Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ada34 çok geçmiş olsun. Bugün bi arkadaş onay almış, tanıdığım yok demiş. Ukrayna ve gürcistana gittim demiş. Ben bu işi çözemedim. Siz alamadıysanız bizim halimiz harap. Korkmaya başladım vallahi.


  • @OrlandoGücü Umarım onay alırsınız. Ben de çok üzgünüm gerçekten. Hala üzerimde omuzlarıma bir yük indi. İnsan yürekten üzülüyor ama yapacak maalesef bir şey yok. Sağlık olsun bekleyeceğiz.


  • @ahsenaydgdu, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @milolindsey direk sen profilinden, görüşme detaylarından, görüşme esnasındaki bütçenden sponsorundan vs ne varsa anlatabilirsin 🥰

    oncelikle herkese eger suresinden emin degillerse yeni fotograf cektirmelerini oneriyorum cunku ben fotografimi cektirdigim zamani yanlis hatirladigim icin ve 6 ayi gectigi icin fingerprint’teki hanimefendi beni geri fotograf cektirmeye yolladi. o anki stresle cektirdigim fotograf cok komik cikmis ama yine de olsun. geliyorum once biraz bilgiye.

    benim onay almamdaki en buyuk nedenin 1 sene amerika’da lise okumus olmak olabilecegini dusunuyorum, J1’im vardi. butce ve sponsor anlaminda kendi gelirim olmadigi icin ailemi gostermistim. mulakata gelince;

    benim onumde iki cift vardi ve bir cift afro-amerikan beyefendiden red aldi ve diger cift de beyaz hanimefendiden red aldi. ikisinin de konusmalarini pek duyamadim ancak nisanli olan cifte hanimefendi evlendikten sonra tekrar gelmeleri tavsiyesinde bulundu. sonra sira bana geldi.

    benim gorusmem afro-amerikan beyefendiyleydi. gorusmeyi ingilizce yaptik.

    m: memur b: ben

    m/ amerika’ya nicin gidiyorsun?
    b/ iki sene once orada okudugum icin kaldigim amerikan aileyi ve arkadaslarimi ziyaret etmeye gidiyorum.
    m/ amerika’da okumussun, (sonra bulundugum yerin adini soyledi)
    b/ evet, orasi.
    m/ hala lisede mi okuyorsun?
    b/ evet.
    m/ ne zaman mezun oluyorsun?
    b/ bu sene.
    m/ liseden sonra ne yapacaksin?
    b/ (gidecegim universitenin adini soyledim, universite turkiye’de)
    m/ anladim. (bilgisayarina notlar aldi)
    m/ vizen onaylandi. X universitesinde sana basarilar.
    b/ tesekkur ederim.

    gorusme 40 saniye kadar surdu. hicbir evragima bakmadi. ve bana karsi guler yuzluydu. baska sorulariniz varsa cevaplamaya hazirim!

  • ⭐⭐

    @OrlandoGücü arkadaşınız profilini biraz anlatır mısınız ve hangi memurdan almış vizeyi


  • @LordBolton arkadaşım değil, bi ...gram grubunda okudum, bu sabah girdiğini, siyah tenli nick bey le mülakat yaptığını, işini sormuş bir şirkette müdürüm demiş. Eşide büyük bir firmada müdürmüş. Vize istenmeyen ülkelere gitmiş, ukrayna,kıbrıs,gürcistan


  • @ada34 Hocam şaka mı bu ya hayretler içinde okudum son bölümü... Her şeye eyvallah o kadar seyahat var, tahsil var, para var... Resmi birliktelik var. İnsanlar turistik olarak ülkeye gelmek istiyor red veriyorlar bu ne yahu! Zatn evliler, burada çakılı işleri var, neyin geri döneceğine inanmıyosun? E hadi dönmediler diyelim, böyle tahsilli insanları almıyorlar, gidip Anıl Güler'in videolarındaki gibi ipsiz sapsız boş adamlara F1 vizesi vermeyi biliyorlar ama... tamam 3 kez Kanada vizesi reddi kötü ama bir sıkıntılı durum var diye diğer her parametreyi gözardı etmişler resmen... Diyecek söz bulamadım geçmiş olsun. Şimdi 3 Kanada vizesi reddi, 1 Amerika turist vizesi reddi... O kadar Avrupa ülkesi olmasına rağmen olumsuz görünecek. Çok çok üzüldüm sizin adınıza. 😞 Benim de Work and Travel zamanından tanıdıklarım var kesin karar verdim tanıdıgım, arkadaşım vs var demiycem...


  • Arkadaşlar merhaba geçen hafta perşembe vizem onaylandı bugünde pasaportum elime geçti. Bir konu hakkında size danışmak istiyorum. Ben amerika ya miami şehrinden giriş yapıcağım dedim ancak programımda bir değişiklik olabilir new york şehrinden giriş yapabilirim sizce amerikaya girişte bir sorun çıkartırlar mı yoksa sorunsuz şekilde giriş yapabilir miyim? Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi. Bu arada konsolosluk görüşmesiyle ilgili sorularınız varsa sorabilirsiniz. İyi günler herkese.


