(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@almene Aralık 2021'de almıştık Ağustos 2022 için sistem otomatik Nisan 2022'ye çekmişti
-
@Utopya Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bakalım şuan biraz ara verdim bu vize işlerine. Buradaki hayatıma biraz bakacağım, ilerleyen zamanlarda olabilir.
-
Sn. @vadili ... Ocak 2022'de form dolduruyorsunuz ve sistem 1,5 yıl sonraya randevu veriyor. Ama size bir mail geliyor ve başvurudan sadece 3 ay sonraya mülakat gününüz çekiliyor öyle mi?
Yani yazdığınız tarihlerde klavye hatası yok ise benim bunların sistemine inancım kalmaz ve manuel müdahalesi olduğunu düşünürüm. -
@Burak-0 2023'e tarih verdikleri doğru sonrasında öne çekip çekmemesi su an konsolosluk insiyatifinde... İnternette Amerika vizesi davetiye belgeleri diye araştırırsanız detaylı şekilde çıkar oradaki kimliği, banka hesap dökümü ve açıklayıcı sponsorluk yazısı gibi yazılar yazmalı kız arkadaşınız.
-
Merhaba. Bizim ilk randevumuz 5 Eylül 2023 günündeymiş, Ekim değil, yanlış hatırlamışım.
-
@Utopya
Merhaba, evet söylediğiniz gibi. Konsolosluk kendi isteğine göre öne alıyor.
-
@vadili şimdi anlaşıldı yoksa bu nasıl iş diye uyku girmedi gözüme, hoş yine garip eylül 2023 ü martta öne çekiyosun nisana alıyosun, ekim 2023 mülakatını şubatta çekiyosun eylül 2022 ye alıyosun..
Vardır bundada bir hayır diyorum tekrar tebrikler -
Bu ileti silindi! -
@vadili Hocam hayırlı olsun. Küçük çocuklu dediğini acaba kaç yaşlarındaydı çocukları? Bizde 4,5 yaşındaki kızımla birlikte gireceğiz çünkü
-
@Baytar, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@vadili Hocam hayırlı olsun. Küçük çocuklu dediğini acaba kaç yaşlarındaydı çocukları? Bizde 4,5 yaşındaki kızımla birlikte gireceğiz çünkü
14 yaş altı çocukların gelmesine gerek yok diye hatırlıyorum.
Randevunuz ne zaman benimki 7 Haziran 2022 Bu civarda olan var mı?
-
@batuhancirak evet gerek yokmuş ama şu anda bırakacak kimsemiz olmadığı için yanımızda götürmemiz gerekiyor. Randevumuz 13 mayıs ta
-
eşim ve kızımla turist vizesi başvurusu yağacağım. hata olmasın diye ücretli danışmanlık almak istiyorum. daha önce bu şekilde yapan var mı ? varsa şayet kimi önerirsiniz ?
-
@Erdem-AKDEMİR psm ve amerila uzmanı gökçe taşkıranı önerebilirim gökçe hnmdan dönüş almak zor biraz ama işinin ehli
-
3-5 yaşlarındaydı hocam. Bence kritik olan şey şu; "Neden Avrupa vs değil de Amerika' ya turist olarak gitmeyi düşünüyorsunuz?" bu soruyu mantıklı cevaplamak çok kritik. Yalnızca "Turistik amaçlı" demek yeterli olmayacaktır. Mülakatı yapan kişi şunu düşünüyor "Madem turistik gezme niyeti var, hem tarihi daha güzel, hem daha yakın, hem daha ucuz olan avrupa ülkeleri ile neden başlamıyor gezmeye?"
-
@vadili hocam Fransa Yunanistan bulgaristan gittik geldik eşimle beraber. Hatta eşimin Avrupa'da gezmediği yer kalmamış. Ben acaba çocukla ilişkilendirirlermi diye şüphe ettim. Görüşmeye götürecektik kızı şimdi götürmemeyi düşünüyorum.
-
Götürmek farkeder mi bilmiyorum, zaten soracaklardır ya da ds160 ınızda göreceklerdir diye düşünüyorum.
Avrupayı yeteri kadar gezdiğinizi ve şimdi de Amerikayı görmek istediğinizi söyleyebilirsiniz sebep olarak. Bence makul :)
-
@ahsenaydgdu teşekkürler psm 330 dolara(eşler ve bebek 3 kişi) yardımcı olabiliriz dedi. bana biraz fazla geldi. whatsaptan amerika uzmanına yazdım. cevap bekliyorum.
-
@Erdem-AKDEMİR 160$ haricinde 130 dolar mı istedi psm gökçe hnmda o fiyatlara bu arada 140$ vermiştim ben
-
@ahsenaydgdu hayır. Kişi başı 110 dolar
-
@ahsenaydgdu psm danışmanlık kişi başı 110 dolar ben eşim ve kızım için 330 dolar denildi. 480 dolarda vize ücreti ayrı zaten.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum