DV2023 Sohbet Odası
-
@ayvalik10 geçende steam'den demosunu indirip biraz takıldım baya keyifli bir oyun ama tam sürüm indirebileceğim bir yer bulamadım. Bir de bu oyunu direksiyon seti ile falan oynamak lazım yaa tuşlarla olmuyor :(
-
@istanbuladami hangi oyun istiyorsan full sürüm sana link atıyım
-
truck çok fazla var euro truck var american var - truck drivers
-
@ayvalik10 american truck demosu indirmiştim sadece californiada küçük işleri açmıştı. 3-4 oyun oynadıktan sonra da zaten demo sonlandı. Başka yerden de indirmedim. Full sürüm American varsa süper olur valla. ABD'ye gitmeden azıcık sümile edelim :D :D :D
-
@istanbuladami hangi eyalet olsun 6 ileti yukarıda resimden eyalet beğen
-
@ayvalik10 washington iyi gider :thumbs_up:
-
@istanbuladami Hakkınızda hayırlısı olsun... Yani henüz pek bir tecrübem yok daha doğrusu tecrübem genelde teorikte pratiğe dönüşünce nasıl olacak onu bekleyip göreceğiz. Eğer yardımım dokunacaksa her zaman yardımcı olurum. Hiç çekinmeyin bu konuda.
-
@istanbuladami mesajına bakar msın
-
@denizci10 Teşekkür ediyorum. Tecrübe ve paylaşım en büyük yardım şu aşamada. Taktiksiz ve bambam ilerleyemiyoruz bazı şartlarımızın kıtlığından ötürü ama farklı ne yollar bulabilirsek diye her an araştırmaya ve öğrenmeye didiklemeye devam :) bir çok mecrada takipteyim zaten iletişimde olurum :)
-
Sizin kararınız tabi ama torrent/crack içerik tüketmemenizi tavsiye ederim.
-
@ayvalik10 tavsiyene güveniyorum. gönderirsen sevinirim
-
@istanbuladami her zaman sorabilirsin. Müsait oldukça geri dönüş yaparım
-
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Baktık birşey yapamıyoruz Tırcı oluruz diye simülasyona başladım şimdiden hahaha :D

ATS var American Truck Simulator. Ara ara oynarım. Trafik kurallarini şimdiden öğrenelim 😂
-
@denizci10 Eksik olmayasın. Teşekkür ederim :folded_hands:
-
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@adgercu İlerlemeli; yük taşıdıkça Avrupa'ya açılacağız (haritada öyle) :)
@OrlandoGücü Ankara yoluna girdim :D

Ankara yolu tamam ise artık arkadaşların söylediği diğer oyunu yükle. Amerika yollarını öğrenme vakti. Hiç aklıma gelmedi vallahi bu işler. Keşke 5-6 ay önce haberim olsaydı bu oyunları yüklerdim bende..
-
Eğer gerçekten trafik kurallarına adapte olmak isterseniz GTA IV öneririm birebir kurallar mevcut , özellikle trafik lambalarının ileride oluşu beni çok yanıltıyor
-
DV2023’e başvurdum. Twitter’da onlarca göçmen karşıtı paylaşımım var. Aynısını umarım USA’da bana yapmazlar.
-
DV2023🙏 DV2023🙏
-
Beklemedeyiz hepimize hayırlısı olması temennisiyle :)
-
@hadi-BE ATS deki arabalar ETS'ye gore daha zeki. yol veriyor beni yarim sat bekliyor filan...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum