Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ahsenaydgdu Evrim Tayanç küstürülecek birşey yaşamadı ama hamile olduğu için bıraktı videoları... Bi de Amerika'ya alıştılar, kocası düzenli maaş kazanıyor artık, youtube gelirine ihtiyaçları yok, yalnızlık çekmiyorlar, vs..


  • @adgercu "Zaten burasıda, şimdi ki ABD standartlarından olurdu"

    Hocam buna katılmıyorum; Alım gücü olarak evet çok rahat refah içinde olabilirdik ancak ülkenin %55 i kişisel gelişimini tamamlayamamış.
    Para olunca kişisel gelişim sağlanabilirdi diyen de olabilir haklı olarak ama biz 20 yıl önce bu kadar zorlanmıyorduk. O zamanlar paramız varken osmanlı ailesi, baş örtülü bacım diye diye başa geçtiler. Bugün bu durumdayız yani paramız olsa da biz geçmişi baz alarak yaşayan mağduru oynayan toplumuz.
    Toplum olarak kişisel gelişim olmadığı sürece 1TL 20 dolar olsa üzülerek söylüyorum sömürülmeye mahkumuz.
    Yanlış düşünüyor da olabilirim. Bakış açısına göre değişir 🙂


  • @Rüştü-Gürbüz Standartlardan kastım sadece alım gücü değil. Demokrasi, hukukun üstünlüğü, insan hakları, en önemliside halkın genel kültürel ve eğitim seviyesi. Bunlar olduğunda ekonomik refah zaten bir şekilde kendiliğinden geliyor.
    Zaten o kadar refah içinde olsak, bahsettiğim standartlardayız demektir.
    Bu şartlarda Topraktan petrol doğalgaz falan fışkırmadan refah falan olmaz (ozaman bile şüpheli de) . Olsada kısa süreli oluyor. Geçtiğimiz yıllarda örneğini yaşadık.


  • @adgercu Evet güzel özetlemişsiniz. 🙂 Kesinlikle katılıyorum farklı algılanmak istemem.

    Sadece alım gücüne etki edeceği için öyle başladım lafa.

    Demokrasi, Hukukun üstünlüğü, insan haklarına değinmedim zira kişisel gelişimi çoğunluk olarak tamamlamış olabilseydik bugün bunların hepsi tek adama bağlamamış olup bugün bunları konuşmuyor olurduk.

    Beni yanlış anlamayın lütfen sanırım umudum kalmadı.

    Şuan konuştuklarımızı kendimiz yaptık. TL değerli olsaydı yine yapardık bunu demek istiyorum işin özeti.


  • Ülke gittikçe kötüye gidiyor ve kimse buna bir çözüm bulmak istemiyor. Tek umudumuz gc ciksada bir an önce ülkeyi terk etsek kendimden vazgeçtim bari 5 yaşındaki kızımın geleceği iyi olsun diye gitmek istiyoruz yoksa dünyanın en güzel ülkesindeki ama geçim şartları gün geçtikçe kötüye gidiyor...


  • @Rüştü-Gürbüz Katılıyorum. Herşey aynı kalıp sadece alım gücü yüksek olsa, gidecek çok insan olurdu yinede.
    Ozaman öncelikler farklı olurdu.


  • Azınlık ülkesi olduk, Suriye, Afgan, Filistin daha ne ülkeler var en kötüsüde hemen hemen bütün gelenlerde vasıfız, kimliği belirsiz kişiler.

  • ⭐⭐

    YouTube videolarında
    -ilk başvuruda çıktı

    • arkadaş başvuru yaptı denedim bana çıktı
    • başvuru yaptığımı unuttum bir baktım çıktı
      Gibi karambole çıkanlar var böyle yıllardır hayalini kuran çıkıp YouTube kanalı açan yokmu hay şansa bak diye diye izliyorum

  • @Zelene ben farklısını denicem, başvurmucam, çıkacak 🙂
    sen asıl o zaman gör, bırak youtube'u, hollywood'da film yaparım 🙂


  • @SUAT-GUNAY bende hiç başvurmadığım halde nasıl direk USA vatandaşı oldum diye video çekerim tam olur 🤠🤠


  • @Zelene Burada da bir başlık vardı. Geçen gün paylaşılmıştı. Forumda ankete katılanların yarısına ilk başvurusunda çıkmış, Katılma sayısı arttıkça kazanma yüzdesi de düşüyor.
    ilk başvurusunda çıkanları görünce, "zaten ilk başvuruyu çoktan geçtik, artık bana çıkmaz" diye düşünüyorum artık 🙂