  • @Ege-Yildirim Maalesef durum böyle. Belki başka profillerde tanıdık olması avantaj olabilir ama sanırım bizim için bu dezavantaj oldu. Dediğiniz gibi en ufak şüphe bırakmadan vize memurunu ikna etmek gerekiyor sanırım. Tabi biz daha ne yapabiliriz gerçekten bilmiyorum.


  • @ada34 konu ile alakasız olucak biraz ama randevu gününüzü ne zaman almıştınız.
    Öne çekilirmi diye beklemedeyim çünkü


  • Merhaba,
    Bir Amerikan şirketinde çalışıyorum. 2 sene önce konferans sebebiyle aldığım ancak covid nedeniyle gidemediğim bir B1 vizem var. Vizede sadece B1 yazıyor fakat 10 senelik. Halen aynı şirkette çalışıyorum. Bu sene turistik bir gezi planlıyorum, bu amaçla B1 vizeme güvenerek gidersem ülkeye girişte sorun Yaşar mıyım? Yorum ve önerilerinize ihtiyacım var. Teşekkürler


  • Merhaba,
    Bir Amerikan şirketinde çalışıyorum. 2 sene önce bir konferans sebebiyle aldıgım ancak covid nedeniyle gidemediğim bu sebeple şimdiye kadar hiç kullanmadığım bir B1 vizem var. Vizede sadece B1 yazıyor fakat 10 senelik. Halen aynı şirkette çalışıyorum. Bu sene turistik bir gezi planlıyorum, bu amaçla B1 vizeme güvenerek gidersem ülkeye girişte sorun Yaşar mıyım?
    Girişte iş gezisine dair herhangi bir belge göstermemi isterler mi? Yorum ve önerilerinize ihtiyacım var. Teşekkürler


  • @ross8 nereden giriş yaptığınızın önemi yok bildiğim kadarıyla, vizeniz olması yeterli. Neler sordular size, bir de türkçe mi ingilizce mi konuştunuz acaba


  • @swingest Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Siyahi beyfendi ile görüşme yaptık ben ve benden önceki çoğu kişi ile türkçe yaptı, gördüğüm kadarıyla onay verdiklerinin sayısı fazlaydı. Abd’ne neden gittiğimi, hangi eyalete gideceğimi, ne iş yaptığımı, ne kadar zamandır çalıştığımı ve hangi ülkelere gittiğimi sordu. Görüşme 1-2 dakika sürdü. Benim görüşmeden çıkardığım izlenim onay almak için en önemli kriterin ülkeye geri dönüp dönmeyeceğiniz oldu onun dışında gerisine çok takıldıklarını sanmıyorum.


  • Merhaba arkadaslar, Turism vizesi icin Istanbul buyukelciliginden randevu almaya calisiyorum. Ama surekli odeme sayfasinda, "No Appointment" yaziyor ve odeme yapmama da izin vermiyor. Yakin zamanda isyanbul dan randevu alabilen oldu mu ? Surekli sayfayi guncellemem mi gerekior randevu alabilmem icin?


  • @betttrn isterseniz 5 yıl sonra gidin hiç bir sorun olmaz nadir olarak havalimanından çevrilen insanlar olduğu söyleniyo kimler hangi sebeple bilinmiyo tabiki şayet öyle birşey başınıza gelirse bile bu konuyla alakası olmaz sizin durumunuzda anormal bi durum yok insanlar vizeyi alıyo canları nezaman isterlerse gidiyolar

  • ⭐⭐⭐

    @Ege-Yildirim kanada öğrenci vizesi oturum niyetli olduğu için, sonrasında kanada oturum hakkı veriyor bence en büyüm etki bu ve tanıdık olması tanıdığında makine muhendisi olması.. profil redler olmasa 4/4 lük bende okadar giriş çıkış yok

  • ⭐⭐⭐

    Bu ileti silindi!

  • Merhaba arkadaslar, Turism vizesi icin Istanbul buyukelciliginden randevu almaya calisiyorum. Ama surekli odeme sayfasinda, "No Appointment" yaziyor ve odeme yapmama da izin vermiyor. Yakin zamanda isyanbul dan randevu alabilen oldu mu ? Surekli sayfayi guncellemem mi gerekior randevu alabilmem icin?


  • @Burcu-Boz benim hesabimda tam 300 tl vardi turist vizesine basvururnen ve onaylandi. Bence randevunuz varsa mutlaka girin alin vizeyi dursun. 10 yillik sure icinde istediginiz zaman kullanabilirsiniz. Iyi gunler.


  • @egesahinkaya 300 tl mi vardı hesabinizda? O zaman turist vizenizin onay almasının sebebi E2 yatırımcısı olmanız diye düşünüyorum. Çok sık mı giriş çıkış yapıyorsunuz?


Benzer Başlıklar

  • 13
  • 5
  • 21
  • 19
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145
Çevrimiçi

41.1k
Kullanıcı

4.4k
Konu

427.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum