gitme kararı verdiğinizi anladım. çok isabetli bir karar vermişsiniz, bende sizingibi düşünenlerdenim. orada da başarılı olacağınıza inanıyorum yolunuz da bahtınız da açık olsun.
-
Arkadaşlar. Ds formumu doldurdum 25xx sıralardayım fakat henuz göndermedim. Gecen yıllarda lise diplomasını veremediği için elendiğini söyleyen bir arkadaşım aklımı karıştırdı. Üni mezunuyum yine de lise diplomasını vermem gerekiyor mu. Çünkü üniye kayıt yaptırırken alıyorlardı zaten. Yani elimde lise diplomam yok. Ne yapmalıyım
-
en son mezun olduğunuz kurum olması yeterli . yani lise diplomasına gerek yok sizin durumunuzda universite diploması yeterlı
-
@uslanmaz 1 günüm bile kalmış olsa oraya gittiğimde onu da ben iyi yaşamak istiyorum samimi olarak söylemim bu
-
@opal111 lise diplomasını istemiyorlar üniversite diploması fotokopisi ve alabiliyorsanızda e-devletten barkodlu mezuniyet belgesini de götürün. Ben master diploması fotokopisi ve e-devlet çıktısı götürdüm. Zaten lise diplomasını istesenizde alamazsınız o üniversite arşivinde
-
@metert teşekkür ederim.
-
@arnblt teşekkür ederim
-
Green Card'ın çıkmadığına bir kez daha kahroldum. Bizimde yüzümüz bir gün gülecek mi acaba?
Allah sonumuzu hayr etsin.. -
-
@apex 2020 DV sana çıkacak numaranda EU00011722 not al.
-
Merhaba, 2016 yilinda work and travel programi ile abd de bulundum yasal sinirlar icinde TR ye dondum.Asagidaki soruya nasil bir cevap vermeliyim?
Are you former exchange visitor(j) who has not yetfullfilled the two year foreign residence requirement ? -
esim ekim ayindA dogum yapacak dogum yaptiktan sonra formu doldurup gonderseek sorun olurmu cunku dogacak cocugumuda ekliyecem.sorun olrmu cevap verirseniz sevinirim.crazycell.sira numaram 19xxx
-
@nahya123 öyle yapın zaten. Size sıra Hazirandan önce gelmez formu doldurmak için acele etmeyin
Benzer Başlıklar
147
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k