  • ⭐⭐

    @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @ayvalik10 geçen gün onları tanıyan biriyle konuştuk ama nereden hatırlamıyorum. Whatsapp grubundamı denk geldi yoksa sitede mi hala çekdar bey driver işleriyle ilgileniyomuş iyilermiş, geçiniyolarmış, mutlularmış 🙂

    İnstagramda takip ediyorum onları evet Çekdar bey devam ediyor hatta geçen haftalarda Berçem hanim ve kizi da turkiyede tatildelerdi geri donduler galiba


  • 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

  • ⭐⭐⭐

    @Utopya alakası yok kendisine kilosuyla alakalı vs sosyal şiddet uygulandı o yüzden kestiler. Youtubeu gelir için yapmıyolardı ki


  • Yeşilkartforum Ailesi Merhaba.

    Talihli olmam halinde neler düşündüğümü paylaşmak istiyorum.
    Forumu yıllardır takip eden birisi olarak ilk defa yazıyorum. Amerika’da yaşanan zorluklar ve Amerika’nın buradan göründüğü gibi olmadığını anlatan tecrübeli kişiler için bir kaç bi şey yazmak istedim. Öncelikle bu görüşünüze saygı duyuyorum ne de olsa siz tecrübelisiniz. Ancak kendi açımdan baktığımda talihli olmam durumunda neler yapabilirim diye düşünüyorum ve oldukça umutluyum. 26 yaşında bir gencim ve bekarım. Bu beni bir tık avantajlı duruma düşürüyor. Ben Airbnb ve başka sitelerden araştırdığımda gitmek istediğim yerde aylık oda kiraları 500$ civarında. Yeni olduğum İçin ilk ayı garantiye almak isterim ve bir aylık bir oda kiralarım diye düşünüyorum. Forumdan gitmek istediğim yerdeki insanlarla iletişime geçip iş ve araba konularında bana yardımcı olmalarını isterim. İlk hafta ve ya 10 gün banka, ehliyet ve SSN ile uğraşır daha sonra beni ilk 4-5 ay götürecek işlere odaklanırım. Yani tecrübe gerektirmeyen ve herkesin yapabileceği basit işler. İşten sonra delivery tarzı işlerle Türkiye’den getirdiğim paraya dokunmadan beni götürecek kazançlar sağlamaya çalışırım. Biraz dil kastıktan sonrada bir tık daha iyi bir iş aramaya başlarım. İlk bir yılım böyle geçer diye düşünüyorum. Sonraları kendi işimle alakalı yatırımlar yapar ve onu da bir yandan yapmaya çalışırım. Kendi işim şuan da yaptığım Videographer. Yani ben bir genç olarak Amerika’da kendi ayaklarım üzerinde durabileceğimi düşünüyorum. Ama en kötüsünü düşünerek hareket etmek tabiiki her zaman daha iyi olacaktır ve hayal kırıklığına uğratmayacaktır. Ama inanın bence Amerika’nın ekonomik durumu geçici. Amerika gibi ülkeler her zaman sağlam duran ülkelerdir diye düşünüyorum. İnşallah gerçekten isteyen, kazanırsam ne yaparım diye planlar yapan ve umutlu olan herkese çıkar.

    Yazdıklarım şahsi düşüncem. Hayat bundan daha farklı tabiiki olabilir. Ama umutlu olmak istiyorum. Çünkü bedava…


  • Durmak yoook son gaz devam 😂

  • ⭐⭐

    @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Utopya alakası yok kendisine kilosuyla alakalı vs sosyal şiddet uygulandı o yüzden kestiler. Youtubeu gelir için yapmıyolardı ki

    Aa ben o olayı bilmiyordum vay densizler


  • @ahsenaydgdu Youtube videolarini ne için çekiyordu? Yani özel hayatlarini, evlerini, vs en az 10 dak olsun diye ugrasip, abone olup bize destek verirseniz seviniriz niye diyorlardi? Kaldı ki Evrim Tayanc hamileliğini gizlediği için insanlar kilo aldin demişlerdir, bazı yorumların şiddet diye algilamamasi lazım. Kendisi sosyologdu, üniversiteye gideceğini, dil öğreneceğini söylüyordu. Bunları yapmayıp hep evde oturunca da öyle denmiş olabilir. Ayrica amaclari insanlara yardım etmek amaçlı bilgi paylaşımı olsaydı sadece foruma devam edebilirlerdi. Kimse burda kilosunu görmüyor.


  • 2 saati saymaz isek son 19 gün 🙂


  • @uzaysan ayn buda mantıklı daha ucuza gider


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

73
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum