(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Merhaba arkadaşlar kardeşim 2017de turist vize aldı ve 4 defa gidip geldi herhangi bir vize ihlali yapmadı ve geçen şubat ayında gitti , hala orda . Ben 6 yıllık öğretmenim 2019da shengenle 4 ülkeye gittim bankada 9.500 dolar gösterdim ve 11 nisanda vize randevum var . Sizce kardeşimin orda olmasından ötürü red yeme ihtimalim nedir ? Tecrübeli olanlar yanıtlarsa çok sevinirim , teşekkürler
-
@herebromos görüşmenizi hangi vize memuru ile yaptınız siyahı bey nick ile mi yoksa düz saçlı gözlüklü kadın ile mi yaptiniz ve hiç başka birine green card sorusu geldi mi?
-
Merhaba arkadaşlar halı hazırda 2 Şubat 2023 olan B2 vize randevu günümü nasıl daha erken tarihe çekebilirim?Kon.sitesine girdiğimde İst için uygun randevu yoktur diyor.Hiç tarih şeması çıkmıyor...
-
@Wonderland merhabalar! ara ara sisteme girip kontrol edeceksiniz. erken tarihe denk gelirseniz alacaksınız yoksa konsolosluğun erkene çekmesini bekleyeceksiniz.
-
@uslanmaz cevap için teşekkür ederim
-
Bu ileti silindi! -
@mertem441 ev adresinize en yakın Vergi dairesine gidip " potansiyel vergi numarası almak istiyorum" diye söyleyin. Yardımcı olurlar
İlla vergi numarası girmek gerekirmi, onu bilmiyorum. Onuda tecrübeli biri cevaplasın. -
@LordBolton Selamlar, düz saçlı görevli ile yaptım ama başka kimsenin mülakatını duymadım maalesef o sırada
-
@herebromos https://youtu.be/ASFK60f8Zbc düz saçlı görevli bu kişi sanırım bu memur ve siyahi nick bey dışında diğer 3. memur da kadındı sanırım
-
@LordBolton Gişeyi videodan görünce bile gerildim :)
-
@herebromos tebrikler
-
Selamlar herkese mayis ayi icerisin de turist vizesi gorusmem var. araliklar ile daha onceden 5 senelik ve 1 senelik f1 vizesi aldim. Ilk vize de ozel problemlerden dolayi gidememistim, daha sonra diger vizemle 2016 da giris yaptim 5 ay kaldim ve ciktim. 7 senedir ayni yerde calisiyorum bu son 2 senedir calistigim yer icinde ortak oldum. 2 haftalik bi tatil programi cizdim kendime daha onceden san diego new york da kalmistim simdi los angeles a gitmeyi dusunuyorum sormak istedigim tanidiginiz/yakininiz var mi sorusuna ne soylenmeli? Cocukluk arkadasim burdan esiyle gc kazandilar 3 senedir orda yasiyor asil hedefim onu gormek ziyaret etmek ama ben normal direk hostel de kalicam 2 hafta gormedigim yerleri gormeyi dusunuyorum. Bunu sizce onlarla paylasmalimiyim aydinlatirsaniz beni cok sevinirim.
-
@herebromos selamlar, teşekkürler verdiğiniz bilgiler için, Türkçe mi yoksa İngilizce mi konuştunuz acaba ?
-
merhaba.mart ayında vızem bıtmıstı.yenılemek ıcın basvuru yaptım.eskı -yenı pasaportumu ve ds160 formunu gonderdım.
konsolosluga teslım edıldı msj geldı.1 gun sonra yenı mesaj geldı. dosyanız ptt ye teslım edılmıstır dıye.
bu kadar kısa surede gerı donus olabılıyormu?
bılgısı olan varmı? -
Arkadaşlar son iki ay içinde randevusunu öne çekebilen oldu mu? Sürekli bakıyorum hiç boş randevu yok. Bu kadar uzun süre randevu açılmaması normal mi
-
@kingablu, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar son iki ay içinde randevusunu öne çekebilen oldu mu? Sürekli bakıyorum hiç boş randevu yok. Bu kadar uzun süre randevu açılmaması normal mi
Yaklaşık 3-4 haftadır boş randevu yok,muhtemelen iptal edilenler yerine de açılmıyor.Eğer açacaklarsa da bence şubat 2023 randevuları bitince açarlar.Çünkü bir sonraki boş randevu en erken ekim 2023 oluyor açmazlarsa.
-
İyi günler herkese, Ds 160 formunu yeniden doldurduktan sonra sistemde ek bir işlem yapmak gerekiyor mu ? Yoksa randevuya gidildiğinde güncelliyorlar mı ?
-
@frukogazoz bu arada avrupaya gir çık yapacak mısınz
-
Arkadaşlar iyi düşünelim belkide iptal edenlerin yerine yeniden bir öne çekilme yaparlar 😊😊😊ya da şöyle düşünelim uzun zamandır bunu bekliyor millet neden iptal etsin?? 😒😒
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar iyi düşünelim belkide iptal edenlerin yerine yeniden bir öne çekilme yaparlar 😊😊😊ya da şöyle düşünelim uzun zamandır bunu bekliyor millet neden iptal etsin?? 😒😒
Kesin arada iptal eden vardır o kadar kişi içinde.Planları değişen vs..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum