DV2023 Sohbet Odası
-
@SUAT-GUNAY gerçekten öyle görünüyor :)
-
şimdi 8 mayıs akşamı direkt telegram grubuna mı üye olucaz, nasıl olacak? :)
-
@SUAT-GUNAY CN ye göre ben direk bilet bakcam tek yön olarak
-
@SUAT-GUNAY kesin çıkacaksa ben şimdiden olurum 😎
-
@SUAT-GUNAY hay başınıza taş düşsün nedir bu aşk ya telegram ne bekliyorsunuz orada olup burada olmayan ne var ki biri açıklasın
-
@ayvalik10 benim hiç bilgim yok 🤔
-
@marpessa hangi konuda bilgin yok yazar mısın. Senin amerikaya giden uçağa binmen için yapacağın toplam 3 adım var. Sana hepsi tek tek anlatıcam
-
@ayvalik10 telegram muhabbeti ile ilgili bilgim yok. Onun dışında gerisini hallederim problem değil :) yine de ilginiz için teşekkür ederim
-
aaah ah, keşke bende de ilk başvuru heyecanı olsa.
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü yaw tam Orlando'da en güzel Türk marketlerinden biri var. hatta açıldığında gitmiştim ama sucuk dediğin ayrı bişi. öyle Merve markası ile falan olmuyor. tamam tek tük Cumhuriyet, İkbal falan da geliyor da, ben direkt Afyon'dan özel getiriyorum.
hoş o konuda da size sürprizim olacak topluluğu kurunca. 2-3 ayda bir konteyner indiricez, istediğimiz, özlediğimiz her ürünü yükleticez TR'den.Ahbe @SUAT-GUNAY abi, çok üzdün beni. Şimdi en iyi hamsi, en iyi fındık Diyarbakırda yenir desem ne düşünürdün acaba. Sen fabrikasyon sucuklara alışmışsın. Onların içinden en iyisi hakkında seçim yapıyorsun sanırım. Kayseride en iyi sucuklar ve pastırmalar çok fazla üretilmez ve herkese satılmaz. Bi ara deneyeyim bakalım şu senin söylediğin sucuk ve pastırmaları 🤠
-
TR bu durumdayken büyük ihtimalle başvuru sayısı da katlanmıştır diye düşünüp kazanma ihtimalinin daha da düştüğünü düşünüyorum ki has not been selected yazısı görürsem hayal kırıklığım az olsun
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
sadece Orlandogücü üyelerine özel :)
Biz dururken sen sucuk dükkanımı açacan yoksa 🤠
-
@marpessa pasaport şartı olması beni biraz rahatlatmıştı bir kaç sene önceye kadar yarı yarıya düşmüştü
-
Ben tampada domuz eti satmayı düşünüyorum🇺🇸
-
Ekimden nisana nasıl hızlı geçtiyse şu an zaman geçmek bilmiyor :D
-
@yenihayaletadam bir de kontenjanları arttırsalar ne kadar güzel olur
-
Anlaşıldı akşama sucuk yapacağız canım istedi😋
-
@ayvalik10 usta ben ne bilim, komutan olan sen değil misin? direkt oraya davet ediyorsunuz.
ben telegramın ne olduğunu bile bilmiyorum. malum taaa telegraf zamanından kalmayım :) -
@marpessa Afyon İtimat, İsmail Koçgan.
şiddetle tavsiye ederim -
@OrlandoGücü hayır hocam dükkan yok. 3-4 ayda bir, TR mallarını, peynirinden, sucuğuna vs getirticez, kendimiz için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum